Swingers hotel (ne Chorvatsko)

Dotaz na swingers hotel

Ahoj, hledám už několik dní pro mě a mého partnera dovolenou v nějakém fajn hotelu s uvolněnou atmosférou na říjen tohoto roku a jsem úplně bezradná. Nemůžu vůbec nic najít, uměl by mi někdo poradit? Nejlépe Kanáry apod.. Moc děkuji.
My jedeme zkusit teď Winzer hotel v Rakousku, četl jsem, že je tam taky uvolněná atmosféra. Není to swinger hotel, ale je to jen pro dospělé s velkým wellnes.
Děkuju, ale chceme do tepla, k moři. Ať se vám v Rakousku líbí, užijte si to.
Máte na mysli Winzer-Sankt Georgen im Attergau ?? Jestli ano, tak vám držím palce, měli jsme tu možnost poznat i zázemí hotelu. Je to navoněná bída a ,,pan'' šéf silně nesnáší ,,Ausländry'' . Zaměstnává tedy většinou ,,Ausländry'' z blízkého utečeneckého tábora, kteří tam pracují na černo, ale podle toho to také vypadá. Já už bych tam ani nesnídal. No snad se to už trochu změnilo k lepšímu a budete spokojení, ale šéf je šetřílek. Salát co se nesní se opláchne a servíruje se ještě jednou, tak si umím představit co se tam děje, když ten ,,fašounek'' šetří i na salátu.
Aha... tak uvidíme. Hotel jsme našli na Rakouském fóru, kde si Hotel celkem všichni chválili. Každopádně sem pak napíšem referenci :)
Cap d\'Agde / Středomoří - (LIFE STYLE)

Heliopolis - do podkovy postavená čtyřpatrová budova, přímo u pláže, studia a appartementy pro 2 až 6 osob, nákupní centrum, restaurace a bary
Helio Village - klidné vilky s malými zahrádkami na pěší zóně mezi Port Ambonne a Heliopolisem
Port Nature - oblíbená část přímo u pláže, studia a appartementy pro 2 až 6 osob, nákupní centrum, restaurace a privátní bazény
Port Nature Village - klidná vilová část mezi zahradami a zelení s ubytováním pro 4-5 osob
Port Ambonne - třípatrové středisko u jachtového přístavu, velké appartementy pro 4 osoby s oddělenou ložnicí, nákupní středisko, restaurace a bary
Port Soleil a Port Venus - dvě klidná místa u jachtového přístavu, privátní bazény pro ubytované hosty, studia a appartementy pro 2 až 6 osob a malé vilky až pro 4 osoby s oddělenými ložnicemi

Hotel Oz´Inn - Cap D´Agde

La Mirage / Gran Canaria
"Lifestyle"-resort La Mirage Swingers, přístupný výhradně pro páry starší 18 let a je ideálním místem pro dovolenou pro klienty s uvolněným vztahem k sexu.....
Děkuji. Na La Mirage jsme koukali, ale je je vyprodaný. Ty ostatní projdu, snad něco vybereme. Pěkný večer.
To jsem objevil Ameriku, sw může fungovat v rámci něčeho tak velkého jako je hotel?*9**9**9*

Toto našel Google: https://www.invia.cz/dovolena/swingers/?gclid=Cj0KCQjworiXBhDJARIsAMuzAuyyBqUXQb8L6LGejYdJdqUbIG3u_UPK6z83_L7x6tOBIiCzh4XB7WUaApl5EALw_wcB (upravené)
Nám jde spíš o uvolněnou atmosféru než o nějaký hromadný sex, ani si nepředstavujeme divoké orgie :-), ale máme rádi dovolenou bez plavek a chceme si trochu užít. Ten hotel RIU jsem našla taky, jenže v oficiálním popisu má věci jako "dětský bazén", což úplně nejde dohromady s dospěláckým laškováním. (upravené)
Zkuste swinguj.com, s záložce "Sw dovolená" tam by se mohlo zadařit něco dohledat.
Děkuju moc, kouknu. Hezký večer