Vyhonění nad velkým zadkem v legínách

8. 5. 2024 · 4 250 zhliadnutí Velke-boky

„Ahoj, máš krásný velký zadek“ přistálo mi ve zprávě.
„Vím, díky“ odepisuji. Takových zpráv mám denně plno, co jiného na to napsat.
Konverzace pokračuje dále, nabývá na hloubce. Nakonec se s Markem domlouvám na schůzce. Chce se na vlastní oči přesvědčit, že ten můj zadek je opravdu tak veliký, jak o něm tady na amatérech pořád píšu. Fotka ho asi nepřesvědčila. Jen o jednu věc mě požádal, jestli bych si mohla na sebe vzít legíny. Protože je normálně nosím, není to pro mě problém. Se silonkami by to byl problém, ty se opravdu špatně shání na veliký zadek.
Dáváme si rande na Václaváku, který projdeme a dáme si zastávku v Mc Donaldu, na zmrzlinu. Marek mě galantně pouští před sebe, ale já vím, o co mu jde, chce vidět můj široký zadek jak se při chůzi vlní. Sedám si na širokou lavici, aby mě nikde nic netlačilo. Dosednu a zabírám skoro celou lavičku. Marek celou dobu úžasem jen kouká. Pouštím se do zmrzliny, smyslně olizuji lžičku a pozoruji jeho reakce.
Nechám se od něj pozvat k němu domů – na film a víno. Nejdříve sedíme na gauči, později už spíše ležíme. Cítím, jak mi jeho ruka přejíždí po stehnu výše a výš a při tom mi vykasává šaty. Vyšpulím na boku zadek ještě víc, aby byl ještě víc kulatější. Cítím jeho dotyky na svých půlkách, hladí je přes černé upnuté legíny. Klekám si na kolena, zadek vystrčím ještě víc, ta šířka boků ho úplně nažhaví. Slyším jak se mu zrychluje dech, na zadku cítím jeho tvrdý penis, jeho ruce mi drtí obě půlky. Přiráží boky, ale penis se jen otírá o černou látku legín. Když se ohlédnu, vidím, jak si ho honí, a jak stříká svoje bílé husté semeno na moje černé legíny.

Podobné poviedky