Hrátky strejda a syn s 25 cm kládou

Gay
1. 5. 2024 · 4 147 zhliadnutí Alicek65

Velký péro je super, ale někdy je jeho velikost až problematická. Přemýšlel jsem, jaké největší péro jsem měl kdy v ruce. Nemám zas tolik zkušeností, protože jsem s chlapským sexem začal až v pozdějším věku. Nicméně nemůžu zapomenout na jednoho kluka, kterého jsem poznal v Singapuru. Byl jsem tam zhruba týden na služební cestě a poslední dva dny jsem si nechal jako odpočinkové. Podíval jsem se po městě a večer odpočíval vhotelu Marina Bay Sands, který je takovou dominantou města. Měl jsem výhled na botanické zahrady a trochu se nudil.

Seděl jsem v podvečer na terase pokoje polonahý, protože je tam obrovská vlhkost a vedro k tomu. Surfoval jsem po internetu a seznamkách a sem tam si dopisoval s podobnými nadrženci jako jsem byl zrovna já. Sice jsem se každé ráno poctivě vyhonil ve srpše, ale večer jsem měl stejně chutě. Byl pátek a v hotelu a jeho okolí bylo mnohem více lidí než obvykle. Logicky tedy i víc chlapů. Psal jsem si s pár místními, ale většinou to byli Asiati a na ty jsem ten večer zrovna neměl náladu. Neměl jsem s Asiaty tolik zkušeností - poznal jsem jen jednoho Thajce na Koh Samui a jednoho Vietnamce na pobřeží Na Trang. Oba byli skvělí, chytří kluci, byla s nimi zábava. Nejsou ale moc vybaveni, jako většina Asiatů. Takže se naše zábava pak soustředila spíš na moje péro, které je fascinovalo (jako každé evropské, neobřezané). Ale kouřili skvěle, to se musí nechat. Oba měli úplně jinou techniku. Ale o tom až jindy.

Narazil jsem na jedné seznamce na studenta univerzity v Singapuru, který byl původem z Libanonu, alečást rodiny je v Holandsku. Zarazil mě jeho poměrně nízký věk - 22 let. Nejsem na zajíčky, mám rád starší zkušenné chlapy. Ale u tohohle kluka mě zarazila jeho výška - měl rovné dva metry. A k tomu i velká výbava - tvrdil, že má 25 cm a že mu díky tomu hůř stojí. Na to jsem byl tedy zvědavý. Domluvili jsme se, že se za mnou zastaví na hotelu na kafe a uvidíme.

V tomhle hotelu je dole pár kaváren, které jsou v hlavním koridoru, který dole spojuje tři budovy hotelu. Je to velký komplex a je tam tedy i hodně lidí. Zarezrevoval jsem místo v jedné z kaváren a dorazil na místo 10 minut před schůzkou. Pozoroval jsem ten cvrkot a pořád nikdo nešel. Uvědomil jsem si, že mě taky nemusí hned poznat. Vyhlížel jsem tedy někoho extrémně vysokého, což mezi malými Asiaty nebyl problém. Za chvíli jsem ho viděl, jak se rozhlíží u vchodu do kavárny. Opravdu vysoký štíhlý kluk, který vypadal mladší než 22 let. Měl rozčepýřené světlé vlasy, lehkou košili a kraťasy. Zvedl jsem se od stolku a zamával na něj. S úsměvem mávnutí oplatit a přiběhl ke mě s nataženou pravicí: "Ahoj, těší me, jsem Jonas". Mluvil perfektní angličtinou a tak bylo hned všechno jednodušší. Posadil se ke mě a objednali jsme ledový čaj. V tom horku jsem na kafe neměl ani pomyšlení.

