Neviem si pomôcť ale ja to zbožňujem. Neviem či je to tým že som tam veľa zážitkov mal v aute... ale.kedze mam rad sex vonku a na rôznych miestach... tak auto je rozhodne pre mna vzrušujúce.... mam som šťastie na partnerky ktore to mohli, takže ten apetít je nejako stále živý... hľadám aj jednu partacku a milenku zároveň s ktorou by sme sa mohli obcas takto stretávať.... ktorá to tiež tak ma rada ... Ba a Okolie???
Nájde sa nejaká baba, žena, ktorá ma zaučí v sexe v aute? Ja si to tam neviempredstaviť, potreboval by som to ukázať čo a ako... v aute som mal tak max fajku ale keďže sa rad pozeram a v tejto polohe som videl tak max jej hlavu, tak to nebolo moc vzruso...dik baby...čakám na Vás.
Teraz idem autom ŽARNOVICA-B.ŠTIAVNICA cez Hodrusu. Kto sa nechá vyfajcit? Ja 47r Ty 15-70r aj HETERO ženatý ak ťa doma Žena nefajči. Mám rád veľké kokoty 18cm a viac. Môžeš aj volať O910269504
My keď jazdíme s manželkou často ma za jazdy vyfajcit či vyhoni ale ked ja idem dlhsiu trasu kukám dňu do áut a ešte som nestretol aby som videl ako niekto fajčí abo honit vtáka keď som sa tak si ho honim sam a ani to som zatiaľ nezazil máte skúsenosti
ked je von teplejšie tak na streche auta vozím autostan.. za 5min je rozložený a ideš nato :) Dokonca keď sme na ,,verejnejšom,, mieste a necháme dnu zapálené dáke svetlo tak vidno tiene a často aj vidíme ako nas niekto sleduje :)
Tousis sexovať na zadných sedadlách otočená chrbtom ku mužovi a tvárou ku opierkami hlavy.Ja osobné sa vždy chytím za opierku hlavy a silno prirazam zo zadu ako sa jej drzim.
Jo, jo. S milenkami skoro najčastejšie v aute. Najlepší sex, čo si spomínam, bol v aute.. Hlavne ak je na to vhodné veľké auto, minivan a pod a parádne polohovateľné sedadlá. Hocikedy. Hocikde. Aj keď si len odskočila na nákup, tak aj pred Tescom na parkovisku. Alebo o dve ulice ďalej, ako bývala. Adrenalínovka. ;-) Na Zlatých po kupaní. Cestou na dovolenku na parkoviskách. Doma nás to potom už ani tak nebavilo. Dobré auto je topka, na sexíx mimo domova.
Samozrejme moje zaciatky boli na luke na chate a ked som dostal vodicak a kupil auto to bolo v18 tak to sa vsetko zemenilo-. sex bol uz vecinov vbv aute a mam skusenosti nesmierne nadherne , a vela zazitkov
Sex v aute
Skúsenosti, zážitky, polohy
Hmm?