Searching

Woman
Purpose of search:
friendship
relationship

Personal information

Age: 31 years
Zodiac sign: Libra
Sexual orientation: bi
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 178 cm

Sex hobbies and interests

SM

Personal description

Ahoj a vitam vas na mem profilu ;)
V bdsm svete se pohybuji jiz vice nez 10 let, za tu dobu jsem mela moznost ziskat zkusenosti z ruznych oblasti, se svymi prateli, panicky i subicky. Dostatek na to, abych vedela, co hledam.
Ma pozornost se uprela na sadismus, masochismus a shibari (pokud nevis co to je, neztracej cas se ctenim ;))
Hledam zenu, submisivni dusi, otrokyni, ktera ale nebude jenom kusem hadru bez tvare. Zamerenou na bolest, masochistku (btw. Masochistka neni zena, ktera snese hodne bolesti, ale ktere se bolest libi, vzrusuje ji), kterou bych, krome vycviku, mohla brat do spolecnosti, za rodinou a na vylety.
Zenu, ktera by mela byt kolem meho veku, ci mladsi, cili rozmezi 18-35 let. Preferuji svobodnou, nicmene deti nevadi. Pred detmi jsme si ale rovne, zadne ponizovani pred nimi probihat nebude.
Vse ostatni je na vzajemnych sympatiich. Mohla bych tu psat, ze bys mela mit oci zelene a vlasy blond a podobne nesmysly, na tom ale ve finale vubec nezalezi ;) Kdybys byla bi, bylo by to prijemne plus.

Pro muzske osazenstvo ctouci muj profil : Ackoliv mam v profilu napsano bi, muze nehledam. Nemam zajem o fotografie vasich penisu, naopak je shledavam velmi nechutne. Nemam zajem o sexualni sluzby, za ktere nabizite kupu penez. Nemam zajem o to nechat se od vas osahavat. Nemam zajem o anonymni sex ani se od vas nechat oplodnit. Nemam zajem o dalsi zpravy tohoto typu. Podobne zpravy ignoruji, pokud se opakuji, jde autor do blokace.

Krasny den ;)

Sofie