Prešov Nájde sa niekto reálny aktív, dominant, aj dvaja či skupinka s kým nafotíme pekné štipľavé fotky, videá do mojich albumov? samozrejme diskrétnosť a zdravie zaručené. podľa inštrukcií viem prísť na dohodnuté miesto
Ahojte všetci. .. no musím sa priznať že sex vonku zbožňujem najviac.... mal som jednu frajerku ktorá to tiež zboznovala a sukali sme asi všade v meste ... Ale najviac sa mi to páčilo pri hrade ...pri dunaji ... A v uličkách alebo parkoch.... keby bola tu nejaká žena ktorá to tiež ma rada ako ja ... napíš..keby sme si rozumeli ....bolo by to fajn ... Ja sympos s väčším.... ba, občas bb a občas žilina....
Mne sa najvuac pacilo ked sme boli s frajerkou v nizkych tatrach, potom sme zistili ze ta tura je este uzavreta, tak sme si to na vrchole rozdali. Pekne som ju oprel o tie turisticke vysvetlivky a lupal to do nej s vyhladom na liptovsky mikulas👌
Môj zážitok z 12.6.2020. Rýchlostná cesta R1 smerom z Nitry na Trnavu. Cca 32 km, za odpočívadlom pri Veľkom Záluží. Hneď pri zvodidle R1 zaparkované auto, o kapotu opretá mladá žena (mala na sebe tričko - bohužiaľ) a chlapík jej to nakladal pekne odzadu. Autá prechádzali odhadujem tak 6-8m okolo nich a evidentne im to nevadilo. Skôr naopak. Perfektný pohľad. Fandím im. Ak ste tu, ozvite sa. Rád si s vami popíšem :)
Zbožňujem sex na verejnosti. Hocikde a najlepšie večer v meste... na hrade, okolo dunaja, atd.... Hľadám niečo také. Bývalá to mala rada. Súčasná velmi nie. Kto donesie svoju a požičia mi ju na chvíľu mozes sa pozerať a strážiť nas. Alebo mlada štíhla subka co sa stretne so mnou? Alebo sa zahrame na stoparku a ze ta zveziem??? Pocas sviatkov? Ba pošta
V budove Európskej komisie Berlaymont v Bruseli na pánskych záchodoch na treťom poschodí s kolegom z Nemecka. Nezabudnuteľný zážitok, vždy, keď vidím nejakého reportéra stáť pred ňou, tak si spomeniem...
My sme sukali na luke za mestom a v navale euforie sme si neuvedomili ze hluk co pocujeme je bliziaci sa traktor tak ten vyvaloval oci ale pacilo sa nam to skoda ze neostal do konca
Nájde sa niekto na úlet na Záhorí Myjava Senica Vrbové Rohožník Podhradie široké okolie niekto s autom Kto sa nehanbí h**** si nahý vonku najlepšie úplne nahý v prírode
Sme par a radi si spestrujeme hladame zenu par, pre nas. Ale aj muzov moj sa rad pozera ked som z inymi muzmy. Teraz nemozeme ale v piatok chceme vyrazit okolo obeda na okruznu jazdu smer Beckov potom slnecne jazera a skoncit v Chorvatskom grobe snad nieco konecne zazijeme. Zenu par knam alebo aj muzov moj sa rad pozera. Tak ak na niekoho vispulim susko mozes pekne zasunut a kludne aj viacery.
Sme par a radi si spestrujeme hladame zenu par, pre nas. Ale aj muzov moj sa rad pozera ked som z inymi muzmy. Teraz nemozeme ale v piatok chceme vyrazit okolo obeda na okruznu jazdu smer Beckov potom slnecne jazera a skoncit v Chorvatskom grobe snad nieco konecne zazijeme. Zenu par knam alebo aj muzov moj sa rad pozera. Tak ak na niekoho vispulim susko mozes pekne zasunut a kludne aj viacery.
AHOJTE, HLADAM NIEKOHO PERVERZNEHO, KTO BY DAL DNES OKOLO 23:30 TAKE RÝCHLE SEXSTETKO NA ODPOČÍVADLE BECKOV NA D1..... V SMERE NM-TN ... BUDEM TAM .... m
My sme toho zazili uz vela ale spomenul som si na vlanajsiu dovolenku v chorvatsku a to ako sme sa zo zenou trtkali pod nafukovackou par metrov od brehu a plnou plazou.postup nafukovacku si date medzi seba ste ksebe otoceni tvarami zena si ta oblapi okolo pasu a moze trtkat je to fajn lebo pod vodu nevidiet a sledovat reakciu zeny ktora sa odbavuje a nemoze vzdychat je super uz sa tesim na leto 2018 pa.
