Hrozně se stydím za svůj penis...je mi 22 let a ještě jsem neměl sex. Když se mi stopoří penis, tak je ohnutý směrem dolů. Ještě jsem to u niko neviděl a přijde mi to hrozně hloupý. Nevím co s tím dělat? Nevíte někdo, jestli se to dá nějak odstranit nebo změnit?
Ja mam dost vyrazne zakriveny penis, ale smerom hore. Velkost je priemerna, to zakrivenie z casu na cas sposobi problemy, niektore baby maju zo zaciatku neprijemne pocity. Ale ked sa rozrajcuju, tak to je uz ok
mam taky zakriveny penis smerem dolu a to hned u korene. u nekterych poloh mi to zpusobuje velke problemy. chtel bych se zeptat na rizika operacniho zakroku?
Hrozně se stydím za svůj penis...je mi 20 let a ještě jsem neměl sex. Když se mi stopoří penis, tak je ohnutý směrem dolů. Ještě jsem to u niko neviděl a přijde mi to hrozně hloupý a trapny. Nevím co s tím dělat? Chodim uz s pritelkyni tri roky mame se radi porad skousime pohlavni vstyk mazlime se u toho a porad nam to nejde uz si nevym rady a nechci ji kuli tomu to stratit Nevíte někdo, jestli se to dá nějak odstranit nebo změnit prosim poradte
Divim se ti ze se stydis za ohnuty stoporeny penis vzdyt kazdy z nas ho ma trochu zahnuty nekdo nahoru nekdo dolu dalsi do prava nebo doleva s uplne rovnym penisem je jen malo chlapu tak si s toho nedelej zbytecne mindraky zensky je to jedno ta kouka hlavne na to jestli ma co vzit do ruky pusy a mit si s cim hrat
tvar penisu
stydím se za svůj penis
a vůbec mi to nevadí a co vím, tak zatím to dělalo ženám jenom dobře :-)