Stories (1)

Cunnilingus

4 days ago 0 1053 6

Seznámili jsme se tady na Am., psali jsme si, nebo i povídali a oba jsme pocítili zvědavost a touhu poznat jeden druhého. A tak jsme se poprvé setkali. Dělali jsme jenom to, co nás oba bavilo a…

Dating Ads (1)

Cunnilingus

Man seeking woman
Czech Republic Hlavní město Praha
Women
Couples women & women
Without trans
Age 18–54

Rád se se seznámím se slečnou, které se líbí moje následující erotická fantazie. Reálné setkání v Praze, Středočeském nebo Ústeckém kraji, hodinu, dvě, jak nám spolu bude libo. Podmínkou jsou vzájemné sympatie,které zjistíme s fotek a konverzace tady. Setkáme se...Oba hezky oblečení, ty nejlépe šaty,nebo sukni...Představíme se... Začneme si povídat a já, aniž bych přerušil konverzaci ti vyhrnu,popřípadě dolů stáhnu oblečení, abych se co nejkratší cestou dostal jazykem mezi tvé nohy. Nejdřív tě tam něžně políbím na přivítanou, pak tě začnu ochutnávat, obdivovat, lízat, hrát si s ní...Neztratím s tebou ale oční kontakt a ani povídat si nepřestaneme. Takhle můžeme být jak dlouho nás to bude bavit. Pak můžeme jít třeba na večeři nebo procházku. To je první schůzka. Pokud budeme oba cítit touhu se vidět i podruhé, tam už bychom scénář tvořili spolu:-) Co se dárků a odměn týká, jsem ochotný se bavit i o nich, protože je rád Dámám dávám:-)

Personal description

Abych nás oba co nejvíc ochránil před zbytečnou komunikací a ušetřil oběma čas, uděláme to takhle: Jsem Honza, na Am. jsem proto, abych si plnil a prožíval erotické fantazie. Virtuálně či reálně, za finanční odměnu nebo ne, hlavně ale se vzájemnou touhou a chutí je naplňovat a nejlépe je spolu "tvořit". A protože si libuji v rozmanitosti a tady na Am. si můžu dovolit být rozmarný, ba dokonce i rozmařilý, tak... Pokaždé, když budu mít chuť se s vámi dámy podělit o svojí představu,sen,fantazii a pokusit se jí proměnit v realitu, napíšu inzerát, možná i povídku. A pak budu jen napnutě čekat:-) Jsem Honza.