Personal information

Sex:
Age: 40 years 51 years

Personal description

Jsme milenecký pár neznající soukromí protějšku, které zůstává v anonymitě, neznáme navzájem svá jména ani obličeje. K zachování naší anonymity nám slouží kukla, kterou on má vždy celou dobu na sobě. Vztah on plus ona je vyvážený její dominancí a jeho submisivitou, která se stále vyvíjí, stejně tak jako její dominance. Zatím nám není nic cizí, ale naší dosud největší vášní je hra nebo role adult baby. Tento profil bude sloužit ke zdokumentování toho co děláme a co se nám líbí.

Děkujeme za spoustu milých zpráv a kladných ohlasů na naše galerie, velmi nás těší.
Vzhledem ke komplikacím se zveřejňováním fotek, které nejsou pro tyto stránky dost erotické, jsme si pořídili malý blog, na kterém jsou k vidění všechny naše fotky bez ohledu na to, jak moc komu připadají sexy ;)
Stejně tak lze blog využít, pokud budete mít potřebu fotky komentovat nebo nám napsat vzkaz :)

https://maminkapocuranka.tumblr.com

____________________________________________


ONA:
Odříkaného chleba největší krajíc

Už pár let mě přitahují některé praktiky, zahrnované do BDSM. Celkem dlouho jsem tomu odolávala a jen tak potají sledovala, hlavně o některých z nich jsem si říkala, že už jsou na můj vkus perverzní. A i když hranice se pomalu posouvala, strašák v podobě dnešní společnosti, prolezlé falešnou morálkou stále zůstával.

Pak jsem jeden večer na chatu potkala muže, který se postaral o to, abych si i já pořídila svou třináctou komnatu. Večerní povídání bylo fajn a ani náhodou mě nenapadlo, jaký příběh mého života právě začíná. Komunikace pokračovala i další dny a mé pocity byly čím dál intenzivnější. Probírali jsme spolu jednotlivé nejběžnější praktiky a testovali, která z nich mě zaujme. Po pár týdnech dopisování jsme se domluvili na prvním reálném setkání, s pevně stanovenými a dost neobvyklými pravidly, nikoliv však scénářem, tomu jsme nechali volný průběh a spoléhali přitom na intuici. Tak, jak se přibližoval čas schůzky, zvětšovala se i má nervozita, sílil strach z potenciálního nebezpečí a zároveň vzrušení z neznámého. Celý den jsem se nedokázala soustředit na nic jiného, hlavou mi poletovaly myšlenky, jako včely v úlu. Posledních pár hodin bylo téměř k nevydržení, až to konečně přišlo. S prvním dotekem najednou úplně zmizel strach a napětí, naopak jej nahradil pocit neuvěřitelného bezpečí a smyslnosti. Netrvalo to dlouho, ale bylo to krásné. Následovala další setkání a kromě praktik se postupně vyvíjely i mé pocity, od prvotních sympatií a náklonnosti, přes vzrušení až k velmi hluboké důvěře, vnímavosti, pochopení, toleranci a naprosté otevřenosti.

Jednoho dne přišel na řadu nový test - plenkový, který nás posunul do úplně jiné dimenze. Na začátku byly rozpaky, nic takového jsem si do té doby nedokázala ani představit, ale protože jsem zvídavé povahy, začala jsem se vyptávat, co je na nošení plenek tak přitažlivého. Odpověď, kterou jsem dostala, byla natolik lákavá, že jsem se rozhodla to zkusit. Nejdřív na vlastní kůži, abych zjistila jaké to je, ale nijak zvlášť mě to nenaplňovalo a pokud ano, tak snad jen nervozitou. Nicméně to, co jsem zažila při dalším setkání, když jsem plenku oblékla jemu, se pro mě stalo drogou. Pohled na muže, který je, po zabalení do plenky, neuvěřitelně vzrušený a přitom se šíleně stydí, je kouzelný. Doteky takového muže jsou jemné a objetí pevné. Nevím přesně, jaká chemická reakce v tu chvíli probíhá v mém těle, ale rozhodně namíchá koktejl, který mě opíjí vzrušením, radostí a něžností.

