Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: blue
Height: 180 cm
Weight: 75 kg

Personal description

Ahoj, som mladý 27r. chalan,

príjemne vyzerajúci, ktorý hľadá štipku dobrodružstva. Obzerám sa tu po žene na úrovni, ktorá sa o seba stará, má rada sex, chýba jej z rôznych dôvodov, a rada by si užila spoločné chvíle, v úplnej tajnosti, s neznámym zajačikom. Odreagujme sa spolu a naplňme si svoje túžby a želania:).

Považujem sa za romantika, budem ťa rozmaznávať nežnými dotykmi, pretože to hýčkanie a krivky ženského tela zbožňujem, mám rád láskavý sex v kombinácií s vášnivým šantením, viem ti to urobiť aj tvrdo:) Som senzibilný, milujem vône, chuť a dotyk. Telo ženy mám rád nielen nahé ale aj v príťažlivom spodnom prádielku, všetko záleží na tvojej, mojej, či spoločnej réžii a príťažlivosti.

Ako zdravý, slobodný a náruživý muž, by som si sexuálny život rád okorenil trojkou, muž-žena-muž, žena-žena-muž, podotýkam, že som čiste heterosexuál.

Všetku predstavivosť si môžeme rozobrať v čete. Samozrejmosťou je pre mňa najskôr úvodné zoznámenie a tiež výmena fotografií, aby sme zistili, či je medzi nami tá správna chémia:). Preferujem dámu vzťahovo či sexuálne stabilnejšiu, rovnako aj pár, nehľadám promiskuitné osoby, keďže zdravie je cenné, a tiež čet a stretnutia založené na diskrétnosti. Tak pššt a ozvi sa:)