Searching

Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
talking
photo shooting

User albums (1)

Personal information

Sex:
Age: 36 years 32 years
Sexual orientation: hetero hetero
Marital status: married married
Eye colour: brown brown
Hair colour: brown brown
Height: 184 cm 170 cm
Weight: 86 kg 53 kg

Personal description

Na uvod:

- NEHLADME TU vsak ziadneho samotneho muza ktory ponuka mojej manzelke akykolvek druh sexu, financnu odmenu alebo by chcel "pujcit" manzelku. To co sme hladali sme nasli v realnom zivote.

- Profil pochopitelne spravuje MUZ, neposielajte nam fotky penisov, je to NECHUTNE (a neposielajte ich ani nikomu inemu kto si ich od vas nevypyta) .

- Pokecam/e s kymkolvek kto ma zaujem a je inteligentny a zdiela zaujem o rovnake vasne ci zivotny styl, pripadne je zvedavy a chce sa dozvediet viac, pripadne ma sam/a skusenosti ci zazitky.



Kto sme?

Ona: Hotwife, vzdy bola velmi sexualna a to bola jedna z veci co ma na na nej od zaciatku pritahovala, vo vztahu mame jasne nastavene pravidla zalozene na dovere a uprimnosti. Hotwife - nerovna sa stetka.

On: Stag - nie cuckold, vzrusuje ma sexualita mojej krajsej polovicky a jej/nase spolocne zazitky. Nevzrusuje ma ponizenie.

Sme otvoreni a nebranime sa za spravnych zivotnych okolnosti roznych novym zazitkom z jednej ci druhej strany, no uplne prvorady je pre nas oboch nas vztah, vzajomna uprimnost, dovera a vsekto ostatne je tomu podriadene :)

Obaja mame normalnu/sportovejsiu postavu a pritahuju nas oboch vizualne podobne typy ludi.