Vypadal opravdu jako student. Extrémně vysoký, hezké šlachovité tělo, přes košili se rýsovaly hezké kozy a ploché břicho. Měl hrozně dlouhé nohy, krásně štíhlé a svalnaté, pokryté jemnými chlupy. Hezky voněl mládím a letním parfémem. Omlouval se, že jde pozdě, ale nemohl to najít. A že je dnes hrozný hic a všude hodně lidí a tak. Nechal jsem ho vypovídat a pokračovali jsme o tom, co dělá. Říkal, že tady studuje druhým rokem mezinárodní práva a že ho to hrozně baví. A že nikoho nemá, že ho nebaví jeho vrstevníci, že by chtěl nějakého stálého přítele, ale rozhodně staršího. To mě docela potěšilo, i když na zajíčky nejsem. Jonas byl fakt sympaťák, bezprostřední, trošku naivní a hodně sexy. To jsem mu ale neříkal. Spíš jsem se ptal na zdraví a opatrnost při sexu. Okamžitě opáčil, že to je pro něj to hlavní, že na tom ztroskotají všechny jeho pokusy o seznámení, protože starší chlapi na to hned chtějí vlítnout, zašukat si a tak.

Uklidnil jsem, že to není můj případ, že rozhodně nepůjdu do nějaké velké akce, že se chci jen s někým udělat, stačí mi společná hoňka a pak se uvidí. Byl z toho trochu překvapený, ale byl rád. Dopili jsme čaj a já ho pozval nahoru. Vyjeli jsme do 22.patra a já mu ukázal apartmá. Hned se mu zalíbil balkón s výhledem, i když na něm bylo docela horko. Stál u zábradlí a díval se do daleka. Město svítilo spoustou barev, krásně nasvícené byly i botanické zahrady pod námi. Jonas si rozepnul košili a nechal ji na sobě vlát v lehkém větru. Stál tam jak vysoká štíhlá socha v římském muzeu, mladý, šlachovitý a hezky stavěný. bylo pořád vedro a vysoká vlhkost, tak jsem si přetáhl triko přes hlavu a posadil se vedle něj na terase polonahý. Podíval se na moje tělo, lehce mě pohladil přes prsa, promnul bradavky a sedl si vedle mě. "Líbíš se mi" pronesl potichu. Odvětil jsem mu, že bych mohl být klidně jeho táta. "Líbí se mi ta představa, daddy" odvětil a podíval se na mě se šibalským úsměvem. Nechtělo se mi hrát si na tátu a syna, přišlo mi to příliš perverzní. Odvětil jsem tedy, že bych mohl být maximálně jehoo strejda, ale ne táta. Pokývnutím souhlasil a pohladil mě po stehně. Koukal na moje nohy a rozkrok. Byl jsem v kraťasech a bosý, on na tom byl stejně. Seděli jsme mlčky vedle sebe a navzájem se prozkoumávali pohledem i rukama. Sundal si košili a já konečně viděl jeho štíhlou vyrýsovanou postavu.

Hezky mě hladil po stehnech, sem tam zajel i na poklopec a lehce stisknul. Seděl vedle mě v křesle a pravačkou po mě přejížděl. Levačkou si sem tam upravil rozkrok. "Je vedro, neshodíme oblečení?" zeptal se nevinně. Souhlasil jsem a začal jsem si rozepínat kraťasy. Zastavil mě, že on sám. Stoupl jsem si tedy před něj a dal ruce za hlavu. Pomalu mě rozepínal zip u kalhot, lehce je stáhnul na půl žerdi, až z nich vykoukl plný pytel slipů. Potěžkal ten pytel a promačkal mi přes látku péro i koule. Pochvalně zamručel a stáhnul mi kalhoty až ke kolenům. Zálibně koukal na moje přirození schované ve slipech a hladil je přes látku. Druhou rukou si dole neustále upravoval poklopec a to pod ním. Začalo mě tuhnout péro, ale nechal jsem ho, ať si pohraje. Chytil mě oběma rukama za zadek a mačkal mi obě půlky, čímž si mě přítáhl blíž k obličeji. Nasál vůni mého rozkroku a zabořil do něj obličej. Hltavě nasával tu vůni a jezdil mi pusou po tuhnoucím péru. Chtěl už jsem ho vyndat ze slipů, ale on záměrně prodlužoval tu chvíli. Měl už jsem ho skoro tvrdého, ale on mě pořád mastil pusou přes látku slipů. Sem tam se na mě podíval nahoru a já si všiml jeho jasně modrých očí. Na to, že byl původem z Libanonu, to bylo zvláštní. Vypadal jako Evropan, za což asi mohli holandské geny v jejich rodině.

