Vzpomínka na první hotwife

22. 12. 2023 · 4 644 zhliadnutí enjoy_life7

Už je to několik let co jsem se na těchto stránkách seznámil s párem, kde byl manžel kanda a žena krásná hotwife. Po úvodních několika setkáních ve třech, kdy nás kanda dříve a dříve opouštěl a sledoval vše z povzdálí nebo jen poslouchal naše vzdychání a pleskání našich těl o sebe až do výkřiků při orgasmu, jsme už měli vzájemnou důvěru a domluvili jsme se, že navštívím hotwife jen já přímo u nich doma. Děti byly na prázdninách u prarodičů, tak jsme si hned domluvili, kdy mi bude půjčena.

Měl jsem za ní přijet odpoledne. Kanda mi psal jak moc si přeje, abych si s ní dělal co chtěl a abych mu udělal fotky a videa jak s ní budu. A celé to završil zprávou: “moc bych si přál, abys ji vystříkal”!
Než jsem to stihnul nějak zpracovat, tak mi přišla zpráva od HW jak už se na mě těší a v zápětí fotka, kde leží na lehátku u bazénu a vršek plavek je odhozený na židli. V práci už bych stejně nic neudělal, tak jsem sednul do auta a vyrazil na jižní Moravu. Cestou mi ještě potvůrka poslala další foto a tentokát už byly na zemi oba díly plavek.

Když jsem přijel před jejich dům, tak už byla brána otevřená a já mohl vjet až dovnitř. Na dveřích vzkaz, abych obešel dům a přišel za ní k bazénu. Ležela tam nahá a s úsměvem na tváři. Byla to scéna jako začátek dobrého porna! Kandovi jsem stihnul poslat její fotku jak na mě čeká =). Na to mi hned napsal, že mu asi z toho vzrušení praskne péro a ať mu ji pořádně vymrdám!
Neváhal jsem, odložil jsem si tašku, svleknul se a nabídnul jí, že jí namažu záda, aby se nespálila. Vzal jsem olej na opalování a masíroval jsem jí záda a plynule přešel na zadeček a nohy. Musel jsem být přece důsledný. K zadečku jsem se ještě vrátil a viděl jak začíná být mokrá. Políbil jsem jí vzal za ruku a šli jsme spolu do bazénu. Voda byla osvěžující, ale oběma nám bylo jasné, že plaváním to neskončí. Opřela se o kraj bazénu zadečkem směrem ke mně. Hned jsem k ní přistoupil, moje stojící péro cítila na svém zadečku. Rukou jsem ji zajel do vlasů natočil hlavu tak, abych ji mohl líbat na krku a u toho jí dráždit druhou rukou na poštěváčku. Její dech se zrychloval a zrychloval až se mi celá rozklepala pod rukama. Teď byla řada na ní. Posadil jsem se na kraj bazénu a ona mě začala kouřit. U toho se mi dívala do očí jak největší kurvička…jinak je to slušná decentní dámička a starostlivá máma od rodiny. Ale teď jí poháněl chtíč. Vychutnával jsem si jak si se mnou hraje rty a jazykem, ale chtěl jsem víc a řekl jí, že už jí chci. Na to mi řekla, že chce, abych jí šukal v jejich ložnici. Jen jsme se v rychlosti osušili a už mě za ruku vedla do ložnice.

Tam jsem jí hodil na postel, roztáhnul nohy od sebe a začal lízat její neskutečně mokrou kundičku a postupně přidával prsty a hrál si s ní. Lízal jsem jí dokud to už nemohla vydržet, přitáhla si mě k sobě nahoru a řekla mi, že by mě chtěla cítit v sobě a jestli bych se do ní nemohl udělat. Byli jsme oba nepromiskuitní, zdraví, tak jsem souhlasil. Už jsme spolu předtím spali, ale bylo to poprvé bez manžela nablízku a bez kondomu. Naprostý rajc. Užíval jsem si tu její mokrou kundičku a u toho fotil kandovi jak mu ji šukám u nich v posteli. Chtěl jsem, aby mě ještě kouřila, tak jsem ji položil na záda, hlavu přes hranu postele a začal jsem jí pomalu šukat pusinku. Poslal jsem to kandovi a ten z toho byl úplně hotový, protože tohle s ní ještě nikdy nedělal. Dávala si mě čím dál víc a víc až skoro po koule. Péro jsem měl celé od slin. Nádhera!!!
V ložnici mají velké zrcadlo, tak jsem ji přehnul přes postel, chytil za zadeček a šukal zezadu a posílal kandovi jak se mu jeho ženuška sama nabodává na moje péro. Oba jsme byli zpocení, udýchaní ale bylo to skvělé. Na nočním stolku měla masážní hlavici, tak jsme jí taky zapojili. Položila se na záda, já ji chytil nohy a roztáhnul pěkně zeširoka, abych měl krásný výhled jak jí projíždím a u toho si dráždí klitoris hlavicí. Pokračovali jsme dál a dál až jsme byli oba na kraji orgasmu. Ještě jsem jí kundičku několikrát projel až na doraz a už jsem cítil jak se začíná třást pode mnou v orgasmu a v tom okamžiku jsem doslova explodoval i já a vystříkal jí kundičku. Svalil jsem se na ni, líbali jsme se a vychutnávali si poslední záchvěvy našich těl. Tomu říkám perfektní odpoledne =)

Podobné poviedky