Žilina chalan hľadá niekoho, kto by pohonil, príp. fajka niekde na verejných WC, trebárs Aupark, Mirage a pod. Výhodou väčšie výbavy, rád fajám hlboko do konca. Poprosím nie tlstí a cca. do 45 r. Možnosť aj anonymnej hlbokej fajky v tme bytu podľa možnosti voľného priestoru u mňa.
My sme si to včera rozdali na tajnasa v patinciach vo vírivke čo je nad bazénom, boli tam ešte piati ďalší ludia , nemali žiadne poznámky tak hádam si nič nevšimli
Ked clovek cita tazko chape co je to previest a ked sa zahladi na to co je napisane,prepac to je to co Ta vlastne popisuje.Ale vlastne jednoduchost je krasna.
BA ja 29 r blond 178 77 m 18 hladam mladeho chalana na public sex... chodim nahy bikovat na hradzu a k Dunaju ... honím tam a predvadzam sa ... obcas niekoho ulovím ... no hladám na pravidelný mrd fajku rimm a aj perverz mladeho chalana ... niekde v okoli Dunaja , nudaplaže , parkoviska , stanica ....
ahojte chcel by som skúsiť sex na verejností ak sa nájde žena alebo pár ktorému nevadí môj nízky vek tak by som bol rád nájdem spravu vek je u mňa len číslo ... podmienka len jedna 100% zdravie
My sme si to rozdavali v jazere. Najprv sme nahy spolu plavali ja za nou pekne som sa jej drzal za kozicky pri plavani. Super pocit ako sa tak hojdaju vo vode. A potom pri brehu ma pekne obkrocila nohami zavesila na mna a bozkavali sa a ked sa mi postavil hned sa mi na neho napichla. Bolo to super ako ludia na nuda sa opalovali a ona sa pekne na mne hojdala. Dost rychlo sa urobila asi od toho vzrusenia tak sa mi zahryzla do pery a pritisla ked dostala orgazmus az som nemohol dychat. Potom som sa este ja krasne urobil a vsetko pekne do nej nastriekal. Bolo to uzasne.
Nam sa pači počas jazdy keď ma moja mila fajči a honi a je to zaujimave ked idu oproti auta :) pripadne ludia na autobusovej zastavke pozeraju , že čo sa deje :)) keď prechadzame okolo :) alebo ju celu povyzlikam v aute a tak sa vozi so mnou :) hahaha
Tak to ano to robime aj my minule som ju prstoval mala len suknicku za jazdy v meste na 4 pridovke aj na semaforoch nas to zastavilo auta spomalovali trubili kamiony. Je to vzruso. Hlavne ona vie ked mi ho vytiahne a pohonieva a zatlaci na doraz dole ze az to boli vie ze vyrazim este viac proti jej ruke az ma to zdvyhne zo sedadla a vidia ma naokolo vplnej krase. Vtedy ma uzasne krasny usmev moja potvorka ;-). Blazeny usmev a rozkos ziarive ocka
To je hned pred nuda urcite.no aj ja som o tom počul už od jedneho ze na vecer ked poodchadzaju ludia tam ostanú páriky a rôzne veci sa tam deju.piatok okolo 19 pridem a mozno sa mi podari aj so zenou ak nie pridem sam si užívať aspon tie pohľady na nich.ak sa chce niekto pridat piatok 19:00 tam ;)
Chodievam na Zlate piesky na ryby a kazde leto tam vidim kopec parov (hetero aj gay), ako si to rozdavaju... Toto leto bolo/je ale zatial na taketo zazitky najbohatsie. Top bolo, ked okolo polnoci prisiel na vedlajsiu malu plaz chalan s dvoma mladymi babami a asi 5 metrov odo mna si to riadne divoko rozdali vo vode aj na brehu. Mozno ma nevideli Ked prichadzali, pozdravili "dobry vecer"a ked odchadzali pozdravili "dovidenia". Kazdopadne rybu som nechytil, asi boli vyplasene z tych zvukov a roznych primiesanych kvapalin do vody. Tak ani neviem, ci chodim na Zlate chytat ryby, alebo sledovat roznorode pariky, ako si uzivaju leto a ja zatial im len ticho zavidim
Aby to teraz nevyznelo tak, ze tam chodim zamerne spehovat Je to rybarsky revir a ja chodim prioritne na ryby. Oci mam vsak zdrave Najviac zazitkov mam piatky a soboty vecer v horucom lete a v noci (ak je jasna noc). Ale toto leto som uz videl, opat vedla mna, vo vode asi po kolena rozdavat si to (ale nie divoko) par, ktory ked prisiel, tak vyzerali ako manazeri z korporatu. Vyzliekli koselu, nohavice, ona kostym a vhupsli do vody. Divali sa na mna a pri tom ona sedela na nom a robil mensie vlnobitie Po chvili sa objali, bozkali, vyhupsli von z vody, obliekli sa do korporatu, vybavili telefonaty a odisli ... Ja som bol od nich max 5 metrov a vedla na plazi kopec ludi.
