Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex

User albums (1)

Personal information

Age: 32 years
Sexual orientation: bi
Marital status: single
Eye colour: blue
Hair colour: brown
Height: 180 cm
Weight: 75 kg

Dating Ads (1)

Chlapský sex

Man seeking man
Czech Republic Pardubický kraj

Ahoj, rád bych se zde seznámil a získal více zážitků a zkušeností v sexu s mužem, který mě dlouhou dobu láká. Pro další info v případě zájmu mrkni na profil a respektuj prosím moje požadavky a představy a ušetři čas nám oběma. Díky!

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
sperm

Personal description

Ahoj, účet jsem si zde založil hlavně kvůli chlapskému sexu. S ženami, se kterými mám většinu sexuálních zkušeností, se v běžném životě seznamuji relativně snadno.

Láká mě však více poznat i milování s mužem, za předpokladu zachování zdraví, soukromí... Zkušenost mám s orálním sexem, rád bych však zažil i další "benefity" mužského milování.

Přitahují mě vysportování nebo štíhlí muži, nekuřáci, kteří mají určitou lidskou úroveň, vyjadřovací schopnosti,... a pokud bys splňoval tyto požadavky, tak budu rád, když napíšeš něco o sobě a o tvých představách a budeš mít alespoň jednu galerii a základní informace v profilu a třeba se na něčem domluvíme.

Místo pro setkávání nemám, takže by bylo ideální, kdyby jsi ho měl ty, případně se lze domluvit na jiné alternativě. Bydlím v jedné vesnici poblíž Pardubic a do rozumné vzdálenosti jsem schopen se dopravit. Časově jsem poměrně zaneprázdněný, takže zde hlavně v týdnu nebývám tak často, tak mějte případně trpělivost s čekáním na odpověď.