Personal information

Age: 38 years

Personal description

Sexík a orálek v autě 300,-, nebo jen orál 200,- všechno s gumou...praha ruzyně:)))adresu dávám do vkazů...(orál bez za 400 navíc)

nikdo na reálky bohužel nejezdí..tak snížíme uplně na maximum..at si už konečně zamrdám...za celý den..žádný reál v Praze..jen milin vkazů o reál..a samý fajky vkazy a pisálci..nebo na schůzku domluvenou nedorazí..tak snad už najdu..vážnou domluvu...

mám ráda rychlou domluvu-po tel sms/zavolání..ne vypisovaní..po vzkazech..vkazů mám mraky..a jen honiči!!!hledá reál..díky...volat..a pošlu adresu kde mě můžeš vyzvednout...
pouze v autě...¨

domluva po vkazech max 3min...pak už to blokuji...napiš čas příjezdu..kdy přijedeš..co chceš..jestli orál nebo sex a orál..a čas příjezdu..nic složitého..o čem by si musel vypisovat...
pisálky dávám hned do bloku..




Chtěl by mě někdo z brna??Byl by zájem kluci?? Přijedu..napište..
pěkný sexík semnou, profy erotické masáže, orálek s lízáním koulí, až po koule, honění, masáž penisu, masáž prostaty, mazlení, líbání, sexík, masáž tělo na tělo, sexík s ženou, nebo s více muži, já zkušená v oboru cca 12let.., zaučení nezkušených, dámský a pánský análek, honění nožkama, silonky, transky líčení a oblékání a focení galerek tady dělám pro transky, sexík s více muži, nebo s páry, masáže pro páry..atd..
tady v praze žádný reálky bohužel nemám:(( ..všichni jen píšou nebo fajky reály..a chlapy nedorazí..měl by někdo zájem v brně? Vím že tam hodně jedou masáže..atd..napište prosím děkuji..budu ráda za zpětnou vazbu..


Webka:) společná hoňka na webce:)*219**13**21*,ukazuji kozičky, kudničku, zadeček, já nahá, dělám si to dildem, můžeš se taky zapnout, webky dělám na whatsupp nebo skype ceny:

2-3min/250, 5min-10min/400, 15-20min/600 ukazuji kozičky, kudničku dělám si to dildem

Sexík po tel přes telefon 5min/200, 10min/400,-
Vzdychání do ouška, dělám si to dildem, dám ti poslechnout svoji mokrou kundičku, nezbedná slůvka, sprostá mluva atd. Chci slyšet tvé vzrušení, tvé vzdychání a dělat si*243**49**217**342**71*

Sexy nahé videjka a nahé fotečky od 400,-

Sexchat psaní, psaní si o sexu, společné vzrušování, tvoje/moje fotečky, psaní do vyvrcholení cca do 15min/350, 30min/500, delší dle domluvy.

( kdo vyžaduje psaní zdarma semnou, nepošle mi peníze za sexchat, píše si semnou o sexu, perverznosti, atd..co ted dělá atd..posílá mi ..až mě spamuje..svoje nahé fotky..a nezaplatí si semnou sexchat...psaní..okamžitý blok ..blokace a ignor. )



kuřba nebo sexík v autě od 2tis..v autě nebo u tebe nebo hotel..napiš*15*
(po vkazech domluvu dělám max. do 3min..preferuji volání..nebo sms)

Contacts

Phone number:
+420774259682