Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

Dating Ads (7)

Hrátky v trojici

Man seeking couple
Slovakia Trenčiansky kraj

Ahoj, hľadám pár s ktorým môžme podnikať rôzne hrátky. Chcem byť bull alebo cuckold, závisí čo by ste radi vyskúšali, prípadne môžem byť pozorovateľ alebo náhodný cudzinec.

Sex hobbies and interests

deepthroating
dominatrix - slave
foot-fetish
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
SM
bondage
swingers
sneaking
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Ahojte ľudia,

Muži a Trans: nepíšte, svoju orientáciu poznám

O mne:
Som podnikavý inžinier športovej postavy, ktorý miluje objavovanie nových zážitkov. Som otvorený rôznym aktivitám, pokiaľ je spoločnosť inteligentná a diskrétna. Nikdy som nezažil byť v roli submisívneho a dosť ma vzrušuje tá predstava (dominatrix, slave, worship, footetish, high heels, light ballbusting). Na druhej strane si vychutnávam byť dominantný (dominat, tying up, choking, hair pulling, spanking, deepthroat). Okrem toho mám rád roleplay, DDLG, outfits, cosplay, sexting, striptease.

Pre ženy:
Hľadám switch ženu s podobnou charakteristikou ako mám ja, ale nebránim sa ani otvorenej mysli a spoločnému objavovaniu.

Pre páry:
Rád sa zoznámim so sympatickým párom na stretnutia a po čase som otvorený niečo podnikúť. Vzájomná dôvera a sympatie situáciu vedia urýchliť. Som otorený byť milenec, cuckold, partner do trojky a podobne.

Mimochodom som tu nový a hľadám pravidelné stretávanie. Som nepromiskuitný, zdravie je pre mňa na prvom mieste. Tak isto neposielam civil fotky ale rád sa stretnem na rýchlej káve aby sme zistili vzájomné sympatie. Ak ste viac introverti som aj za videohovor. Fotky pošlem pre zaujímavých členov pretože mi neboli potvrdené do môjho albumu

Cestujem pravidelne medzi Prahou, Brnom a Trenčínom ale nebránim sa zísť z cesty.

Dúfam že nájdete to čo hľadáte
Majte sa skvele!
Dastan