Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Group
Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Age: 42 years
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Height: 190 cm
Weight: 103 kg

Dating Ads (1)

FKK Murter-Dalmatia , Cuckold

Man seeking couple
Croatia Sibensko-Kninska

Solo sam, ok momak. Trazim ok par. Dolazi ljeto i volio bih pronaci par za susret na fkk plažama dalmacije. Mobilan sam. A uglavnom sam na murteru, camp Kosirina. Igrice, promatranja i sex s damom dok muž promatra ili sudjeluje i sexu. Sex na plaži me uzbuđuje. Naravno, plaža ne mora biti uvjet. Rado bi se upoznao negdje i u kafiću ili apartmanu.

I'm solo, ok guy. I'm looking for an ok couple. Summer is coming and I would like to find a couple to meet on the fkk beaches of Dalmatia. I am mobile. And mostly I'm at Murter, camp Kosirina. Games, watching and having sex with a lady while her husband watches us or participates in sex. Sex on the beach turns me on. Of course, the beach does not have to be a requirement. I would be happy to meet somewhere in a cafe or apartment.

Sex hobbies and interests

anal sex
oral sex
sex in public
sexy lingerie
group sex
bondage
swingers
uniforms
high heels
fingering

Personal description

Trazim curu, ženu ili ok par bez homo sklonosti za zabaviti se diskretno. Vidjeti se koji put ili samo jednom. Obaveze, udaljenost-često i nije moguće drugačije. Kako god, te se stvari same definiraju kad se upoznas, kliknes ili ne s nekim.
Ok sam tip, drustven, nisam nametljiv, naporan. Dobro sam društvo rekao bih ali tko ce o sebi lose :).
Uredan sam, sportas rekreativac, teretana, kosarka, brdski bicikl, planinarim. Ljeti se kupam se uglavnom na fkk plazama. Ponekad i kampiram. Najčešće je to murter, kosirina. Pa ako netko dolazi...volio bih imati društvo ;)

Zivim nedaleko od Šibenika. Mobilan sam. Šibenik, Drniš, Knin, Split , Zadar su sredine koje su mi blizu.