Soutěžní aprílová - Špatný stan

11. 4. 2024 · 2 653 zhliadnutí Enn808


Konečně léto. Kamarádka přišla s nápadem, že bysme mohli jet pod stan. Všichni, celá parta, samozřejmě i se svými drahými polovičkami. I když jsem s Filipem chodila teprve chvíli, rozhodli jsme se vyrazit spolu. Sbalili jsme si batohy a vyrazili na prodloužený víkend.
Kemp praskal ve švech. A protože už bylo docela pozdní odpoledne, hned jsme postavili stany a rozdělali oheň. Zatímco se grilovalo maso, my nešetřili alkoholem a dávali svým játrům co proto.
Už jsme byli trošku přiopilý, když se ke mně naklonil Filip. “Doufám, že budeme ve stanu sami,” zašeptal mi do ucha tak, aby nás nikdo okolo neslyšel, a pohladil mě po stehně. Skvělý, napadlo ho to stejný, co mě. Konečně příležitost se spolu vyspat. Tím, že jsme oba bydleli ještě u rodičů, neměli jsme dostatek soukromí pro nějaké intimní hrátky. Teď se to naše společné poprvé vyloženě nabízelo.
“Budeme,” ujistila jsem ho. Pak jsme dal popíjeli a bavili se s kamarády.
“Mám dost,” prohlásil Filip zmožený alkoholem, “počkám na tebe ve stanu.” Dal mi pusu a zmizel.
Já se rozhodla ještě chvilku posedět s partou. O pár drinků později už náš kruh okolo ohně značně prořídnul, jak se všichni postupně trousili do stanů. Rozhodla jsem se, že je na čase jít taky, ať si ještě užiju. Lehla jsem si do stanu. Filip už spal. Řekla jsem si, že ho něžně vzbudím. Vlezla jsem k němu pod spacák a stáhla mu tepláky. Nevzbudilo ho to, ale nevzdávala jsem se. Mezitím, co jsem mu něžně líbala krk a ucho, druhou rukou jsem mu chytla do ruky penis a začala ho jemně masírovat. I když spal, bylo poznat, že se mu to líbí. Jeho chlouba mi v ruce nabírala na objemu a tvrdosti. Přitvrdila jsem svými doteky i já, ale Filip spal jako dřevo. Zalezla jsem více pod spacák až k jeho rozkroku a vzala si ho do pusy. To Filipa trošku probralo. Zavrtěl se a blaženě vzdychnul, ale oči měl stále zavřené. Věděla jsem, že v kouření jsem fakt dobrá, tak jsem se chtěla napoprvé předvést a začala jsem ho pořádně sát.
Najednou nám někdo vlezl do stanu. “Co tady děláš?” ohradila jsem se na Markétu. Bezpochyby viděla, co právě dělám.
Ta se na mě podívala svým opilým pohledem a začala se hrozně smát. Nepochopila jsem čemu. “Nespletla sis stan?” smála se pořád a pohledem naznačila.
Pozorně jsem se podívala na spícího týpka, kterýmu jsem tady dělala už nějakou dobu dobře. “Kurva, to není Filip,” prohlásila jsem a rychle vypadla i s vychlámanou Markétou ven, než se týpek vzbudí. Ještěže si i Markéta spletla stany a nachytala mě u někoho úplně cizího. To je tak, když má půlka kempu ten stejný stan.

Podobné poviedky