Searching

Woman
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking
photo shooting

Personal information

Zodiac sign: Gemini
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: green
Hair colour: brown
Height: 187 cm
Weight: 77 kg

Dating Ads (1)

👑 Princezna lacinou děvkou 💄

Man seeking woman
Czech Republic Středočeský kraj
Women
Couples women & men
Couples women & women
Without trans

Ahoj, uvítal bych ženu, dívku, na věku ani tak nezáleží jako na vzájemných sympatiích a kvalitním živočišném perverzním sexu. Budeš mou princeznou, budu Tě obskakovat, dostaneš, co bude v mých silách Ti dát, nebudeš vařit, budeš mít se zahradou, dva psy, dva obytné vozy a rád Ti ukážu , co znamená žít, ne ukrajovat život po kousíčkách. Budu se o Tebe starat jak jen to půjde, budeš můj střed vesmíru, budeš mou princeznou, ale zároveň nymfomankou, která ráda cítí, že je pod nečí mocí, budeš mou lacinou děvkou, kterou budu mrdat několikrát denně a můj čůrák pro Tebe bude jako královské žezlo, které budeš slepě milovat a dávat na jevo, jak moc ho pořád chceš mít a cítit v sobě, pouta, obojek, sprostá mluva při sexu, ale vše do jisté míry, nic , co by působilo fyzickou bolest, nikdy jsem ženu neuhodil a nikdy to neudělám. Jde jen o vzájemně silnější pocit prožití všeho, co při sexu zažijeme. Měla bys mít ráda hudbu, cestování, přírodu, fotografování, zvirata. Mám rád tetování, piercingy nevadí, obojí sám mám. Já 36/187/75 stále nadržený a při chuti, kdykoliv kdekoliv, protože v posteli se spí a umírá, jinak je to stereotyp. :D Pokud Tě zaujalo, co čteš, klidně napiš, pošli fotku, vyměníme pár řádek a uvidíme. Ale myslím, že se určitě nějak domluvíme.

Sex hobbies and interests

dominatrix - slave
oral sex
sex in public
group sex
swingers
dominator - slave
fingering

Personal description

Jen to proč, protože miluji sex, miluji nahotu a miluji všechny křivky ženského těla, každé je krásné a jedinečné, žádné není stejné, jen když je nahé, nejkrásnější a nejpřirozenější, co si můžeme navzájem ukázat a že nemáme co před sebou skrývat, tím jen dokázat.
Začíná být pěkně, tak pokud se zde najde nějaká slečna, žena , či dáma, klidně více, třeba i v páru, neváhejte a ozvěte se, pošli zprávu, pošli tel, ozvu se všem a podnikneme spolu nějakou tu nudistiku, má oblíbená činnost, nejedná se o návštěvu nudistické pláže, ale o turistiku jinak. :))) Nahé tělo v přírodě je totiž to nejpřirozenější, co nás k ní a k sobě přiblíží a ještě více sváže jako celek... Hlavně se nesmíte stydět, všichni jsme krásní, každý jinak. .))))