Počůral a ošukal mě v baru 💦🍑

8. 5. 2024 · 7 178 zhliadnutí Karroli

Bylo to skvělé. Vytékalo ze mě jeho sperma, tak jsem se utřela do kalhotek a ty zahodila. Šaty jsem si popotáhla dolů a doufala, že si toho nikdo nevšimne. Chtíč byl ukojen a já vůbec nevěděla, jak se k němu teď chovat. Ono neplánovaně si zašukat s kámošem má svá rizika. Myslím, že Honza to vnímal podobně, protože jsme celou cestu do klubu mlčeli. (Pokračování povídky Beltaine)

Když jsme došli, tak už párty byla v plném proudu a já si objednala set Dr. Vampa. Podávalo se to tenkrát snad všude v roztomilých zkumavkách a když jsem do sebe kopla první set, tak přišla menší morální kocovina. Nevěra pro mě byla něco neodpustitelného a já věděla, že budu muset od partnera pryč. Na druhou stranu jsem si řekla- co se stalo se stalo a dnes už to stejně nevyřeším, tak si jdi užívat a šlo se na parket. Tančilo se, pilo se a já si užívala nově nabité svobody. Honza se držel trochu stranou, všimla jsem si, že se moc nebaví a tak divně na mě kouká a když šel na toaletu, tak jsem se vytratila za ním. Panské totality mají výhodu, jsou věčně prázdné.

Vklouzla jsem rychle za ním a zatáhla ho od pisoáru do jediné kabinky.

“Kaji co blbneš?”

“Já? Co s tebou je? Proč se nebavíš?”

“Nevím, vyspíš se semnou a pak děláš, že neexistuju?”

“To není pravda!”

Nebylo se o čem přít, chtěla jsem, aby se bavil a bylo mu dobře, nic neřešit a jen žít tady a teď. Nečekala jsem na odpověď a začala ho líbat.

Z ničeho nic mě pevně chytl za vlasy a líbal mě tak vášnivě až surově, hladil mě po těle a začal mi vyhrnovat šaty. Kalhotky jsem neměla a on měl úplně volný vstup ke kundičce. Mírně jsem se rozkročila, aby měl vstup ještě volnější a začal mě prstit. První jedním prstem a pak přidal druhý a velmi rychle mě s nimi šukal. Nevydržela jsem to a vyjekla slastí, nahlas jsem vzdychala a radši jsem se mu zakousla do krku, abych se umlčela. Netrvalo to dlouho a udělala jsem se. Waw. Celá jsem se svíjela a prosila ho ať přestane. Bylo to k ničemu. Pokračoval, pevně mě držel a byla jsem mu zcela odevzdána. Užívala jsem si to, líbal mě na krku, jemně mě do něj kousal a já jen držela a užívala si té slasti co mi dopřával.

“Počůrej mi ji.”

Zarazil se a koukal na mě jestli to myslím vážně. Jako přátelé jsme se bavili o všem a věděla jsem, že ho to bere.

“Nevím jestli to teď půjde.”

“Zkus to, prosím.”

Byla jsem tak nadržená, že mi bylo všechno jedno. Vyhrnula jsem si šaty do pasu, dřepla si na mísu a roztáhla si před ním kundičku a hrála si s ní.

Koukal na mě jak opařený, ale vytáhl ho ven z kalhot. Za celou dobu jsem mu na něj ani nesáhla, ale byl docela tuhý.

Vzal ho do ruky a přiblížil se s ním k moji kundičce a pěkně se mi o ni otíral. Bylo to úžasné, když v tom začal jemně čůrat, první tak slabým proudem a já cítila to slastné teplo na své kundičce a užívala si tu slast a najednou proud zesílil, krásně mi ji tím proudem masíroval a já byla úplně mimo a přála si, aby to neskončilo. Přání vyslyšeno nebylo, ale když domočil, tak se mi o ni zase začal třít, opět mě chytil až surově za vlasy a začal mě líbat. Snažil se mi ho vsunout do kundičky, ale tahle poloha nebyla úplně ideální. Vzal mě za ty vlasy a slezla jsem z mísy dolů. Políbil mě a otočil zezadu. Věděla jsem co chce a já to chtěla taky.

Opřela jsem se o dveře, roztáhla nohy a vyšpulila na něj zadek. Plácal mě přes něj, chytl mě za boky a zajel do mě tvrdým pérem. Užívala jsem si to a začala se ještě jednou rukou hladit na poštěváčku. Velmi rychle do mě začal přirážel, já jsem tak zrychlila a trvalo to sotva minutu, když jsem cítila, že mě dnes znovu vystříkal. Když jsem cítila tu horkou výplň v sobě, udělala jsem se taky.

Očistili jsme se, já si upravila šaty a vlasy a mohli jít zpátky.

“Všechno dobrý?”

“Nejlepší.”

Vyšli jsme sice každý zvlášť, ale tak nějak každý tušil, co se tam odehrávalo. I když teda… kdyby jen tušili…

Párty pokračovala a my se pak odebrali k němu a společně oslavili i První máj🌸. Jestli chcete vědět jak, dejte mi vědět.

Podobné poviedky