Májová romance s jiným (soutěžní)

4. 5. 2024 · 6 995 zhliadnutí HW_kanda

Ahoj amatéři,

ráda bych Vám povyprávěla náš aktuální zcela pravdivý zážitek a tak trochu i přispěla do soutěže, protože se jedná o náš prvomájový zážitek. Sice první máj, lásky čas, já tento den ale nebyla se svojí láskou, ale s jiným klukem. A to ale především kuli mé lásce. Kdo znáte náš profil, víte, že manžel je kandaulista a prostě občas něco uděláme. Udělám mu radost nějakým zážitkem, fotkami, videi. Naše manželství, ač to nikdo nemusí pochopit, je zcela normální a řekla bych i velmi spokojené. Ale více o nás jsem již psala v jiných povídkách, případně to psal manžel. Pojďme ale k věci.
Na prvního máje jsme ráno leželi v posteli a přemýšleli, co budeme dělat. Děti byly u prarodičů a odpoledne jsme si je měli vyzvednout. Manžel navrhoval, že půjdeme někam do wellness a pak je dojedeme vyzvednout. Nápad se mi líbil. Těšila jsem se na relax a lehkou erotiku. Ovšem radost s naplánovaného dne netrvala dlouho. Manžel musel pracovně někam odjet, potřeboval něco dovézt kolegovi. Ani nevím co, neřešila jsem to, ale bylo vidět, že i jeho to dost mrzí. No co už. Manžel navrhl, ať jdu sama. To se mi nechtělo a pak trochu šibalsky navrhl, ať jdu s někým. No s cizím jít nechci a nevím kdo by takto na rychlo šel. Vzpomněla jsem si ale na jednoho kluka. Říkejme mu prostě Kluk. Mimochodem je to ten, kdo zná naše povídky, se kterým jsem asi před třemi lety byla na túře a pro manžela jsem chtěla jako dárek udělat pár fotek v kukuřici a nakonec z toho byl sex. Více je ale v jiné povídce, to teď rozepisovat nebudu. Shodou okolností mi před pár dny psal, že by se někdy rád viděl. Měla jsem s ním sex jednou, pak jsme si jen občas napsali, protože je to takový náš „fanoušek“ a často komentuje naše fotky, píše apod. Psal o tom, jak se oženil, že je šťastný, ale že občas rád přemýšlí o jiné a i o tom jak jsme spolu byli v kukuřici. Před pár dny to zkoušel, ale s grácií jsem odmítla. Řekla jsem to manželovi a ten chtěl, ať mu napíšu. Mimochodem i on ho zná. Řekla jsem si proč ne, stejně nebude mít čas, bude někde s manželkou. Ale zkusím. Napsala jsem a odpověď netrvala dlouho. Jen jsem napsala, jak se dnes má a on, že žena je u rodičů a že se doma nudí. Trochu jsem doma couvla, ale manžel mne přesvědčil, že mu tím udělám radost, když bych s někým šla do wellness. Už jenom to, že mne uvidí nahou a moc dobře ví, že i něco proběhne. Řekla jsem si, proč ne. Nálada na to byla a nechtěla jsem být doma sama. Napsala jsem mu o plánu a on nadšeně psal, že určitě rád půjde, ale že vyjedeme někam za Prahu. S tím problém nebyl. Usměrnila jsem ho, ať se sexem nepočítá, že jsme se dlouho neviděli, ale můžeme zas pokecat, vidět se a třeba trochu zalaškovat. To se mu moc líbilo. Domluvili jsme si čas. Manželovi jsem slíbila, že mu udělám radost, ale nic velkého neplánuji. Cílem bude udělat, co nejvíce fotek a průběžně mu je posílat. Byl nadšený a já z něj. Když máte doma kandaulistu a prostě ho potěšíte, moc dobře víte, že už tak pevný vztah, ještě více upevníte. Miluje Vás a Vy jeho. Toto zpestření je prostě jen hra a zábava. Nedělám to pro toho kluka. Nedělám to ani pro sebe, dělám to hlavně pro něj, protože vím, že on pro mě dělá tisíce věcí, které mě dělají šťastnou.

