Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple man & man
Purpose of search:
friendship
sex
relationship
talking

User albums (1)

User videos (1)

Personal information

Age: 21 years
Zodiac sign: Cancer
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 173 cm
Weight: 63 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
dominatrix - slave
latex
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
SM
bondage
uniforms
high heels
dominator - slave
transvestism
transexuality

Personal description

Som 21 ročný chalan ktorý má rád cyklistiku a knihy. Hľadám tu vo všeobecnosti konverzáciu o spoločných záujmoch no a asi ako skoro väčšina ľudí sex.

PRE UŠETRENIE ČASU & PRE MUŽOV
NEODPOVIEM
-na správu ak ma nezaujmeš. Ak máš prázdny profil logocky nemáš čím zaujať. Čiže treba fotka (alebo aspoň do správy) vek a vyplnené záujmy sú jednoducho základ.
-to isté platí pri posielaní vašich penisov.
-na každú správ mám ich dosť takže hru odpoveď je slušnosť neplatí, aj keby išlo iba o pochvalu kompliment k fotkám či videu.
LEBO väčšina z Vás to berie ako kľúč ku konverzácií.

ZÁUJEM A NEZÁUJEM
-vo všeobecnosti nevzrušujú ma a teda nemám záujem o
A) chlpatých mužov, u žien to neplatí no
udržiavať si ich istým spôsobom áno
B) objemnejších ľudí, to neznamená že máš byť, atletickej postavy či si žena alebo muž. No muži majte nejakú sebareflexiu a berte na vedomie že mať pupok je sexy len pre niektorých. Ženy je rozdiel byť ako sa vraví krv a mlieko a byť slušne povedané objemné.
-ženy sú vo všeobecnosti vítané
-muži/chalani ktorí nie sú v primerane mojom veku pre mňa moc atraktívny nie sú. Teda ak máš zhruba okolo 30rokov a viac tak to nemá zmysel. Jedine že máš zbierku bdsm pomôcok a hračiek môjho vkusu.
-páry môžu byť no na muža či ženu v ňom sa vzťahujú tie isté podmienky ako vyššie uvedené pre mužov či ženy samostatne

STRETNUTIA
Vo všeobecnosti nepôjdem len tak hneď niekam lebo sex, sex nie je u mňa priorita číslo jeden. Mám svoj osobný život a časovo celkom zaplnený, takže či už máme vzájomnú sympatiu, záujmy a spoločnú chuť na niečo to neznamená že si na to prioritne vyhradim čas.

Sex u mňa nie je životná priorita mám svoj život ako každý normálny človek. Teda prácu, povinnosti a priority na ktorých pracujem a tie berú väčšinu času.
Keď budem mať čas a záujem napíšem.

Vopred definujem. NAPÍŠEM znamená JA napíšem. To že na pravidelnej báze budeš opakovne písať "Čo dnes, Čo tak zajtra" a podobne ti nepomôže, mne to viac voľného času nedá ...tebe to pomôže tak k môjmu ignoru voči tebe či bloku.