Searching

Purpose of search:
friendship
sex

Personal information

Sex:
Zodiac sign: Capricorn Scorpio
Sexual orientation: hetero hetero
Marital status: married married
Eye colour: blue green
Hair colour: black
Height: 185 cm 164 cm
Weight: 110 kg

Dating Ads (1)

Rodinný přítel

Couple seeking man
Czech Republic Jihočeský kraj

Stále se nedaří najít. Opravdu se tady nenajde chlap, který si na nic nehraje a nechce si něco dokazovat? Hledáme muže, nejlépe nezadaného, ( ne vulgárního hulváta ) spíš statnější postavy s větším M (17+) na hraní s ní a manžel jako divák, eventuálně ve třech. Ona 49 silnější bruneta 164cm, dlouhé vlasy, trojky prsa. On hetero 51 185/110. 100% zdravý, čistota a diskrétnost požadovaná i nabízená. Pokud máte představu, že zítra jsme v posteli, tak vůbec nepište. Chceme dlouhodobého přítele nejen na sex, tak si radši chvílí počkáme. Bohužel nebydlíme sami. Takže by bylo fajn vzájemné navštěvování. Když by to šlo, tak u nás jinak u tebe. Foto napoví...

Sex hobbies and interests

oral sex
bondage
fingering

Personal description

Ahoj.
Muž 51 hetero, žena 49 hledáme rodinného přítele. Normálního, slušného chlapa, s vetší výbavou ( 17+) a který ví, že žena není jen díra na penis. Nejen na sex, ale i prosté posezení třeba u dobrého vína nebo někde na pivku. Třeba společný výlet, vikend, možná dovolenou. Žádné perverznosti, anál, sprostá slova, bolest, kolíčky, bičíky, obojky a podobné praktiky.
Hledáme pro milování ve třech, nebo jen s ní.. Nechceme žádnou rychlou jednorázovku, takže pokud někdo má zájem, tak pochopí, že chceme prvně trošku seznámení a ne " ahoj, máte zítra čas" Trošku popsat, pak někde káva, eventuálně oběd, večeře a podle sympatii se uvidí dál. Ale pokud neumíš jiná slova než mrdat, šukat, čurák , piča apod. , tak vůbec nepiš. Jsme z jižních Čech.
Zdraví, diskrétnost, čistota podmínkou.
Opakujeme pro ty co to nechápou. Chceš se seznámit, pošly fotku. Ale fotka tvé chlouby je až na druhém místě. Takže když přijde fotka penisu bez domluvy tak automaticky BLOKUJEME.
BLOKUJEME ty co nemají v profilu napsáno nic jiného než muž a kraj. Nebo něco víc o sobě nenapíší hned při prvním kontaktu.
BLOKUJEME ty, co se chtějí sejít na kávu a druhý den skočit do postele.
BLOKUJEME ty co neumí psát o ničem jiném než o sexu. Ten sex by měl být jen třešnička na dortu normálního přátelství.A přátelství je o normálních věcech. Nepotřebujeme číst o tom jak jí to bude dělat. To snad každý normální člověk ví co a jak. Tak proč o tom psát.