Searching

Woman
Couple woman & man
Purpose of search:
friendship
sex

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
sex in public
sexy lingerie

Personal description

Kultivovaný, zajištěný, veselý a společenský sympaťák VŠ 34/82/94 se širokým všeobecným rozhledem. Žádné heboučké tintítko, ale ani žádný neupravený vepř.
Rád bych poznal především ženu nebo pár libovolného věku (preferuji spíše starší a vyzrálejší), za účelem stabilního přátelství na úrovni, a případně i hezkého milování, ale nejde primárně jen o sex. Stoprocentní zdraví, hygienu, diskrétnost a úroveň zaručuji a zároveň požaduji. Nejsem promiskuitní, neužívám žádné drogy a zásadně je netoleruji ani u protějšku. Kvalitní alkohol příležitostně a v rozumné míře, jsem nekuřák (ale u druhých kouření toleruji a nevadí mi).
Důležité na závěr: nemám k disposici vlastní prostory pro schůzky a nejsem nezadaný. Žiji v již nefunkčním partnerském vztahu a mám děti. Vím, že to spoustu žen i párů odradí, tak to raději píšu narovinu. Co se týče časových a logistických možností, pokusím se Vám maximálně přizpůsobit, i když to u mne někdy nebývá jednoduché díky mému velkému pracovnímu vytížení. Žiji kousek od Písku, ale jsem mobilní a mohu přijet prakticky kamkoliv, pokud to je rozumná vzdálenost