Šachová partie

1. 5. 2024 · 989 zhliadnutí Insania987

Dnešní šachovou partii začala svým tahem Jana. Jeden z povolených ztrát, jak pěšscům s oblibou Jana říkala, se posunul o pole kupředu. Jak také jinak, dozadu to rozhodně být nemohlo :-).

.....
S Davidem, spolužákem se základky, hrály společně šachy již 30let. Někdy od 5.třídy, znali se však již od mateřské školky. Téměř nerozlučná dvojka. Tedy až do konce osmé třídy. Pak se každý vydal na učňák a viděli se vždy jenom párkrát za rok nebo o prázdninách. Nikdy si však nezapomněli jednu partii rozehrát. Dokonce v době učení, kdy ještě nebyly mobilní telefony ani emaily, šachové řežby, jak je nazývali, nepřerušili a tahy si posílali poštou. Taková partie se pak táhla i půl roku.

Začala éra zaměstnání a Jana se odstěhovala do jiného kraje. Několik let se s Davidem neviděli. Každý měl partnera. Na šachy nebyl čas.
Ke starým časům se vrátili až po třicítce. Jana se rozvedla. David stálou partnerku neměl. Začali se pravidelně scházet a soupeřit jako v mládí. Tu vyhrál David, ondy měla vítěznou sérii Jana. Po každé partii se s úctou podali ruce a políbili se na tváře. Tento zvyk navrhla Jana ještě na základce. Možná zvláštní, ale nikdy se nestalo nic víc.
.....

Během partie se bavili o všem možném. Práci, koníčcích, o svých trápeních. Tentokrát byla ale Jana nemluvná. Tedy pusou. Začala však mluvit rukama. Po několika tazích si začala hrát s vlasy. Poté si přejela konečky prstů přes rty. Sundala si svetr a Davidovi se málem samovolně otevřela pusa. Jana měla šaty z hlubokým výstřihem a Davidovým očím se ukázala poodhalená ňadra.

"Hele děvče, rozptyluješ mě!"
"Máš tady hrozný teplo. Koukej na šachovnici a ne na mě. Začínáš ztrácet hošku." K tomu si Jana přejela konečky prstů levé ruky přes odhalenou část ňadra.
David se začal potit. A navíc se herně dostával do těžké defenzivy. Vlastně nejenom herně.
Jana si po dalším tahu přejela dlaněmi po stehnech a zajela až do klína.
David polk na sucho. Sakra dělá to schválně, aby mě rozhodila a snáze vyhrála? Přemýšlel. Protitahem sebral Janě jednoho ze střelců.

Ta se jen usmála a strčila si prst mezi rty. Poté ho pomalu vyndala a strčila si ho pod šaty do klína. Druhou rukou táhla králem "ŠACH! frajere."
"A do hajzlu." zmohl se reagovat David. A ta reakce byla na prst i šach.
Prudce se zvedl od herního stolku. "Jdu si pro vodu." Byl tak paf, že si vůbec neuvědomil, že občerstvení bylo vždy připraveno na druhém stolku hned vedle.
"Sedni si!!!" zvýšila hlas Jana. "Od hry nevstáváme, zapomněl jsi?" A nalila Davidovi plnou sklenici vody.
Ten ji celou dychtivě vypil.

Jana se osvěžila také. Při pití schválně nechala vodu téci po bradě. David vzrušeně koukal na ten čůrek vody jak se pomalu blíží do výstřihu a zjistil, že je vzrušený.

Další tah a Jana si začala hrát se šňůrkou na svých šatech, pak zatáhla a odhalila své levé ňadro.
"Koukáš mi na kozy nebo hraješ?" dobírala si Davida.
Ten už táhl v podstatě poslepu. Jak já ji to vrátím. Uvažoval. Jak ty, tak já. A rozepl si zip i knoflík na kalhotách.
"Tím mě nepřekvapíš, pane. Šach!" a vyndala si prsty z klína. Byly mokré. A pak si je strčila do pusy.
David jenom zakňučel.
Než stačil uskutečnit svůj další obranný protitah, odhalila Jana i své druhé ňadro. A začala si masírovat bradavky.
"Tak jak se ti ta hra dnes líbí, Davídku?" dotázala se Jana provokativně.

David už tušil, že dnešní hru nemůže vyhrát. Dokonce ani tu druhou, kterou rozehrála Jana. Věděl, že jestli zahraje mat, klidně se obleče a odjede domů. Domina jak vyšitá. Asi už vím proč ses rozvedla. Uvažoval v duchu.

David se rozhodl zaútočit. Prudce se postavil, svlékl kalhoty i se slipy a položil svůj tvrdý penis na šachovnici "Šach!!!"
Jana byla, ale stejně rychlá "ŠACH MAT!!! DAVÍDKU." A přitlačila mu králem žalud k desce, a držela. U toho vstala. Druhou rukou ho chytla pod bradou a přilepila své rty na jeho, ještě než stačil křičet. I když to vlastně nebolelo. Tlak to byl lehký a hned pominul. Krále vystřídala ruka.

"Prohrál jsi chlapečku." prohlásila Jana, když se oddálila od jeho rtů.
"Řekl bych Pat." a dlaní zmáčkl Janě pravé ňadro a druhou rukou zašmátral v promočeném klíně.
Rázem létaly šachové figurky po podlaze. David Janu popadl a posadil na šachovnici, vykasal šaty a nesmlouvavě zasunul tepající péro do její kundičky. Už ho ani nepřekvapilo, že kalhotky Jana namá.
Jana slastně vzdychala "takovou partii jsem chtěla vžycky vyzkoušet"
V Janiných útrobách, kromě Davidova penisu, skončilo postupně i několik figur. Nakonec si užil král, střelec i věž.

Po této šachové partii spolu Jana s Davidem už šachy tak často nehrály.
Od té doby začali společně hrát úplně jiné hry...

PS : Takovou partii by si možná chtěli zahrát i ti co šachy nehrají...