Pička paní učitelky

2. 5. 2024 · 5 036 zhliadnutí xattack

Ano, jsem paní učitelka. Ne, žáci mi nekoukají pod šaty, jestli nosím kalhotky, protože nenosím šaty.
Přesto jsem se nechala zvěčnit a můj manžel nafotil nestydaté porno fotky, kde mí studenti mohou zjistit, jestli gaťky nosím.
Ze sprchy vždy vycházím nahatá a sleduji, jak mě manžel za počítačem sjíždí pohledem, jak mi obdivuje prdel a nenápadně okukuje špičaté kozičky. Čeká, až se sehnu u skříně s prádlem pro večerní kalhotky, aby mohl s tuhnoucím ocasem sledovat rozevření půlek a vykouknutí análního otvůrku ověnčeného chloupky a mezi stehny se stydící prcinky.
Tentokrát však přišel on do koupelny s tvrdým penisem a rozhrnul mi ručník. Nabídla jsem mu, že mi může po dlouhé době sáhnout na prcinku, aby ji po porodu zkontroloval. Už hezky chlupatá a snad ne o tolik buclatá, aby nebyla k mání.
„Nafotíme pár sexy fotek?“
Asi mě tím překvapil, ale už předtím se zmínil, takže to moje hlava měla už trochu zpracované. Nenechala jsem se dlouho přesvědčovat a kývla na to. Vymanil se ze sevření jeho ocasu a šel ven. Já se rychle doosušila a v ručníku šla za ním.
„Ateliér je nachystaný,“ hlásil a rozbaloval si mě z utěrky jak nějaký bonbónek.
„Ty jsi hroznej! Ale bez hlavy!“ říkala jsem podmínky s vědomím, že budu na internetu jako další sexuální objekt k nestydatému okukování. Budu bořit normy ženské krásy, ale třeba se budu líbit. Třeba mě tam nějaký student pozná a napíše mi, paní učitelko, viděl jsem vaše nahé fotky. A já mu budu muset podržet, aby držel jazyk za zuby? A manžel nás u toho bude fotit, aby byl další důkaz o mé hanbatosti…
Posadil si mě na kraj postele a v záklonu nafotil první erotickou fotku v, myslím, nejerotičtější póze, jaká mi vůbec sluší. Stehna u sebe a kozičky hezky vystrčené. Jsem tlustá, ale tady to není tak výrazné.
Jenže na to mi zvedl nohu a já tušila, kam to směřuje. Nechala jsem ho. Pipina zase o kus víc vykukovala a já dělala něco, co bych nikdy dřív neudělala. Zvedl mi druhou nohu, aby začal zvěčňovat mou chlupodíru. „Víš, že jsem tohle nikdy nechtěla dělat?“ zeptala jsem se, když mi aranžoval pičku na detailní focení. Odvětil, že on v životě taky dělá věci, které by dřív nedělal. „Jaké třeba?“
„Stal jsem se otcem.“
Tomu jsem se mohla jen zasmát a převalila jsem se na břicho se slovy, že chci masáž. Dostala jsem přirozeně přirození mezi půlky, jak si mě osedlal, a hned fotil tu mou obří zadnici a jeho péro otírající se o ní, jak kdyby mu patřila. Masáž trvala jen chvilku, co byste taky po nadrženém mužském chtěli, a už mě otáčel, abych na objektiv ukázala ty své vykojené kozičky, na kterých mi ocucal mé obří bradavky.
Tehdy jsem mu po dlouhé době objala penis silněji rukou a jemně mu ho začala honit, což si s radostí také vyfotil, než si ho vzal do ruky a začal mě plácat pérem přes špek hezky s napružením… natáhnout k tělu, pustit a plác! Fakt sranda! Ne vážně, pobavilo mě to… ale tím to pro ten den skončilo. Manžel si šel hezky na amatéry dát mé hanbaté fotky, mé chlupaté pipiny si pro začátek užil dost, a u toho si ho určitě honil a četl oplzlé komentáře.
Kdo ví, třeba příště zachytíme naše šukáníčko, umí mi naložit opravdu luxusně, abyste se přiučili, jak se mají správně píchat macaté učitelky.

Pac a pusu,
Vaše paní učitelka 😘

Podobné poviedky