Searching

Man
Couple woman & man
Group

Personal information

Age: 38 years
Sexual orientation: bi
Marital status: married
Eye colour: brown
Hair colour: black
Height: 178 cm
Weight: 93 kg

Sex hobbies and interests

deepthroating
foot-fetish
oral sex
group sex
sperm
swingers
sneaking

Personal description

masér bez závazků
zeptej se ....normálni chlap 38 let 178 cm a 93 kg nejsem sportovec jsem chlap Maser,co ma manželku a dítě. Nemám svaly jsem spíše normální chlap

"Unikátní masáž, která ti změní život! Přemýšlel jsi někdy, jaké by to bylo, kdyby masáž nebyla jen o uvolnění svalů, ale o celkovém prožitku, který tě vtáhne do světa rozkoše? Jsem profesionální masér, který ti nabízí víc než jen obyčejnou masáž. U mě zažiješ kombinaci relaxace a potěšení, které tě pohltí od hlavy až k patě.

Věř mi, znám přesně ty správné body, které tě přivedou k pocitům, o kterých jsi dosud mohl jen snít. Moje ruce jsou vyškoleny, aby ti poskytly nejen úlevu od bolesti, ale i nezapomenutelné chvíle potěšení. S každým stiskem a pohybem pocítíš, jak stres a napětí mizí a nahrazuje je něco mnohem intenzivnějšího.

A nejlepší na tom? Vše je na domluvě. Tvá fantazie je můj rozkaz. Chceš zažít masážní seanci, která překročí všechny tvé dosavadní zážitky? Stačí říct a dohodneme se na všech detailech, které tě dovedou k absolutnímu uvolnění.

Nečekaj a rezervuj si svůj termín hned teď. Pojď objevit, co všechno ti masáž může nabídnout. Klikni na 'Více informací' a připrav se na zážitek, který tě naplní a obohatí. Tvé tělo ti poděkuje!"