Ahojte. Máte niečo vyskúšané na zväčšenie objemu vystreku? Viem ze selén a zinok sú na spermie resp na ich kvalitu. Ale nepoznáte nejaký life hack na objem? Vekom mám toho nejako menej a už si tak neuzijem orgazmus
Tak na zväčšenie objemu ejakulátu existujú dve cesty: Dlhodobá, teda zmena životosprávy, zdravá strava, cvičenie, zvyšovanie testosterónu, nepiť alkohol, nepiť kávu, nefajčiť, jesť ovocie, zeleninu, piť vodu, čaje, brať vitamíny atď atď. A krátkodobá cesta je abstinencia sexu 3-5 dní+zavodnenie organizmu (voda, čaje, ovocné šťavy)+oddiaľovanie orgazmu. To je najefektívnejší spôsob. Neurobiť sa hneď na prvý krát, keď to na teba príde, ale naučiť sa prísť až na hranu a oddialiť to hneď niekoľko krát, oddiaľovať aj pár hodín ak to dokážeš.
Nieco na tom oddialeni bude, dva krat som to prerusil, dali sme pomocky a potom oral, az sme sa cudovali, ze je toho akosi viac a o to viac aj cumkiss rozmarnej panicky :(
Treba sa zaujímať o veci okolo teba, veľa čítať, zisťovať, počúvať, pýtať sa a raz možno aj ty budeš mať také znalosti. Ale tí čo sa o nič nezaujímajú toho ani veľa nevedia.
Týždeň, dva sú úplne zbytočne veľa. Stačia 3-4-5 dni na dosiahnutie maximálnej kapacity. Robil som si na sebe vlastný experiment. Abstinencia nad 5 dní už nemala na množstvo ejakulátu skoro žiaden vplyv.
Väčší vystrek
Life hack na väčší vystrek