Každé naše setkání je jiné, ale jedno mají společné, připomínají kolo štěstí. Je úplně jedno na jakém políčku se ten den zastaví šipka, protože pokaždé je to krásné a opojné. Má to i vedlejší účinek, ještě celý další den jsem veselá a usměvavá, nejde to přehlédnout a je zábavné pozorovat okolí, které se zpravidla s mou dobrou náladou neznámého původu, nedokáže příliš vyrovnat. Možná závidí (aniž by věděli co) nebo si možná myslí, že jsem blázen, co se (z jejich pohledu) bezdůvodně usmívá.

Nevím, jak to bude dál, nevím, jak celý tento příběh skončí a ani po tom nepátrám, užívám si života tady a teď, užívám si své drogy, která mě naplňuje štěstím, a vlastně si plně vychutnávám něco, co bych ještě před pár měsíci označila za úchylku za hranou.

ON O NÍ :-)

Začít večer na erotickém chatu slovním fotbalem, může být zdánlivě příslib nudného večera, ale co už když se tu nudím vlastně už tak dlouho a téměř bez odezvy, alespoň nekdo projevil iniciativu v komunikaci. Tak jsem po pár větách přikývnul. Došlo mi totiž, že to může být takový lehký test slov kam až kdo je schopný zajít. Po pár výmněnách slov se přiznám, že mě to i začalo bavit. Byla velmi pohotová a nápaditá říkám si zřejmě žádná vanilka. Nikdy bych nečekal, že nečím takovým může začít něco tak velkého jako to, co dnes spolu realizujeme a na čem si spolu ulítáváme. Zašli jsme skoro tak daleko, že pomalu za sebe dokončujeme věty a někdy i slova. Bylo to ze začátku jako kdo z koho, neměl jsem příliš co stratit, tak jsem pomalu ze sebe začal sypat jednu libůstku za druhou v postupném stravitelném dávkování. Nebyla zcela proti ani u mých nejtajnějších představách, tím jsou pro mě plenky a vše s nimi spojené. Vše má svůj čas a na nic se nemá spěchat, jenže to bych nebyl já abych na pilu nedočkavě netlačil. Nicméně ani to ji neodradilo minimálně si o tom psát. Nechápala co se mi na tom líbí. Když jsme usoudili, že vyvoj našich konverzací nemůže dopadnout jinak než že se setkáme, měla nevšední nápad a to naší anonymitu neporušit. Dopilovali jsme to k dokonalosti tím, že do dnes mám kuklu na hlavě abych ji neviděl a ona mě. Našli jsme plno společných chutí, ale plenky visely ve vzduchu a snad její zvedavost poznat to co na tom vidím byla silnější. Přišel den D, měli jsme se sejít a ona koupila plenky s tím, že to teda zkusíme. To co následovalo tak po tom jsem netoužil ani v těch nejodvážnějších představách. Ono se jí to na mě líbilo, neuvěřitelné se stalo skutečností. Někdo by řekl to je nejvíc, ale já ne. Postupem času jsem totiž pochopil co je víc. Nejen že se jí to líbilo, ale ona to pochopila. Pochopila to o čem to je. Dnes nedokážu říct komu z nás se to líbí vic jestli mě je nosit, nebo jí je mě oblékat, ale toto není důležité našel jsem v ní něco úžasného s velkým bonusem, něco co nepochopí ten co to nikdy nezažil. Její vnímavost a smyslnost je neuvěřitelná, nikdy jsem nezažil takovou otevřenost ve všem, kromě našich osobních životů, to je věc která je pro nás absolutní tabu. Náš vztah se vyvíjí každým dnem a naše touhy se prohlubují, dnes těžko dokážu říct co vymyslíme zítra a na co společně kývneme že zkusíme. Pokud ale pochopíte základní pilíře našeho vztahu uvědomíte si, že jedině tak to jde. Pilíře jako upřímnost, otevřenost, fantazie, touha, a ten největší je důvěra bez ní by totiž nebyl ani začátek.