Saunia Aupark bratislava..

Chodí niekto do sauny v Ba do auparku? Poprípade vaše skusenosti. Ja chodím sám a vždy sa snažím o nieco
Ahojte, napísal by mi niekto kto tam chodí a už tam niečo aj zažil? 😁
Pokiaľ hľadáš oddych, relax, saunovanie odporúčam navštíviť. Pokiaľ hľadáš niečo iné - očakávas nahotu, erotiku, prípadne že uvidíš erotické divadielko iného páru budeš sklamaný. Väčšinu sú ženy zahalené v plachte, občas nejaká ukáže odhalené poprsie inak nečakaj nič viac. 99% žien sa zabali do plachty skôr ako vyjdú zo sprchovacieho kúta. V saune rovnako zabalené. Hrátky parikov tiež nečakaj. Takže ak ti ide o niečo iné ako saunovanie zbytočná investícia do vstupného
Tvoj opis situácie je v zásade presný. Ale moja skúsenosť z inej sauny je kvapku iná. Stalo sa to začiatkom septembra, keď sauna bola nedávno otvorená po dlhšej letnej pauze. Išiel som sa pozrieť doobeda či už fungujú naplno a na moje prekvapenie všetko bolo v plnom prúde. V saune sme boli iba dvaja. Žena, mumifikovaná do plachty a ja. Vstúpil som do fínskej a zo zdvorilosti som sa spýtal, či jej nebude vadiť, ak si lahnem nahý. Po chvíli konverzácie prezradila, že nechcela vzbudiť pohoršenie, tak sa radšej zabalila po mojom príchode až po bradu. O chvíľu sme ležali vedľa seba úplne nahí... Ľudia sú od prírody hanbliví, ale tá bariéra sa dá občas prelomiť slušným a zdvorilým vystupovaním.
Kľudne. Čo presne ťa zaujíma?
Dnes niekto do sauny? Vyrazam tam :) malo by byť málo ľudí ...podte
Ja chodím hneď od otvorenia, je tam málo ľudí môžem sa v kľude v valiť na plachtu a neriesit tých čo by tam najradšej boli v kožuchu až po uši. Len partacka chyba.
Navšvtívil som dnes Saunový svet v Auparku.. Večer po 21.00 . Bolo celkom nabité, mužov asi 70 % percent, žien 30 % ženy zababusene v plachte, dokonca aj v parnej saune kde je vstup podmienený byť úplne nahý bez uteráka.. Až dve ženy z celkového počtu žien ( 10-12 ) nemali s nahotou problém. Nuž vidieť že Slováci sú ešte stále konzervatívny.
Niekto dnes do saunie? Iba tak zrelaxovat
Nejaki amateri (zeny, par) teraz v Saunii?
Zena/par saunia teraz? Sme 2M+1Z…..
Ahoj, nechystáte sa opäť niekedy do saunie?:)
Ahoj, bol som tam, ale nevedel som vás nájsť.
Kedy idete opäť?
Zajtra poobede niekto do saunie?
dnes niekto? kedy? Mohol by som ísť popoludní sám alebo dnes večer so svojou priateľkou
S tou priatelkou to ako myslis? Ze by ste v saune nieco skusali a dalo by sa pritom na vas pozerat?
Ja by sim isiel. Este sim v nej nebol. Msl som plán ist na Nivy ale skusim asi Aupark
S priateľkou chceme ísť prvýkrát do sauny. Nemáme skúsenosti, ako funguje sauna Aupark? Stávajú tam ľudia zvyčajne nahí? Sú pánske/dámske šatne oddelené? Kedy je vhodné navštíviť saunu? Sú chlapci a dievčatá rovnako mladí ako my alebo len starí?
Išiel som tam so svojou priateľkou vo štvrtok večer o 21:00 až do zatvorenia. Bolo to plné ľudí, príliš veľa ľudí! Boli tam len 2 páry a veľa mladých mužov (v priemere 30 rokov), takmer žiadne ženy. Nejaký chlap mal to šťastie, že videl moju priateľku nahú v saune alebo parnom kúpeli. Ale prekročiť to je nemožné.
Naozaj by ma zaujímalo, o čo také sa môžeš v saune snažiť???. Snažíš sa naučiť saunovať? *1*
Juj, ja neskoro večer už spím…
Ved kludne sem napíš, čo všetko by som zažila a videla neskoro večer. Lebo som netušila, že saunovanie má iné účinky cez deň a iné po západe slnka.
ja sa ti ukážem ak chceš aj ráno po otvorení saunie :-D
Skor si myslim ze zufali onanisti si tam honia brka a slintaju nad kazdou muslickou ktoru tam uvidia s domienkou ze jak uvidi jeho stoporeneho sulina tak mu skoci nanho
@emotive_girl, niekedy sa snažíš a snazíš a snazíš ... aby si zo seba vytlačila aspoň zopár kvapiek ... potu. Potom prídeš na to, že sauna to nie je ale prehnitá kadibúdka, do ktorej fúka 🤣
Ahoj, este sme tam neboli, ale radi by sme sa pridali.