Searching

Woman
Couple woman & man
Couple woman & woman
Purpose of search:
friendship
sex
talking

Personal information

Age: 31 years
Zodiac sign: Leo
Sexual orientation: hetero
Marital status: single
Eye colour: brown
Hair colour: brown
Height: 186 cm
Weight: 88 kg

Dating Ads (1)

Únik za vášní a chtíčem

Man seeking woman
Czech Republic
Women
Couples women & men
Couples women & women
Without trans
Age 18–40

Ať už se s tím chceme smířit nebo ne, asi každému začne v dlouhodobých vztazích či manželstvích něco chybět. Chtíč, vášeň, vzrušení. Mužům i ženám. Záleží jen, kdo má odvahu si to připustit. Žena chce cítit zájem. Cítit, že někoho přitahuje, vzrušuje a dostávat zájem o svou osobu najevo v té správné formě. Vidíš se v tom? Potřebovala bys občas aspoň na chvíli uniknout od každodenního stresu, povinností a stereotypu? Chtěla by sis užít občas vzrušení a něco nového, ale zároveň nechceš zničit vztah či rodinu?

Pokud jsou tvé odpovědi ano, napiš. Jsem 31letý muž na úrovni, v běžném denním životě gentleman, avšak za dveřmi bytu vášnivý dominant, který ví, co žena potřebuje cítit a to ji vždy rád dopřeje. Vše při zachování absolutní vzájemné diskrétnosti a důvěry. Nehledám něco za každou cenu ani 10 ženských najednou. Sám jsem v situaci jako ty. Musíme si po troše psaní a osobním seznámení samozřejmě lidsky sednout, musíme se navzájem přitahovat a pak nám případně nic nebrání užít si příjemně strávené společně chvíle, ideálně dlouhodobě. Zdraví, úroveň a čistotu očekávám a samozřejmě nabízím.

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
foot-fetish
oral sex
sex in public
sexy lingerie
nylons
SM
sperm
bondage
high heels
dominator - slave
fingering

Personal description

Jsem muž žijící v Praze, který je v pracovním životě na svůj věk velmi úspěšný, elegantní gentleman a všichni ho mají za slušňáka. Nicméně, když se zavřou dveře domu, všechno je jinak. Vše se mění a nic není takové, jako se na první pohled zdá. Nikoho z lidí, s nimiž se v běžném životě potkávám, by asi ani nenapadlo, co se pod slupkou toho elegána ve skutečnosti schovává...

Nejsem tu, abych za každou cenu našel někoho, s kým si zašukám, jako asi většina mužů tady. Takhle jednoduše fakt nepřemýšlím a ani něco takového nemám zapotřebí. Stejně tak nešukám jen tak s někým a nepotřebuju za každou cenu každý den jinou ženu. Tak jednoduchý prostě nejsem... :-) #sorryjako

Nicméně rád zde poznám mladou dívku (18-40let), která se vyžívá v D/S vztahu, případně takovou zkušenost ještě nemá, avšak v nitru ji to vzrušuje a chtěla by tato dosud neznámá zákoutí sexuálního života poznat a zažít. I přes svou roli subinky bys však měla vědět, co chceš. Měla by sis sama sebe umět vážit, mít to v hlavě srovnané a hlavně - dokázat budovat vzájemnou důvěru a plně se mi fyzicky a především psychicky oddat. Věř mi, nebudeš toho litovat.

Ač to pro mnoho lidí bude znít nelogicky, tak i přes roli dominanta je pro mne slast a požitek partnerky ze společných hrátek na prvním místě. Rád ženě mimo ložnici dopřávám nejen pocit rozmazlované princezny, kterou si hýčkám, obdivuji ji a naprosto ji respektuji, avšak také si užívám její poslušnost, oddanost a submisivitu vůči mně za dveřmi bytu. :)