VÝLET DO PŘÍRODY

25. 9. 2024 · 301 zhliadnutí TeNcoLizeBaculky

Ten víkend dycky tak nějak rychle uteče. Potom je zase pondělí a než bude aspoň polovina týdne ,tak to jde vše fakt pomalu . Z práce člověk přijde unavený domů,a už nějak nemá tu náladu něco dělat a nebo nějak cestovat.

Naštěstí jsem měl v pondělí volno a docela se mi to i hodilo . A tak jsem přemýšlel,co budu dělat. A napsal jsem Martině. Co zrovna dělá a jestli má dnes čas . A ona zrovna má také volno . Že by náhoda 🤔😃.

Tak jsem se jí zeptal ,co něco podniknout spolu.A ona souhlasila. Jen teda něco doma udělá a pak mi může být k dispozici. A také bude mít čas. Už jsem začal plánovat . Přemýšlel jsem,jak se zabavit a jak zabavit Martinu. Aby se jí to líbilo .

Dlouho jsem nebyl v lese . A tak jsem si řekl ,že to není špatný nápad. A tak plán je jasný 😃 výlet do lesa . Zjistil jsem, že poblíž je i nějaká rozhledna. A to se mi líbilo .

Začal jsem se už dopředu připravovat a byl jsem strašně moc natěšený. Martina už zvonila. Šel jsem ji otevřít . Vše zbaleno a mohlo se vyjet . Jedeme k tomu lesu a auto necháme někde na tom boku.

Procházíme se tím lesem a najednou se zastavíme a nádechem se toho lesního vzduchu. Bylo to fajn. Potom kráčíme k ty rozhledně. Byla nějak uprostřed toho lesa. A zrovna nám vyšlo i počasí a celkově to bylo bez lidí.

Vystoupáme na tu rozhlednu a Martina se kochá tím výhledem. A jak stojí u kraje tak si všímám toho zadečku v těch leginach . Najednou mi začíná postávat. Pritisknu se zezadu k Martině a dávám pusu na krk. Martina tušila ,že k něčemu takovému určitě dojde . To bych nebyl já 😃

Potom už jde do kleku a stahuje mi tepláky a i trenky. Drží ho uprostřed a začíná ho kouřit . Olizuje žalud a druhou rukou hladí koule. Je fakt šikovná. Chytám ji hlavu a dávám až hluboko do krku. Potom si sedá na schod a já jdu do pokleku a začínám ji lízat kundičku. Je na ní vidět, že je nadržená.

Krásně ji jazykem předjíždím po pyscích a poštěváčku. Dvěma prsty i prstím. Potom zrychlují a ona už řve a už na ní jde orgasmus. Úplně se cukala. A já zase přidával. Dokonce i učurkla. Potom jsem ji opřel o jeden bok rozhledny. A pomalu zasouvam svůj penis do její kundičky. A jedu si v tom rytmu . Přirážím a stále prcám.

Najednou vytáhnu ptáka a vystříkal jsem se jí na její tvář. Vše si dala do úst a polkla. Byl to hezký výlet do přírody . Miluji takové výlety...

Podobné poviedky