tvar penisu

stydím se za svůj penis

Hrozně se stydím za svůj penis...je mi 22 let a ještě jsem neměl sex. Když se mi stopoří penis, tak je ohnutý směrem dolů. Ještě jsem to u niko neviděl a přijde mi to hrozně hloupý. Nevím co s tím dělat? Nevíte někdo, jestli se to dá nějak odstranit nebo změnit?
Ja mam dost vyrazne zakriveny penis, ale smerom hore. Velkost je priemerna, to zakrivenie z casu na cas sposobi problemy, niektore baby maju zo zaciatku neprijemne pocity. Ale ked sa rozrajcuju, tak to je uz ok
mam taky zakriveny penis smerem dolu a to hned u korene. u nekterych poloh mi to zpusobuje velke problemy. chtel bych se zeptat na rizika operacniho zakroku?
Taky se hlásím do klubu zahnutých penisů směrem dolů :-)
a vůbec mi to nevadí a co vím, tak zatím to dělalo ženám jenom dobře :-)
Hrozně se stydím za svůj penis...je mi 20 let a ještě jsem neměl sex. Když se mi stopoří penis, tak je ohnutý směrem dolů. Ještě jsem to u niko neviděl a přijde mi to hrozně hloupý a trapny. Nevím co s tím dělat? Chodim uz s pritelkyni tri roky mame se radi porad skousime pohlavni vstyk mazlime se u toho a porad nam to nejde uz si nevym rady a nechci ji kuli tomu to stratit Nevíte někdo, jestli se to dá nějak odstranit nebo změnit prosim poradte
Musíš zezadu, hochu. Penis ohnutej dolů tím pádem naráží přímo na bod G a ženský řičí rozkoší. Mluvím z vlastní zkušenosti ;)
Vysvetli mi prosimte pojem "porad nam to nejde"... Penis mas,stoji Ti,tak ho proste jen do pritelkyne strč a je to.Nebo mas/mate nejaky jiny problem?
Divim se ti ze se stydis za ohnuty stoporeny penis vzdyt kazdy z nas ho ma trochu zahnuty nekdo nahoru nekdo dolu dalsi do prava nebo doleva s uplne rovnym penisem je jen malo chlapu tak si s toho nedelej zbytecne mindraky zensky je to jedno ta kouka hlavne na to jestli ma co vzit do ruky pusy a mit si s cim hrat
nic si z toho nedelej,ja ho mam taky dolu podivej se na www.adropenis.cz
nemuzu se na adropenis dostat nemuzes mi ho poslat mmskou na tel.777562185?
Jestli to nebude tím, že je to www.andropenis.cz ...