Stories (1)

Ve třech (soutěžní)

2 months ago 5 1858 25

Gianluca, můj manžel, divoce šukal Alissu, která klečela na všech čtyřech na okraji naší obří postele z mahagonového dřeva pokryté měkoučkými peřinami s bělostným hedvábným povlečením. Já ho objímala…

Personal description

Ahoj, abychom vzájemně neplýtvali svým časem, rovnou odpovím na nejčastější otázky.

1) NEPOSÍLÁM FOTKY. NEPOSÍLÁM ŽÁDNÉ FOTKY. NEPOSÍLÁM VŮBEC ŽÁDNÉ FOTKY. NEPOSÍLÁM OPRAVDU VŮBEC ŽÁDNÉ FOTKY, BEZ VÝJIMEK. NE, NEPOŠLU ANI TOBĚ. Toto rozhodnutí má své dobré důvody, po kterých Ti vůbec nic není.

2) Jsem dlouhodobě pracovně mimo ČR. Reálné setkání je tedy prakticky vyloučené, i kdybych o něj náhodou měla zájem (což při vší úctě pravděpodobně nemám).

3) Všechny události a postavy v mých povídkách jsou smyšlené a jakákoli podobnost se skutečnými událostmi a osobami, živými nebo mrtvými, v první řadě s jejich autorkou a jejím sexuálním životem, je čistě náhodná, nezáměrná a nic z ní nevyplývá. To, že je povídka psaná v 1. osobě, opravdu NEZNAMENÁ, že je to skutečný zážitek.

4) Pokud se zrovna cíleně nechci podívat na alba, vždy jsem tu ve slušném režimu, takže fotky, které mi pošleš, nevidím.


"Opravdový muž touží po dvou věcech: po hře a po nebezpečí. A proto touží po ženě, protože žena je ta nejnebezpečnější hračka." - Friedrich Nietzsche