Zavalili ma spravy s otazkami, kde je to "carovne miesto", koho som videl, dokonca chcel jeden GPS suradnice ... Dnes vecer som prisiel na ryby a fakt som nemal volne miesto. Nebudem konkretizovat, kde sedavam, ked idem na ryby Myslim, ze to pochopite ...
Kde je pekna luka v Ba a okoli, poradite nejake pekne miesto? taktiez v kabinkach v obchode ste to skusali ak ano date nejaky typ kde je prijemne prostredie :)
Chodieva sa z vas niekto kupat do Noveho Hrozenkova za Velkymi Karlovicami? :) je tam super a vsetko co k vode patri :) aj nuda. A chodievate aj do Predmiera sa kupat? tam uz si to neraz pariky rozdavali a tie baby hore bez :) super. a Vyborny je aj welnes activ club v bytci! SAUNA uplne TOP!!
pri diskoteke na lavičke, v búdke pri obchode do ktoreho rano o 5 priniesli pečivo :D .. v kupečku vlaku .. cca hodinovy sex so všim všudy :D pri vystupovani teda vybehnuti z vlaku hlava dole :D ..
Na východe niečo? Páči sa mi myšlienka prísť, neznámu pekne obrobiť, naplniť a ísť bez zbytočných rečí preč. Nezáväzne, diskrétne podľa možností pravidelne. Nájde sa nejaká pre 40r. skúseného?
hladam zienku ktorej by som sa mohol pekne ukazovat nahy niekde v prirode MT a okolie ty nemusis byt naha ale ak chces... piste do posty dohodneme podrobnosti, ja 31r 185cm dole vyholeny...
Ak by ste chceli sexovat v BA v prirode, mozeme sa dohodnut a urobime uzavretu spolocnost...ak mate zaujem, napiste mi do profilu a skusime nieco poriesit
Fuu spominam ako v preplnenom autobuse mi fajcila vtaka priatelka ale bola tma skoda rad by som sledoval reakciu ludi.Uzivala si to tiez este nikdy jej tak nechutilo semeno ako ked som to do jej pusinky nastriekal ale bola to rychlovka kedze to bolo strhujuco vzrusive, doporucujem
Mne fajcila zena pri ceste z rezortu na letisko v autobuse pred namy sedel manzel par a pri doberani dovolenkarov v rezortoch vratnici mali pohlad na fajciacu manzelku ps zena vsetko zhltla lebo sme isli rovno do lietadla pa.
Ja podobne, rozdiel bol v tom, že to bolo nie na pánskom WC ale dámskom. V tom najlepšom nám niekto zhasol svetlo v záchode. To ostatné sedí.. tiež 2 čašníčky a ich pohľady ...no neprajem ten pocit zažiť nikomu
zážitkov bolo veľmi veľa... napríklad honenie v aute na parkovisku o 15.00 popoludní medzi inými autami , fajka v kabinete ktorý delil učebňu v ktorej práve prebiehala výučba len tenučkou stenou, fajka v kaviarni na pravé poludnie ( pre ilustráciu treba ozrejmiť že kaviareň bola rozdelená na dve časti , fajčiarku a nefajčiarsku - my sme boli v nefajčiarskej časti síce sami ale čašníčka mohla kedykoľvek prísť ) sex v bazéne vo wellness v ktorom boli ďalšie páriky, orálik v odpočinkovej miestnosti v saune, sex v aute na lúke kde okolo auta sa prechádzali ľudia venčiaci psíkov, sex pri vode a za nami chytajúci rybari
pri Drazdiaku je to super, par krat som to tam skusil.ale je to uz par rokov dozadu...a nielen tam v okolitom luznom lesiku, na kmeni zvaleneho stromu.. alebo na luke plnej medvedieho cesnaku.... alebo na niektorom z dunajskych ramien...super oblast...skoda ze sa tam uz len velmi
zriedka dostanem
Za bieleho dna v aute na parkovisku pri tescu alebo kauflande, alebo cez den v parku na lavicke...minuly rok na stedry den sme boli v aute pri skole, dufajuc ze nikto tam nebude a prerusila nas sbs-karka :D
Juuj ked som pracoval v Senci..ale naj bolo na jazerach na juhu na lavickach pri vode...vasnivo sme sa bozkavali ruky zachadzali vsade a ked si len suknicku vyhrnula (naostro) a sadla mi na neho ludia sa pozerali a slintali...ale bolo toho viac...
sex na verejnosti
sex na verejnosti
na panskom WC, na damskom WC, v lietadle, v aute, pri Drazdiaku na lavicke, vo vode, pri vode, na plazi......
kto si to ma vsetko pamatat?
zriedka dostanem