Koukal mi do očí, jakoby žadonil, abych ho zprznil. V tom pohledu bylo něco submisivního, jako by prosil o pořádné vymrdání. Vzal jsem to tedy do svých rukou a prudce vytáhl moje péro ze slipů. Plesklo mu o tvář a on ho zkušeně zachytil rukou a podržel si ho před obličejem. Fascinovaně na něj zíral zblízka a nasával jeho vůni. Stál jsem rozkročený před ním na terase, slipy stažené do půlky zadku a doufal jsem, že na nás není vidět. On prohmatával moje tuhnoucí péro a zkoušel přetáhnout předkožku. To mi jde vždy ztuha, když ho mám už takhle tvrdého, tak jsem jen šeptnul, že ho musí naslinit. Podíval se na mě a řekl "Přikaž mi to, strejdo". Úplně mě to zarazilo, ale ta hra mě začala rajcovat.

"Dělej, naplivni mi péro a pořádně ho vezmi do ruky" přikázal jsem mu. Okamžitě mě poslechl, naplivnul mě péro přesně na žalud přikrytý předkožkou, lehce jím projížděl rukou a pomalu stáhnul předkožku až na doraz. Krásně to zavonělo a on dychtivě olízl obnažený žalud. Krásně se leskl a byl celý mokrý od slin a šťávičky. Nechal jsem ho, ať se jím kochá. Zabořil svůj nos do mého pubického ochlupení a nasával tu vůni chlapského pižma. Vůbec mu nevadilo, že jsem byl trochu opocený. Mě to ale začínalo vadit, tak jsem ho vyzval, aby si vedle mě stoupl. "Líbej mě, chlapče" přikázal jsem mu. On ochotně přitiskl jeho rty na moje a jazykem se obýval dovnitř. Lehce jsem nastevřel ústa a on začal uvnitř šermovat jazykem. Lízal mě i na zarostlých tvářích a znovu vášnivě líbal. Bylo to strašně rajcovní. Byl vyšší než já a přesto jakoby podřízený.

Tlačil se na mě celým tělem a já cítil, že mu taky tuhne. Mačkal jsem tu jeho kládu přes karaťasy a byl překvapený, co to je za okurku. Měl fakt mega péro, chtěl už jsem ho vidět a hrabal se mu v rozkroku a on mě pořád vášnivě líbal. Konečně jsem mu ho chytil do ruky, byla to obrovská hadice. Měl jsem ruku v jeho kalhotech a cítil, jak mu v něm pulsuje. Nebyl úplně tvrdý, ale skoro. Byl to neuvěřitelný kus masa, jak se říká anglicky. Držel jsem ho v jedné ruce a druhou se mu snažil rozepnout poklopec a vyndat to monstrum. Pochopil mou touhu a přestal na chvíli líbat. Podíval se mi do očí a chtěl to prostě mít přikázané. Řekl jsem mu tedy hrubě: "Vyndej to tvoje zatracený péro z kalhot a hoň si ho přede mnou!". Okamžitě pochopil.

Jedním tahem rozepl zip a jediným pohybem vytáhl penis z trenek, které měl pod kraťasy. Potěžkal ho v ruce a já úplně oněměl. Zíral jsem na monstrózní 25 cm dlouhý penis, který byl už skoro ztopořený, jemně se leskl a chvěl vzrušením. Jonas ho držel v jedné ruce a pak ho chytil i do té druhé. Měl je na něm obě a stejně celý žalud koukal. Bylo to největší péro, které jsem kdy viděl. Možná mělo víc než 25 cm, bylo jak velká okurka-hadovka. Odstrčil jsem mu ruce a péro se zachvělo a pokleslo. Jemně se chvělo a sem tam v něm cuklo, jak do něj Jonas pumpoval krev. "Nestojí mě úplně, sorry" omlouval se. Bylo mi jasné, že kdyby tenhle mega lilek naplnil krví, tak omdlí, protože se mu odkrví mozek. Potěžkal jsem to péro v ruce, bylo krásně horké a tepalo v něm. Jonas se úplně zachvěl a žadonil "Prosím, už můžu honit?". Kývl jsem a on ho vzal doo jedné ruky a přetáhl předkožku na doraz. Krásně to zavonělo chlapským pížmem.

