Jak si spestřujete milování? My už zkusily snad všechno... Přes povídání o sexu, vyprávění o zkušenostech a snech atd, ale nějak docházejí nápady.. Poradí někdo?
ahoj hledám ženu nebo pár kteří mají zálibu v sexu a masturbaci přes webku?já 25let 180cm /80kg budu rád když někdo napíše.jen vážně.Honza
skype klucina23cz
klucina23cz@centr um.cz
Neprovozovat sex doma :)Opravdu jsi myslím že když změníte prostředí,a budete to dělat kdekoliv a taky kdykoliv Vás to napadne k určitému zlepšení doufám že dojde.Erotické hračky i nadále nezanedbávat,různe erotické hry.(domina a její sex.hračka )a další výber z jíních sexuální praktik.Třeba nášteva Swingers clubu nebo více párů.
Kdo z Vás doma (myslím páry... a tak) více experimentuje a má větší odvahu? Žena nebo Muž? U nás jsem to „bohužel“ já (tedy žena), i když o dost mladší :)
To přeci není tak důležité, kdo z vás má tu fantazii. Hlavní je navnadit toho druhého na tu správnou notu. Co schází Vám? Kamarád, kamarádka. Tím nemyslím útěk ze svazku,ale obohacení Vašeho vztahu.Při dobré volbě partner nemůže odolat.
Parner je ochotný a baví ho moje nápady ...ale přeci jen bych raději kdyby byl sám aktivnější. Když se ho zeptám co má rád, co ho baví tak odpovídá vyloženě neutrálně :(
ahoj
četl sem tvůj příspěvek a zaujal mně.U nás je to uplně obráceně já bych rád vyskoušel nové věci a i experimentoval ,ale manželka má ratši pouze klasiku.rostáhne nohy nechá se vycákat a jde spát. Stačí jí to tak dvakrát do měsíce,ale pro mně je to málo.
Když chci skusit něco nového tak řekne až jindy.Mně potom nezbejvá než si to udělat sám.Můžeš mi poradit jak jí přesvědčit at je aktyvnější.Ahoj Zdeněk
ahoj Zdenku,tak to jsme na tom stejně,jen obráceně.Al enebylo to tak vždy.Jenže ty časy pominuly a já jsem teď jak nadržená samice.Energie mám a nemám ji kde vybít.Takže bych taky potřebovala radu.Partner mi říká, že mé tempo a častost, s kterou vyhledávám sex,nestačí.
Co tak třeba virtuální fantazie?Stačí se do ní jen ponořit a mít schopnost v ní plout,třeba i za cenu že si budete tykat.K tomu pěkné video s tématem které Vás zajímá a pak už jen povídat a povídat s "přáteli" či přítelem.Nám se po 30 letech podařilo a už se bez toho neobejdem,když do reálu je tak daleko a mnohdy nesplní očekávané.Zdraví K+Z
sex doma
jak se bráníte stereotypu
skype klucina23cz
klucina23cz@centr um.cz
četl sem tvůj příspěvek a zaujal mně.U nás je to uplně obráceně já bych rád vyskoušel nové věci a i experimentoval ,ale manželka má ratši pouze klasiku.rostáhne nohy nechá se vycákat a jde spát. Stačí jí to tak dvakrát do měsíce,ale pro mně je to málo.
Když chci skusit něco nového tak řekne až jindy.Mně potom nezbejvá než si to udělat sám.Můžeš mi poradit jak jí přesvědčit at je aktyvnější.Ahoj Zdeněk
Když partner nestačí co to skusit spolu.Zdeněk
je to nabídka