Pokiaľ hľadáš oddych, relax, saunovanie odporúčam navštíviť. Pokiaľ hľadáš niečo iné - očakávas nahotu, erotiku, prípadne že uvidíš erotické divadielko iného páru budeš sklamaný. Väčšinu sú ženy zahalené v plachte, občas nejaká ukáže odhalené poprsie inak nečakaj nič viac. 99% žien sa zabali do plachty skôr ako vyjdú zo sprchovacieho kúta. V saune rovnako zabalené. Hrátky parikov tiež nečakaj. Takže ak ti ide o niečo iné ako saunovanie zbytočná investícia do vstupného
Tvoj opis situácie je v zásade presný. Ale moja skúsenosť z inej sauny je kvapku iná. Stalo sa to začiatkom septembra, keď sauna bola nedávno otvorená po dlhšej letnej pauze. Išiel som sa pozrieť doobeda či už fungujú naplno a na moje prekvapenie všetko bolo v plnom prúde. V saune sme boli iba dvaja. Žena, mumifikovaná do plachty a ja. Vstúpil som do fínskej a zo zdvorilosti som sa spýtal, či jej nebude vadiť, ak si lahnem nahý. Po chvíli konverzácie prezradila, že nechcela vzbudiť pohoršenie, tak sa radšej zabalila po mojom príchode až po bradu. O chvíľu sme ležali vedľa seba úplne nahí... Ľudia sú od prírody hanbliví, ale tá bariéra sa dá občas prelomiť slušným a zdvorilým vystupovaním.
Ja chodím hneď od otvorenia, je tam málo ľudí môžem sa v kľude v valiť na plachtu a neriesit tých čo by tam najradšej boli v kožuchu až po uši. Len partacka chyba.
Navšvtívil som dnes Saunový svet v Auparku.. Večer po 21.00 . Bolo celkom nabité, mužov asi 70 % percent, žien 30 % ženy zababusene v plachte, dokonca aj v parnej saune kde je vstup podmienený byť úplne nahý bez uteráka.. Až dve ženy z celkového počtu žien ( 10-12 ) nemali s nahotou problém. Nuž vidieť že Slováci sú ešte stále konzervatívny.
S priateľkou chceme ísť prvýkrát do sauny. Nemáme skúsenosti, ako funguje sauna Aupark? Stávajú tam ľudia zvyčajne nahí? Sú pánske/dámske šatne oddelené? Kedy je vhodné navštíviť saunu? Sú chlapci a dievčatá rovnako mladí ako my alebo len starí?
Išiel som tam so svojou priateľkou vo štvrtok večer o 21:00 až do zatvorenia. Bolo to plné ľudí, príliš veľa ľudí! Boli tam len 2 páry a veľa mladých mužov (v priemere 30 rokov), takmer žiadne ženy. Nejaký chlap mal to šťastie, že videl moju priateľku nahú v saune alebo parnom kúpeli. Ale prekročiť to je nemožné.
Juj, ja neskoro večer už spím…
Ved kludne sem napíš, čo všetko by som zažila a videla neskoro večer. Lebo som netušila, že saunovanie má iné účinky cez deň a iné po západe slnka.
Skor si myslim ze zufali onanisti si tam honia brka a slintaju nad kazdou muslickou ktoru tam uvidia s domienkou ze jak uvidi jeho stoporeneho sulina tak mu skoci nanho
@emotive_girl, niekedy sa snažíš a snazíš a snazíš ... aby si zo seba vytlačila aspoň zopár kvapiek ... potu. Potom prídeš na to, že sauna to nie je ale prehnitá kadibúdka, do ktorej fúka 🤣
Saunia Aupark bratislava..
…
Kedy idete opäť?
Ved kludne sem napíš, čo všetko by som zažila a videla neskoro večer. Lebo som netušila, že saunovanie má iné účinky cez deň a iné po západe slnka.