Začal ho pomalu přetahovat tam a zpátky. Pozoroval jsem ten monster cock úplně zblízka, sedl jsem si před něj a fascinovaně na něj koukal. Dole jsem si lehce protahoval péro, protože mě to strašně vzrušilo. Jonas krásně honil svýho čuráka pomalými tahy, jakoby si to vychutnával, ten pohled, tu vůni.

"Dej mi ho" řekl jsem mu. Ochotně ho pustil a já ho chytil do obou rukou a před obličejem si ho podrobně prohlížel. I když byl obrovský, měl krásně tvarovaný žalud s jemnou uzdičkou pod žaludem. Zvedl jsem ho do výšky a olízl špičku žaluda. Jonas sykl slastí a zachvěl se. Líznul jsem podruhé, byl slaný a lehce už vlhnul. Honil jsem si dole svého čuráka a ten už tekl úplně. Vzal jsem Jonasovo monstrum do pusy, jen žalud a začal ho sát. Jonas zaklonil hlavu a vzdychal. Zkoušel jsem ho do sebe nasoukat, ale dostal jsem se jen do poloviny. Krásně chutnal. Voněl jako ten nejdražší parfém. Lízal jsem ho po celé délce až ke kořeni, ale do huby se mi celý nevešel. Znovu a znovu jsem ho bral do pusy, cítil jsem žalud na patře a až v krku, ale dál to nešlo. "Hoň si ho přede mnou" přikázal jsem Jonasovi a ten převzal žezlo do svých rukou a těsně před mým obličejem si ho začal mastit. "Nafackuj mi s ním" přikázal jsem. Jonas ochotně pleskal tím mega čurákem přes moje tváře. Byl krásně horký a mokrý. Chytil jsem ho opět do ruky a vrazil si ho do pusy. Chtěl jsem prostě v sobě cítit tu slanou chuť a měl jsem na něj strašnou chuť. Seděl jsem před ním na křesle na terase a hulil ho, jak jen to šlo. Byli jsme ale dost hlasití, tak jsem zavelel, že jdeme dovniř.

Přitáhl jsem Jonase za čuráka až k posteli a hodil ho na ní, dopadl na záda do peřin, stáhl jsem mu kraťasy i s trenkama dolů a přede mnou ležel ten nádherný princ s obrovským pyjem, který mu pleskl o břicho. Okamžitě jsem k němu přilehl na bok. Byli jsme teď v pozici 69 a Jonas ochotně vzal moje péro do ruky.

Já jsem se vrhl na jeno a začal jsem ho znovu lízat. Byl krásně hebký a na světle v pokoji působil ještě větší. Pomalu jsem si ho vložil do úst a jen jsem vychutnával vůni a chuť jeho žaludu. Byl už lehce vlhký, takže se jeho sslanost ještě zvýraznila. Byl krásně čistý a hladký na dotek. On mě kouřil mnohem silněji, leželi jsme na boku s hlavami mezi svými stehny. Nebyla to moc pohodlná pozice, tak jsem se převalil na záda a donutil Jonase, aby se nade mnou sklonil. Ochotně mě vyhověl a já měl najednou hlavu pod jeho čurákem. Nade mnou visel obrovský penis, který se klátil jak velká okurka. Vzal jsem ho do pusy a začal ho hulit, při tom jsem mu masíroval koule, které visely podél pyje. Také jsem mu sem tam zajel prsty na anál, který měl krásně hebký a jemně zarostlý. Jeho péro jsem měl v puse jen do poloviny, dusilo mě, když se snažil mrdat mi pusu. Naopak on na druhé straně měl moje péro až nadoraz v krku a hluboce mě hulil. Mastil jsem mu péro po celé délce a jeho konec jsem měl v puse a silně ho sál. Dost se mu to líbilo, protože hodně vzdychal a kroutil zadkem.

Byl na něj zespodu neuvěřitelný pohled. Mačkal jsem ten kyj oběma rukama a pořád ještě vykukoval z dlaní. Snažil jsem se ho hulit, co to šlo, ale celého jsem do pusy nedal. Jonas krásně přirážel pusou na můj kolík a já se bál, že se udělám. Lehce jsem mu tedy naznačil změnu pozice a lehli jsme si vedle sebe oba na záda. Naše klacky trčely komicky do výšky a oba jsme si je začali honit - ale jen pomalu, aby nezměkly. Jonas se na mě podíval a zeptal se, jestli si na něj nechci sednout. Řekl jsem mu, že určitě nechci šukat, že by to nedělám často a že ten jeho by mě asi roztrhl.

