Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
photo shooting

User albums (1)

Personal information

Age: 28 years
Language skills: Čeština, English, Suomi, Deutsch
Zodiac sign: Cancer
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 179 cm

Dating Ads (1)

Hledám pár/ženu na sex

Man seeking couple
Czech Republic Ústecký kraj

Ahoj, jsem Daniel. Jsem pro každou"srandu".

Je vážně tak těžké najít normální a inteligentní ženu, nebo pár na společné ztrávený čas sexem? Přijde mi to už jako nemožné. Mám rád spousty věcí, včetně lízání, prstění, veřejnost a podobně. Ozvi se :)

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
bondage
swingers
high heels
dominator - slave
transvestism
transexuality
fingering

Personal description

Ahoj, jsem Daniel. Jsem pro každou"srandu".
Chlapy samotné málokdy, ale jinak klidně trans, pár žena a žena, žena a muž atd. Jsem pro každou zábavu. Tak co něco vymyslet?
Je vážně tak těžké najít normální a inteligentní ženu, nebo pár? Přijde mi to už jako nemožné. Sex mám rád na mnoho způsobů a braním asi jen tvrdému sadu masu a análu, ale to může být tím, že jsem anál zrovna nikdy nezkusil. Zasvětila by jsi mě do toho? Jsem rád dominantní ve stránce toho, že rád určuji tempo,polohy, místa, ale zároveň rád nasloucham. Jsem trochu tvrdší a to zase v tom, že rád slečnu chytím za krk, nebo ji svazu ruce, dám šátek přes oči, plácnu přes zadek, prirazim a jednoduše si sex užívám jak já, tak i žena, která se mnou je v posteli. Zbožňuji, když tě mohu lízat a udělám tě jazykem a prsty hned několikrát, než dám do tebe svoje tvrdé péro. Miluji, když si ho vezmeš do pusy a mám rád i deepthroat, tak co kdybychom si prohráli a pak ho dal do tebe tvrdý jako kámen? Nebo mi řekni tvé fantazie :)