Searching

Man
Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Couple man & man
Group
Purpose of search:
sex
photo shooting

Personal information

Sexual orientation: bi

Sex hobbies and interests

dominatrix - slave
foot-fetish
oral sex
piss
sex in public
group sex
SM
sperm
sneaking
uniforms
dominator - slave
fingering

Personal description

Vítám Vás na mém profilu :-)

AKTUÁLNĚ HLEDÁM hlavně:

1) Rád bych si vyzkoušel submisivní roli u staršího dominanta. Spíš ve směru nucené nahoty, masturbace, předvádění atd. Nechám se prohmatávat, honit a nebo mohu já. Rád i perverznější předvádění - piss sám na sebe či v trenkách, nucené hrátky s vlastním spermatem atd. Rád se domluvím a něco vyzkouším.

2) Muže (ideálně s bříškem), kteří by si pohráli se mnou - honění, dojení, osahávání atd...nejlépe v doktorských rukavicích (není podmínkou). Může být i vzájemně.

3) Starší pár (ideálně bi), který by mě vzal k sobě. Rád třeba pomohu s masáží manželky atd... klidně i nějaké bi hrátky před ní (mohu být dom i submisivnější). Mohu také staršímu páru vypomoci třeba na chalupě na zahradě atd. a při tom si užít nahoty a vzrušení. Ozvěte se, rád se na něčem domluvím ;-)


Informace o mě: 30 let, střední postava, bisex (ne anál, ne mazlení), dominantní a exhibicionistický a perverzní (v tomto případě mohu být i v submisivnější roli). Penis mám menší, cca 13 cm. Rád se rozumně domluvím. Zdraví a diskrétnost je na prvním místě.

Koho hledám:
Ideálně starší muže nebo páry či ženy--> 50+, nebo naopak mladší do cca 24ti let.
Výška max do 180 cm, ne holá hlava, hodně tetování atd., žádné feťáky apod... prostě normální pohodové lidi. Ostatní parametry /váha, ochlupení, míry penisu atd/ nehrají roli.

Co hledám:
Muži:
- Rád někomu vyhoním penis, prohmatám koule atd...mohu kondomu vykouřit.
- Já v dominantní roli - Tvá nucená nahota, prohmatávání v rukavicích, honění, tahání za penis, koule, plácání, příkazy, klidně i piss a sperma na Tebe atd.. na všem se dá domluvit.
- Jestli chceš, mohu Tě třeba jen na Tvůj mobil či foťák nafotit.


V případě zájmu můžeme vše výše uvedené praktikovat i před nebo s TVOJI partnerkou.

Páry:
Nehledám primárně sex! Hledám vzrušení. Rád se na pár podívám jako divák či se rád páru předvedu. Možno hlazení a masáž partnerky, bi hoňka atd... rád se domluvím.

Ženy:
Rád poznám velice submisivní ženu či dívku, která nehledá sex, ale spíše vzrušení. Rád se domluvím na všem, ale já vždy jako dominant!

Případně rád poznám nějakou starší ženu, která by byla ochotná mě vyhonit a nechat si postříkat prsa, či CFNM hrátky. Za toto nabízím FO dle dohody.


Lokalita, kde hledám:

Příbram a širší okolí až Plzeňsko, Jižní čechy (jen některé lokality kvůli diskrétnosti). Jinak se dá domluvit i jinde, ale sraz buď na půli cesty nebo s přispěním na benzin. Jsem mobilní. Ideálně se sejít někde venku nebo v autě. Své prostory pro tyto účely nemám.

Hlavní je zdraví, diskrétnost a na pohodu si to užít :P