Personal information

Sexual orientation: hetero

Personal description

Inteligence a smysl pro humor nutné :-)

Fotky první neposílám, nemá proto smysl mě o ně žádat.

Honimíři, příběháři, submisivní, příliš dominantní a vůbec mistři v sexu po netu mě nezajímají, na webce ani mimo ni. Nehledám milence, ani životní lásku. Vlastně nehledám vůbec nikoho, ale co chci, si najdu sama. Díky za respektování mého "NE".
/To platí i pro fialové nicky, nemám zájem o komunikaci s nimi./

Nejsem ani submisivní, ani dominantní, ani switch, jsem prostě svá a taková už zůstanu.

Ráda komunikuji online, žádné kladení dotazů po vzkazech, neodpovídám na ně. Zvláště ne na dotazy typu "co tě sem přivedlo, co máš ráda v sexu, děláš si to sama často, chceš se na mě kouknout na webce, jsi vyholená úplně nebo jen na čárku, jsi přírodní, hledáš reál nebo jen povídání, jsi nadržená, chceš mě vykouřit, nastavíš mi zadek, vyhoníš mě, můžu ti sloužit, dokážeš mi nakopat koule, používáš strapon, děláš piss, děláš kaviár, máš ráda animal, necháš si vylízat zadek, máš ráda velký výstřiky, chceš vidět jak si ho sám vykouřím, máš ráda subíky, máš ráda dominanty, máš ráda lízání nožiček, nosíš ráda silonky, botičky na podpatcích, nosíš ráda latex, můžu Tě vylízat vystříkanou, půjdeš se mnou na nuda pláž, dáš mi svoje kalhotky, necháš mi postříkat svoje kalhotky, můžu Ti postříkat Tvý fotky, nasadíš mi pás cudnosti, chceš mě vidět v dámském prádle a lodičkách, chceš mi pomoct, abych se udělal, podržíš staršímu, chceš finančně rozmazlovat, už Tě někdo pořádně zmrdal, umíš hluboký kouření, mám se pro Tebe vystříkat, apod."

Pro milovníka zápasu v bahně s jeho manželkou /vítězka ho smí osouložit/ mám jediný vzkaz "OPRAVDU OPRAVDU OPRAVDU NEMÁM ZÁJEM, DÍKY."

Hodně štěstí.