Čas setkání nastal. Manžel si s ním ještě napsal, že chce ze všeho fotky. On souhlasil. Ví o čem toto je a vlastně ho toto baví. Má s tím zkušenosti. Vyzvedl mne u bytu, sedla jsem do auta, pozdravila, dali jsme si pusu a jeli. Dojeli jsme do jednoho zámeckého wellness kousek za Prahou u dálnice. Vešli dovnitř a šli se převléknout. Ještě bych zapomněla. Manžel chtěl, abych si vzala růžové prádlo, které jsem od něj dostala na svátek zamilovaných. Samozřejmě jsem poslechla a vzala si ho. Když jsme se převlékali, zjistila jsem, že kluk má dost informací. Hned mi říkal, že chce vidět, jaké to prádlo mi manžel koupil. Zasmáli jsme se a já mu v prádle zapózovala na první fotku. Mimochodem všechny tyto fotky budou v galerii. Museli jsme opatrně. Kolem byli lidi, ač nějak plno nebylo. Bylo to i tím, že jsme tam přijeli celkem brzo, asi kolem 14h. Manželovi jsem jí poslala, hned psal, jak jsem krásná a že děkuje, že toto dělám.

Šli jsme do prostor wellnessu, zašli do sauny, normálně si povídali, kecali, občas trochu laškovali. Kecali jsme o zážitcích, o životě, prostě jak normální kamarádi. Čím více jsme ale byli spolu, možná už více jak kamarádi, jsme vypadali jako pár. On přemýšlel, kde udělat další fotku. Vyfotil mne na lehátku venku, ale zahalenou v prostěradle. To jen aby manžel věděl, že žiju a mám se fajn. Vyměnila jsem si pár zamilovaných zpráv s manželem a ptal se mě, kdy mu přijde nahá fotka. Kluk začal nosit mobil u sebe a čekali jsme, jak budeme někde v sauně sami, aby mohl udělat nějaké odvážnější fotky. Ta chvíle přišla. Vlezli jsme do sauny a nikde nikdo. Sedla jsem si na lavici a ukázala se mu. Už toto bylo zajímavé. Normální povídání se začalo měnit v erotickou hru. Pózovala jsem mu, on mne fotil. Pak bylo slyšet, jak jdou lidi, tak jsme toho nechali. Ale stihla jsem mu na jedné fotce i trochu roztáhnout nohy a tu jsem poté manželovi poslala. Byl z toho mimo. Další fotky jsme zvládli u venkovních sprch. V saunách už jsme pak nefotili. Dále jsme ale relaxovali a navštívili i termální bazén. Povídali jsme si a on byl u mne velmi blízko. Říkal mi, jak jsem krásná a že je ze mě hotový, přiblížil se a začali jsme se líbat. Kolem ale byli lidi a přeci jen nikdy nevíte, jaký známý může být kolem. Přesunuli jsme se opět do sauny. Opět sami. Tentokrát ale foťák neměl, ale o ten už ani nešlo. Chtěl něco jiného. Začal mě líbat a osahávat. Já v saunách ale určitě nic nechci. Prostě to tam nepatří. „Chci Tě píchat!“ pošeptal mi do ucha. No pohotově jsem mu odpověděla, že tady určitě ne. Napsala jsem manželovi, co se děje. Ten mi jen odepsal, ať udělám, na co se cítím, že je to jen a jen na mě. Chtěla jsem něco víc. Udělat mu radost a sama se pobavit. Navrhla jsem mu, že můžeme někam do auta. No relaxovat už se nedalo. Já i on jsme byli nervózní z toho, co bude. Vydali jsme se k odchodu. V převlékárnách jsme udělali ještě pár fotek, kde jsem se mu ukázala jen v kalhotkách a pak udělal fotku, kde mi sahá na zadek a sám jí poslal manželovi. A napsal mu, že si mojí manželku chvíli půjčí do auta. No jestli my byli nervózní, co pak on :-).

Vyšli jsme ke kasám, zaplatil a už jsme šli k autu. Nevěděl kam, ale vyjel z obce a hledal místo. Nakonec jsme našli místo pod dálnicí. Celkem to trvalo. Prostě lesy všude, ale bylo hezky a všude lidi. Já dost znejistila, řekla jsem umu, že tady prostě souložit nebudu. Chci mít jistotu, že nás nikdo neuvidí. Byl zklamaný, ale jak jsme tam delší dobu stáli, nikde nikdo, řekla jsem mu, že se mu aspoň ukážu, uděláme pár fotek z auta a udělám ho. Jiskry v jeho očích ani nejdou popsat. Vzal mobil a začal fotit. Jak si rozpínám poklopec, jak se svlékám. Pózovala jsem mu v prádle v autě. Fotky hned chodily na manžela. Líbali jsme se a já mu rozepla poklopec a vyndala mu ho a začala jsem ho honit. Přitom jsme oba hlídali, aby někde někdo nebyl. Byl hodně nadržený. Osahával mě. Chtěl, abych mu ho vykouřila. Poslechla jsem, olízla ho párkrát od kořene a vzala si ho do úst. On mne držel za zadek a mumlal něco, jaká jsem dobrá vdaná kurvička. Znám ho dlouho a vím, že jiné teď neměl, že je ženatý a seká latinu. Proto jsem se rozhodla, že si to nechám udělat do pusy a vše pro manžela vyfotím. Fotil mne on. Vzniklo několik a fotek a najednou jsem cítila stříkání jeho spermatu mne do úst a krku. Co jsem nespolkla, jsem vyplivla na něj. On to vydýchával, já opět tyto fotky poslala manželovi. Ten byl v sedmém nebi. Přestali jsme a já se oblékla. Povídali jsme si.

