Searching

Man
Woman

Personal information

Age: 33 years
Zodiac sign: Cancer
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 170 cm
Weight: 55 kg

Personal description

Jsme dva mladi kluci, co radi poradaji group akce. Nasim cilem je vytvorit stalejsi sexualni bratrstvo s jasne danou hierarchii, kde si kluci budou poradne tvrde podavat nadrzene holky.

JSI HOLKA? Napis, pokud jsi mlada (do cca 30 let), laka te byt stredem pozornosti na group akci, kde je vic kluku nez holek, a nevadi ti, ze nam budes sexualne k dispozici tak jak si rekneme, budes mit vetsinu casu jedno pero v kunde, druhe v puse a treti se ti mozna bude snazit dostat do zadku a z akce budes odchazet uplne vymrdana a vystrikana. Krasne mlade holce, ktera toto s nami absolvuje, nabizime i financni odmenu jako pro kralovnu.

JSI KLUK? Vetsinou budes muset zacit jako asistent. Ukolem asistentu bude rozlizat holkam kundy aby byly nadrzene na nase pera, nekterym z nas ho i pokourit, a kdyz bude volna nejaka kunda nebo pusa, muzes do ni strcit toho svyho, ale vzdy jen v pripade, ze nebude mit zajem nikdo z nas machru. Takze se neboj ze by ses nevystrikal, ale nekdy si budes muset pockat nez na tebe prijde rada.
Pokud se nam zalibis nebo na akci privedes peknou holku, mas sanci postoupit na zebricku a stat se jednim z nas a dostat k ruce sveho asistenta.

Zni to jaki blaznovstvi, ale myslime to smrtelne vazne. Vetsina lidi tady neni uplne spolehliva, takze podminkou spoluprace je, ze se kazdy zajemce sejde s jednim z nas ke kratkemu zasveceni do bratrstva.

Pristi akce bude v tydnu od 20.5., termin jeste upresnime.