mate radi sex v lese?

už ste mali sex v lese aké to je?

Áno mal som bolo to super rajcovne aj náš videli ľudia ale nám to nevadilo
Úžasne, keď počas prechádzky počujem ako si to dvaja rozdávajú a žena kričí ako o život. Osobne tiež pri tom kričím a druhých to rajcuje
Aj my často máme sex v lese aj vo wellnese.
ja sa rad nechavam v lkese bicovat - mozem sa tam uplne uvolnit a hlasno stonat od bolesti :-) je to velmi vzrusujuci pocit
Tak to sa rad pridam.ak by ste chceli
Momentalne velmi aktualna tema - hladame hribiky, zrazu moj "dubak" v dierke a pokracujeme dalej :) Esteze rastu!
Nie len v lese všade je to prírode uzastne vodné nádrže lúky rozhladne posedy samozrejme vždy treba pozerať na nato či sú tá deti a rešpektovať aj iných ale šukanie v letných mesiacoch by malo byť zakazane doma a prikázane v prírode🙂
Ano jasne Sad Janka Kráľa o strom suknička a ideš bežci chodili okolo. Alebo niekde do poľa mame to radi so ženou vonku
Ani mam rad chces si to niekedy so mnou rozdat
Hlavne nie ked je horuco a dusno :) Lepsie mimo leta 😁😁😁
Na lúke je super a v lese na stojana alebo na pni.
najlepsie je autom niekde vyjst a na kapote ci na stojaka da sa opriet 😉👍😊
Väčšinou v lete na festivale, ale bolo párkrát aj v zime na snehu (upravené)
Mravce... komáre.. ihličie... Ono to vyzerá super romanticky, ale reálne je to horšie. Ak môžem poradiť, tak väčšinu problémov rieši stan. Kľudne menší, spratný a ľahko skladateľný. Nájsť si nejakú menej turistifikovanú zrúcaninu hradu a stráviť tam noc. Keď aj dôjdu nejakí turisti, tak "však iba kempujeme", ale v noci tam turistov moc nebýva. Podvedomý strach z neznámeho miesta navyše príjemne zbystrí zmysly.
Treba s tým všetkým počítať, veď je to príroda, ale určite to stojí za to zmeniť prostredie a vybehnúť z rutiny to určite. Na stan za pekného slnečného dňa v kempe kde nebolo veru polo prázdno mám ešte zaujímavé spomienky s bývalkou :D Len si pamätám, že vplyvom výdatného sĺnka, ktoré na ten stan svietilo celý slnečný deň, nášho zvýšeného dychu počas dlhých predohier tam bolo ako v saune :D ale stálo to za to :P a trošku aj adrenalín, tie zvuky naokolo, byť nenápadní..odporúčam skúsiť :P :D
Nooo to mozno skusime, len dufam ze nebude moc teplo ked pojdeme na festival
Alebo sa da este vyprasit ju pekne na stojaka alebo odzadu😉😉
kto sa bojí nech nejde do lesa...*1*
Áno v je to vzrušujúce a súper.
Presne a este ked sa na to niekto pozera raz sa my stalo zo znamou ze sme si to krasne uzivali a zrazu odskočila lebo videla pani vzadu ako na nas pozera a masturbuje kedže nemam problem tak sme ju zavolali len pride ku nam blizsie krasne ma vyfajcila ja som ju urobil a isla si svojou cestou od vtedy chodim len a len na bankov 👌🏻
Hm tak to muselo byt rajcovne tak vas vymáknut,,*24*
Radi... Pluvatko ebo kvp les ... Mnamka
jasné že je to super.raz na hubách so ženou som sa neudržal,keď sa zohla pre hríb.stiahol som jej leginy aj z gaťkami a vrazil jej ho na stojáka odzadu.proste poriadna rychlovka.ráno mi v práci kolegiňa hovorí.poriadne ti kokotisko stál,dával si jej zabrať.videla som vás .bola som v kríkoch kúsok od vás.takže aj takto to môže dopadnúť.
A potom si sa zobudil a pyžamo, alebo trenyrky mokré
Neviem prečo ten výsmech.Ty si zrejme okrem vlastnej a inde než v posteli ,netrtkal.
Áno je to fajn v lese a dobre sa dá aj vzdychať)) omg
A ty máš rada sex v lese♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Je to super zazitok a este ked je pekne pocasie da sa vseli jak polohy a ten pocit ze si tam je nezaplatitelny ale pozor na pijakov treba potom vse skontrolovat na tele.
Sex v lese je úžasní keď je pekne teplo