Ahoj, chci se zeptat žen jak to máte s citlivostí bradavek? Poznal jsem ženu, které jsem se prakticky nemohl bradavek dotknout nebo lízat, maximálně si je nechala lízat až už byla hodně vzrušená. Na druhou stranu jsem potkal i ženu, která měla ráda když jsem jí je celkem silou mačkat a tahal za ně až jsem se bál, že jí můžu ublížit. Jsou u žen takové rozdíly běžné? Byl bych rád kdybych si vyslechl co nejvíc info od co nejvíce žen. Děkuji
To je právě často ten spouštěč.
Porod a kojení to nějak probudí a propojí.
A pak to často funguje i opačně.
Jak říká moje holka.
Už mě zase zlobíš?
Když mám ruce pod její košilkou.
No to si teda vylížeš...
Já bych jen dodala, že kromě toho, že každý člověk (nejen žena, ale i muž), má bradavky jinak citlivé, ale také je důležité, že ta citlivost se v průběhu života může měnit.
Co bylo v pubertě nepříjemné, to může být časem preferované, a naopak - co v mládí příjemně dráždilo, může být v pozdějším věku slabý čajíček
Nejen v průběhu života ale fakticky v průběhu měsíce, zřejmě to bude souviset s cyklem ( ovulace atd.) Samostatná kapitola by bylo těhotenství, celkově byla nadrbanost enormní a drážděním bradavek k orgasmu jsem v tomto období přišla o bilion mozkových buněk.
Manželka to má podobně, na bradavky až když je hodně vzrušená a jen jemně. Přítelkyně je úplný opak, vyžaduje i docela drsné kousání. Takže ano, rozdily jsou velké.
Ahoj měl jsem bohyňi, se kterou sme se vypracovali až k jejím prsním orgasmům..Do té doby to nikdy nezažila, byla úžasná a tyto hrátky sní byli fantastické..
Moje je na to taky citlivá.
Při předehře vždy musím začít u prsou a bradavek, pak je dole dokonale připravená.
A v nejlepším za ně pořádně potahat...
Každá žena funguje jinak, ale přes prsa to funguje dost často.
Sice nejsem žena, ale moje bývalá, tak tý jsem se nemohl skoro ani dotknout prsou natož bradavek. Ona ani prý nemohla kojit protože ji to hrozne vadilo. Za to současná tak ta to zase miluje když ji cucám a lížu bradavky. Takže asi jako u každé a se vším je to individuální.
Citlivost bradavek
Jak to máte?
Porod a kojení to nějak probudí a propojí.
A pak to často funguje i opačně.
Jak říká moje holka.
Už mě zase zlobíš?
Když mám ruce pod její košilkou.
No to si teda vylížeš...
Co bylo v pubertě nepříjemné, to může být časem preferované, a naopak - co v mládí příjemně dráždilo, může být v pozdějším věku slabý čajíček
Při předehře vždy musím začít u prsou a bradavek, pak je dole dokonale připravená.
A v nejlepším za ně pořádně potahat...
Každá žena funguje jinak, ale přes prsa to funguje dost často.