Transformace Josefa. 1-část

29. 1. 2022 · 2 132 zhliadnutí pikatina

(POZOR-snažím se na přání některých, napsat povídku o muži, který touží být dívkou-neznám pocity mužů a pramálo vím o jejich snech či citech ohledně sexuálních prožitků. Nemusím se tedy shodovat s těmito pocity. Děkuji)

Transformace Josefa. 1-část
Josef se narodil jako kluk ale už od malička měl podivné touhy. Jen nabíral rozum strhával se sebe kalhoty a chtěl nosit sukně. Rád si hrál s děvčaty a klukům se vyhýbal. Když začal chodit so školy nastal jeho duševní problém. Rodiče nechápajíc jeho pocity se snažil vypadat jako kluk ale chování mu moc nešlo. A tak o přestávkách si ho jiní kluci dobíraly, že s nimi nehraje fotbal nebo málo soutěží. Jindy mu vyčítaly velké kamarádství s děvčaty a nechápaly jak se dokáže bavit o malovátkách a šatech. Ale čas běžel a on stárnul a snažil se překonávat svůj cit. Přišla střední škola a vysoká. Na vysoké měl být na koleji ale raději si našel pronájem bytu než riskovat spolužití s kluky. Pronajal si malou garsonku a tam začala pozvolna jeho přeměna. Poprvé si šel koupit dámské prádlo. Výhoda byla v hypermarketech , kde si mohl koupit co chtěl a nikdo ho nepronásledoval očima. Ani u pokladny prodavačka nebyla překvapená proč muž kupuje ženě prádlo- Cestou se stavil v drogerii kde si vybral rtěnku, stíny, řasenku a další potřebné věci. Ten den se cítil velice šťastný protože měl pocit, že bude tím kým měl skutečně být. Jen se to někde v přírodě pokazilo.

Když přišel domu hnedka se osprchoval a začal se převlékat a líčit. Jenže jedna věc je sen a druhá realita. Křivě namalované obočí, řasenka zasahovala hluboko do víček a rtěnkou namaloval rty jako by právě zakousl králíka. Jeho nálada poklesla. Za léta co byl vychováván jako kluk mu scházela dívčí praxe. Protože i holčičky se učí v mládí malovat a trvá to chvilku než se na to dá dívat a pak to ještě zdokonalují až to zvládnou na jedničku, Josef prostě tuhle zkušenost neměl. Vlastně skoro se rozplakal.
Všechno se sebe sundal a šel se umýt. Vlezl si do tepláků a smutný usedl ke svému počítači. I když sledoval různé trendy přeměn muže na dívku netušil že to může být tak těžké. A pak mu reklama nabídla seznamku. Neměl chuť se s nikým seznamovat ale pak mu cosi nedalo a přeci jen se na seznamku podíval. Muž hledá vynechal. To ho moc nezajímalo ale když narazil žena hledá byl zvědavý koho žena může hledat no asi muže ale tady bylo žena hledá ženu. Věděl že nemá co nabídnout ale prošel obě složky. A pak se objevil inzerát „Hledám submisivního, muže který by se nechal přetransformovat v poslušnou sexuálně všehoschopnou ženu. Více osobně.

