Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal description

Co se mi líbí? Hubený holky, malý prsa, vyholený a velký pysky se mě taky líbí a kombinace všecho je prostě pro mě ideál ;) ale hlavně smysl pro humor, pohodovej pokec... Dokonale mě rajcuje tančící dlouhonohá hubená kráska na vysokých podpadcích s krásně vyholenou kundičkou kdy se jí jen třepou pysky. A když vyšpulí svůj pevný zadeček nebo krásný malinký kozičky a svůj tanec dovrší mohutným vodopádem na vše kolem :)

Jinak nic moc nehledám, zvlášť tady, protože tu se ani nic asi najít nedá :-) Teda aspoň dosud, podle zkušeností. Ale rád bych našel spřízněnou duši, na pokec a občasný zablbnutí, nezávazně, diskrétně.

Jsem normální pohodovej chlap, co občas hledá nějaký úlet. Když už je příležitost, tak ji využít a to pořádně ;) Pro tyto příležitosti, hledám klidně i kluka, nebo kluka i s holkou, dva kluky.. Přednost mají hubení, s malým ptákem a velkou chutí experimentovat, nejlíp v klídku pěkně u péčka. Vzájemná sympatie, zdraví a diskrétnost je snad samozřejmostí. Stejně tak je i možné diskrétně nafotit třeba snímky do fotogalerie

Líbí se mi třeba i tření ptáků o sebe, natahování předkožky, strkání ptáka do ptáka, prst v análu a lízání. Mám rád silonky, rád sleduju péčko (podle nálady.. holky, lesby, dávení pérem, extrémní anál, asiatky..) nebráním se celkem ničemu, vše je na domluvě. Rád bych našel i podobnýho kámoše, občas se vyblbnout, diskrétně.