Silvestr 2002

Gay
1. 5. 2024 · 2 266 zhliadnutí Gayforgay

Nabíječem z tělocvičny jsem se nechával nadívat pravidelně dvakrát až třikrát měsíčně. Ovšem nikdy jsme spolu nešoustali mimo tělocvičnu. Až jednou v prosinci přišel s nápadem, že spolu strávíme Silvestra. Ve volných chvílích si přivydělával za bubny v jedné kapele, kde zpívala i jeho přítelkyně. Mě se jeho nápad příliš nezamlouval, ovšem byl velmi nadšený si v Novém roce zaprcat. Měl jsem pro jeho krásnou kládu slabost. Takže jsem podlehl jeho přemlouvání.

31.12.2001 jsem se ocitl v týmu 8 lidí, kteří měli připravit nezapomenutelný příchod Nového roku 2002 pro lidi v obci někde na Vysočině. Můj úkol byl prostý. Nic z věcí, které jsem na akci vyložili z dodávky nepozbýt, vše co se vyložilo, se mělo zase naložit. Dostal jsem tedy pero a sešit a vše, co opustilo dodávku, jsem si měl zapsat a při nakládce druhý den zase odškrtnout. Za to jsem dostal přislib večeře, noclehu a ještě 800 korun. Byl jsem tenkrát nadržený 19ti letý středoškolák, takže osm stovek byla příjemná odměna. To, že si pak ještě vyprázdním pytel, bylo třešničkou na dortu.

Přítelkyni mého nabíječe Luboše, jsem byl představen jako kamarád spolužáka ze střední, co si rád přivýdělá nějakou tu kačku. Celkem jsme si sedli a našli jsme spolu během večera mnoho společných témat k rozhovoru.

Na pokoji jsem nikoho nakonec neměl, protože řidič dodávky se rozhodl, že po půlnoci, až akce skončí, odveze dodávku hned do skladu a bude tak doma ještě před svítáním. Dal si šlofíka po večeři, tudíž mohl hned po konci nechat pokoj jen pro mě. Začal jsem se tedy těšit na novoroční šukec.

Hrát se přestalo v 1:30, vzal jsem si tedy svůj seznam a začal odškrtávat vše, co jsme naložili zpět na dodávku. Nic se neztratilo, takže jsem nakonec dostal slíbených osm set a dvě stovky tringelt od domácích. Snadno vydělaný litr. Když mi jej Luboš předával, zašeptal, že až Monika usne, přijde ke mě na pokoj. Byl jsem tak nadrženej a natěšenej.

Odebral jsem se tedy k sobě na pokoj, skočil nadrženě do sprchy a pořádně se připravil. Poté jsem si oblékl jocksy, které jsem dostal od Luboše na Ježíška. Když jsem si je oblékal, cítil jsem, jak mi začíná tuhnout čurák a začínám dole slintat. Byl jsem nadrbaný po pulnočním přípitku a nadržený, protože jsem se honil naposledy na Štěpána.

V půl třetí jsem byl na pokoji stále sám. Nechtěl jsem zaspat, takže jsem se rozhodl, že začnu bez Luboše. Vzal jsem si dildo, co jsem si dovezl s sebou, namazal jej gelem a začal se roztahovat. Z čuráka mi začalo vytékat víc a víc předmrdky, že jsem si ji mohl rozmazat po koulích i pod předložkou po žaludu. Stál mi jako totem. Když jsem dildo potřetí zasunul až po zátku do prciny, zaklepal potichu Luboš na dveře mého pokoje.

Otevřel jsem mu jen v jocksech s dildem v prcině. Když mě uviděl, zůstal stát v němém úžasu. Vstoupil do pokoje v teplákách a bílém uplém triku. Řekl mi, že vidí, že jsem nezahálel a náležitě jsem se připravil. Stáhl si tepláky a jeho luxusní péro na mě vystřelilo celé voňavé a vymydlené, koule vyholené. Řekl jsem mu, že vidím, že takhle je jeho nádherné péro ještě větší. Zamával s ním na mě a pritáhnul si mě k němu. Krásný nový rok a plácl mě po zadku a otočil si mě zadkem k němu. Ohnul mě, aby se mu špunt dilda lépe vytahoval.

Objal zátku dilda dvěma prsty a začal jej tahat ven. S mlasknutím mé hladové prciny jej nakonec vyndal a zbytek gelu si rozetřel po svém nadrženém čurákovi. Plivnul mi na díru a zajel do mě až po koule. Chytil mě za boky a začal šukat. Držel jsem jako děvka, což v kontextu této noci bylo vlastně pravdou. Přirážel do mě a tahal jocksy za gumu. Můj pták tekl blahem. Pak ovšem ptáka ze mě vytáhl a musel si kořen své pulzující klády priškrtit palcem a ukazovákem. Otočil jsem se k němu překvapeně, co se děje, proč přestal? Povídá, že ještě nechce. Viděl, jak velkou skvrnu od předmrdky mám na jocksech a jak se mi rýsuje můj nateklý žalud v rozkroku přes mokrou látku spoďárů.

Výstřik se mu povedlo oddálit, strhl mi jocksy a priložil si je k hubě. Všechnu předmrdku vycucal a vylízal. Potom mi narval jazyk do huby. A o to, co mu na něm zbylo, se se mnou podělil.

Řekl, ať si lehnu na břicho do postele. Když jsem se položil, lehnul si vedle mě. Objal mě okolo hrudníku ze zadu a přitiskl mě zády na svuj oholený hrudník. Ležel jsem před ním a on se s svým tvrdým klackem dral mezi mezi mé půlku. Roztahl mi je od sebe a klacek mu zajel s mlasknutím opět do mé rozmrdané díry. Postel vrzala s každým dalším jeho zásunem. Zacpal mi rukou ústa, když jsem začal blahem skučet. Tady nejsme v tělocvičně, Monika spí hned vedle! A placnul mě po zadku.

Když jsem v sobě cítil, že už se blíží novoroční mrd ke svému vrcholu, začal jsem si ho honit. Plivl si do dlaně a všechen hlen a sliny mi rozetřel po mém nateklém žaludu. Zaklonil jsem hlavu a společně jsme jako jedno tělo prožili mohutný trýznivě tichý orgasmus. On střikal svou dávku do mě. Já jsem postříkal prostěradlo pod sebou. Taková škoda, zašeptal a rozetřel mi část mrdky co nabral po koulích a zbytek, jsem mu musel slízat z rukou. Krmil mě mým vlastním semenem. Úžasný rajc.

Po společné sprše, kdy jsme se navzájem vymydlili od semene, se v tichosti přesunul k Monice zpět do jejích pokoje. Do dnes, tento můj semenem provoněný Silvestr nic nepřekonalo.