Tento inzerát četl několikrát. Submisivní to asi je i když zkušenosti nemá. Muž který touží být ženou ano to chce. A sex? Hm no to je těžké i když už má svá léta stále je panic. Sexuálně si ani není vědom zda ho přitahují ženy nebo vlastně muži. Celou dobu se zajímá jen o to jak se stát ženou a žena pokud není lesbička muže vlastně hledá. To je ale věc. Co tedy on je? Chtěl už zavřít seznamku a vypnout počítač v poslední chvilce však se zastavil a zkusil na inzerát odpovědět. Nelhal napsal jako to doopravdy je. „ Jsem muž 21 let toužící stát se dívkou. Nemám však zatím sexuální zkušenosti ani s jedním s pohlavím. Jsem submisivní bez zkušeností. Vlastně tápu jak začít a zdokonalovat se“
Pak vypnul počítač.
Druhý den měl email od dotyčné ženy. Byla starší než on bylo ji 36 let a říká si madam Andrea. Zajímá se o převýchovu mužů v poslušné sexuální dívky sloužící jiným paním a mužům. Zkušenosti nejsou potřeba. Vše se naučí podle pokynů Její výsosti. Nyní nastala řada výměnných emailů pro ujištění, že to je to co oba hledají. Pak nastal den D. Den kdy se mají sejít. Přišel maličko dříve do parku kde mělo setkání proběhnout. Venku bylo hezky a tak si sedl na lavičku a v ruce držel červenou růži což bylo poznávací znamení. Vnitřně byl ale nervózní protože nikdy takovou věc nedělal.
Před ním se zastavila žena. Její pohled byl opravdu silně autoritativní a hlas sebevědomý. Ihned se postavil a představil se. „ Jdeme“ Vyslovila paní a šly pomalým krokem parkem. Došlo na hodně moc otázek na které měl dát odpověď. Došlo i na dotaz kdy to u něj začalo. Paní však vypadala spokojeně. Jako by všechny otázky souhlasily s jejím plénem. Chtěla slyšet i zda má otázky on a tak se na pár ujištění optal. A pak dostal tu poslední. Paní řekla. „ Přijmu vás do výchovy ale nezapomínejte že je přísná jak to u výchovy děvčat bývá. Zbývá tedy vaše poslední slovo ANO či NE.“
Chvilku šly potichu a paní chápala, že je nutné si o tom popřemýšlet nenaléhala. Ale on tolik toužil být jako žena že už po chvilce s výchovou svolil. Paní se snad poprvé lehce usmála a pak ho pohladila po tváři se slovy “Nebudeš litovat Josefíno“ Ta slova jako by vněm zapálila oheň Josefína ? To zní jako ta nejčervenější a nejsladší jahůdka. Paní ještě upozornila že do večera dostane email s pravidly a adresu kam se dostaví. Termíny budou v emailu též. Na to se rozešly.
Večer měl zapnutý počítač pln očekávání co bude následovat. Skutečně už v 18 hodin přišel email od madam Andrei. Byl docela dlouhý a vyžadoval vyplnění dotazníku. Na konci měl napsat kdy má pravidelný volný čas na výchovné seance.
Trvalo mu skoro dvě hodiny než vše řádně vyplnil a popsal. Mnoho položek však uvedl že neví protože nemá zkušenost. Pak to odeslal.
Ještě něž šel spát obdržel termín docházky. Dneska je pondělí a ve čtvrtek v 15 hodin první schůzka. Potvrdil a šel si lehnout. Měl krásné sny o tom jak je poslušná holčička v růžových šatičkách. A jeho sen se měl stát skutečností. A jak to bývá čas plyne jako voda. Jen když na něco čekáte a otužíte loudá se jak stařec o holi. Nuž nakonec se termínu dočkal a právě mačká zvonek aby ohlásil svůj příchod. Byla to vilka na pokraji města. Chvilku trvalo než se paní tedy madam Andrea objevila v hlavním vchodě.. Pak zabzučel zámek a on mohl vstoupit. V ruce držel tašku ve které měl všechny dámské věci potřebné k jeho transformaci. Pozdravil paní ale ta mu ukázala nohu a pravila „ Každá moje sissy děvka pokorně líbá na důkaz mého postavení střevíc. Ty nejsi výjimkou. Poklekl a políbil ji střevíc. Madam byla spokojená a ukázala ať jde za ní. V hlavě mu ale uvízla slova sissy děvka.
Hm o něčem jsem kdysi slyšel ale přesně si nedokázal představit co to znamená. Tolik po pornu nechodil. Víc ho zajímaly časopisy pro ženy. Ale vešly do předsíně a zavřel za sebou dveře. Byl si velice dobře jist své funkce kdy zde je otrokyně a tedy takové věci jsou jeho povinností. Nyní se madam Andrea otočila se slovy „ Svléknout do naha“ Podle některých článků které četl ohledně transformace bylo toto součástí změny. Netrvalo dlouho a šaty pokorně složil do komínku aby si pak stoupl před madam. Ta si ho nejprve prohlédla očima a pak ho začala osahávat od hlavy po kotníky. Něco si pro sebe říkala. Zaslechl jen slova“ to je dobré, tohle není vyvinuté a tak podobně. Cítil se trošku nesví protože zatím kromě maminky na něj nikdo nesahal. Došlo i na prohlídku jeho mužství. Paní si jej řádně prohmatala i s varlaty. Pak ale začala stahovat předkožku a jeho úd začal tvrdnout. Nehýbal se a možná i to způsobovalo rychlejší nárůst vzrušení. Pak se madam podívala do jeho očí a řekla „ Co je to? Má to žena? Aby to tak trčelo do prostoru?“ na vše odpovídal „Ne madam“ Její odpověď byla ovšem pro něj trošku neproveditelná „ No tak to ihned zmenši.“
Ale jak má tak rychle potlačit vzrušení aby se úd zase uvolnil? Netušil Za to madam Andrea ano. Než se nadál držela jakousi plácačku a tou mu úd sešvihala a následně promačkala varlat tak až zaskučel bolestí. Ucítil jak úd ochabuje. Paní se podívala a dodala „tak je to správně.“ Aby ukončila tuto trapnost ztopoření odešla k šuplíku a vyndala jakousi krabičku. Tu otevřela a se slovy „ Tohle si později pořídíš aby se ti tohle už nikdy nestalo. A než se nadál měl úd uzavřený v pouzdře a se zámečkem jehož klíč si madam pověsila na krk. Stačil jen polknout. Pouzdro bylo růžové a klíč vysel madam na krku tak. že jeho spodní okraj zasahoval do jejího výstřihu. Nyní je na řadě oblečení.
„Sissy děvka nosí jen růžové kalhotky a šatečky. To se mu moc zamlouvalo paní ho učila se oblékat a následně i líčit obličej. Než však k tomu došlo přišel na řadu účes.

Podobné poviedky