Ale nakonec jsem mu vyhověl a sedl jsem si na něj. Posadil jsem se na jeho ležící péro, cítil jsem ho na análu, ale nezavedl jsem ho dovnitř. Koukal jsem mu do očí, honil si péro a on mě zaujatě pozoroval. Začal jsem lehce na ležícím péru jezdit pánví a tak jsem si krásně masíroval dírku. Líbilo se mu to a začal jakoby přirážet a napodobovat šukání. Jeho péro bylo přitom pevně sevřené mezi moje půlky a stehna. Nebylo vůbec uvnitř, jen mě krásně tlačilo na anál. Jezdil jsem po něm jako po kusu klády. Jsem tam dole dost citlivý, tak i tenhle tlak na anál mě obrovsky vzrušoval. On mě pozoroval a držel za stehna a boky. Trvalo to asi jen pár minut a já začal cítit, že to na mě jde. Zrychlil jsem tedy honění a jízdu po jeho klacku. Prdel jsem měl už pořádně rozpálenou a jeho čurák byl taky úplně horký.

Začal jsem pořádně hekat a on pochopil, že budu asi stříkat. Začal mě masírovat bradavky a otevřel pusu a jazykem naznačoval, že chce moje semeno do pusy. Jeho jazyk krásně kmital a já se na něj soustředil při střiku. Propnul jsem se v zádech jako luk a s čurákem v rukách jsem se přivedl v výstřiku. On měl lačně otevřenou pusu s jazykem venku. První dávka dopadla na jeho bradu, druhá už strefila cíl na jeho jazyk a zbylé výstřiky dopadly na jeho prsa. On mě při tom hlasitě povzbuzoval "Joooo" a chytil si péro do ruky.

Svalil jsem se z jeho těla vedle něj a vydýchvával se po tom cáknutí. Péro jsem měl úplně rudé a zadek mi hořel. On se vymrštil a klekl si vedle mé hlavy. Viděl jsem jeho mega čuráka teď zespodu a byll to neuvěřitelný pohled. Měl už ho úplně tvrdého, honil si ho oběma rukama. Ty měl na něm po celé délce, jakoby za sebou, a rychle si přetahoval předkožku tam a zpátky, až to mlaskalo. Krásně tekl a voněl.

Koukal jsem na to mega péro a chtěl už ho vídět stříkat. Začal něco mlít a já slyšel, že se ptá, jestli už může stříkat. Hodný kluk. Kýval jsem a povzbuzoval ho: "Jo, dělej, vyklop to na mě ty mrdáku." Jeho to úplně nakoplo. Začal hekat jako velký chlap a prosil, ať jsem na něj vulgární. To pro mě není problém, vždycky jsem u sexu sprostý: "Dělej ty moje malá děvko, vyklop na mě to tvoje semeno. Dělej ty prasáku, chci to!!! Dělej, vystříkej na mě tu svojí voňavou mrdku ty prase! Dělej, stříkej kurvo!!!" On hekal čím dál tím víc a najednou se začal celý klepat. Mastil si mlaskající péro strašnou rychlostí a najednou začal křičet jako ženská a z jeho mega hadice vylétla první dávka spermatu a pleskla na zeď za mnou. Byla to obrovská dávka, která hned začala stékat po zdi. Další výstřiky následovaly na moje prsa a bradu a já cítil, jak horkou mrdku má.

Všechno to krásně vonělo čerstvým spermatem. On si držel jednou rukou vycákaného mega čuráka a jím roztíral teplé sperma do mých chlupů na prsou.

Pozoroval jsem tu jeho chabnoucí kládu, jak s obnaženým žaludem roztírá semeno po mých prsou. Pomalu jsme se zvedl, políbil jsem ho na ústa a pochválil ho za dobrou práci. Cítil jsem na rtech moje vlastní sperma a on jen odpověděl: "Rádo se stalo, strýčku".