Košice

Normálny a reálny ľudia

Stretnutie priaznivcov BDSM bude v piatok 18.1.2019 v Kosiciach. Stretnutie je volne pristupne a konzumne si plati kazdý sam... blizsie informacie www.bdsm-kosice.sk
Poraďte nieco v Košicoch...nejaká gloryhole alebo iné miesto na honku a fajku?
Vsimol si niekto v Kosiciach na jazere noveho zamestnanca na Poste 12 . Na listovej prepazke *6*
Vypasovane tricko, pekne svaly.... fesak. Konecne je na co pozerat ked idem po doporuceny list.
Ano to je pravda,.. sice mal ruško,,*24* ale divil som sa odkial sa tam vzal, predsa len je to dost "netradična" práca pre takých mladých fešných chalanov..
Tricko na nom ide prasknut a presvitaju mu bradavky.hehehe
Aj dnes tam bol,, napratane rifle a kratke tmavozelene tesne tričko na sebe mal...
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Tak potom ani neváham,..fórum nefórum,.....predám vyjazjdený olej,...ešte teplý,...bez filtra,..však je to fórum ,..môžem si tu dať hocičo,..podľa nenormálneho,..
Sauna Palma. Skvele miesto na oddych a zabavu. Priatelsky personal. Uzasne saunujuce sa zeny. Hlavne v stredy. Paradne som si to uzil.
Ahoj, idem tam 20.2.2019, teda už o niekoľko dní.
Ako to tam funguje a aky je vekovy priemer?
Pôjdem vyskúšať *1*. Nevieš poradiť nejaké dobré večerné podniky v KE? Teda ak si z KE inak netreba :D
Ponúkam za fo. Realllll!ozvy sa keď máš. Zaujěm ja mladá. 24r.
Čo všetko ponúkas ? Taktiež poprosím ceny
ahoj rad by som sa stebou zoznamil...ake su podmienky ?
Ozvi sa ak to plati...urcite sa budeme vediet dohodnut
nevie niekto o diskrétnom mieste v Košiciach na pár hodín? nemusí byť priamo v centre, môže aj na mimo centra.Dik za odpovede
A skoda ze my ostatní nemozeme taketo prispevky presmerovat do zoznamky.
preco zlatko ze sa neda poslat hm
Príspevok bol zmazaný užívateľom.