Nechvátali jsme. Manžel se už na mě těšil, chtěl si mne dát, než pojede pro děti, ale nevadilo mu, že domu ještě nejedu. Bylo to fajn. Pak se zeptal, jestli pojedeme, no už bychom asi měli, jsem mu odpověděla. Ale začal mne opět líbat. Celkově mne ta atmosféra vzrušila. Začal mi šeptat, že prostě nechce odjet, pokud mne neojede. Já tam ale opravdu nechtěla. Psal manžel a jen jsem mu napsala, co se děje, ale že vše ok. No napsal něco, co jsem napoprvé odmítla, ale nakonec po trochu dumání, to vlastně nezavrhla. Napsal, ať si to rozdáme u nás doma. Je to ovšem porušení našeho základního pravidla. Nikdy nikoho nebereme domu. Ale tohoto známe a asi není třeba obav. Řekla jsem to klukovi, že jestli, tak jedině u nás doma. No asi nemusím říkat, že souhlasil :-) Vydali jsme se na cestu k nám. Věděl, že to bude muset být rychlovka. Manžel mezitím odjel pro děti. Přišla ovšem první komplikace, volala mu žena, že jede dřív domu a že ji má vyzvednout na nádraží. No. Času bylo málo. Museli jsme si říci, že to prostě dnes neuděláme. Nechtěl riskovat. Dojeli jsme k domu a začali se loučit. Líbali jsme se a už jsem chtěla jít, ale v tom se zvedl i on a jen řekl, že jdeme, že to stihneme. Šli jsme rychle k nám. Vešli dovnitř a rovnou jsem šla do ložnice. Pobavilo mě, že postel byla připravená a ještě na posteli od manžela lubrikant a prezervativ. No miláček :-) Líbali jsme se a rychle každý sám sebe vysvlékl. Chtěl na to jít, ale zastavila jsem ho, že musíme udělat aspoň nějaké fotky. To se stalo. Zapózovala jsem mu nahá a pak jsme se do sebe pustili. Udělal ještě nějaké detaily svého penisu u mojí vagíny, nasadil si kondom a strčil ho domne. Chvíli mne šukal, udělal opět pár fotek, jak mne šuká. Čas posílat manželovi opravdu nebyl. Odložili jsme mobil a šukali. Otočil si mě zezadu na čtyři a velmi intenzivně mě šukal. „ Tak teď jsi teprve ta správná nevěrná děvka, co mrdá s cizím chlapem v manželské posteli!“ vyhrkl ze sebe, což na takového hodného kluka celkem překvapilo. Ještě chvíli ho do mne strkal, zvýšil tempo, já hekala, on hekal, jeho hýždě pleskali o můj zadek čim dál intenzivněji a udělal se. Zalehl mě. Odpočíval. Dal mi pusu a musel jít. Já se otočila, on mne vyfotil, jak ležím a poslal to manželovi s textem „Díky, skvěle jsem si zašukal“. Ještě nahá jsme se s ním rozloučila a odešel. Já jen přemýšlela, jestli to vše neslyšeli sousedi, ale pak si člověk řekne, no a co. Však nedělám nic, co by mě s manželem rozvedlo :-). Oblékla jsem se, poklidila, vrátila ložnici do normálního stavu a manžel za chvíli dojel. Měl informace od něj, že už tam není. Přijeli děti. S manželem jsem si dala pusu, řekli jsme si, že se milujeme a večerním sexem jsme opět uzavřeli jeden zajímavý den.

Takže toto byl náš poslední zážitek. Zároveň ho dávám jako soutěžní, pokud se Vám líbí, like a komentář potěší. Znova opakuji pro ty, kdo se nás ptáte, ano toto je realita. Vše můžete vidět i v galerii, kde jsou fotky, nebo si o ně napište. Předem děkuji. Opět připomínám, že komentáře pod povídkou čtu já a vzkazy manžel. Tak mi napište, líbilo se Vám to? Díky a hezký večer.

Podobné poviedky