Dobrý den, možná se mýlím, možná nee. Nevím, nechám na každém, ať si pomyslí své. Z celých AMATÉRŮ, se tady stal portál falešných NICKŮ, a prostitutek. Jak jinak si vysvětlit, že pod červenými Nicky, jsou chlápci, kteří mají zájem o posílání svých fotek (vesměs stažených z internetu). U páru je to stejné.... Po pár řádcích člověk vnímavý pozná, že na druhé straně žádná žena není, a možná ani nikdy nebyla,. Netvrdím že to tak je pokaždé, ať nekrivdim všem slušným. Já sám tu měl vždy foto své, dlouho v profilovce foto obličeje, nejsem tu natajno, jsem singl, a když chci někoho oslovit, ať ví kdo jsem. Jsem ověřený, VIP, a moje fotografie několikrát figurovaly u falešných parovych a modrých nicků. Nechápu tu drzost.. Proto jsem své foto smazal,a informace v profilu taktéž,a smazal galerie...A zdejší obyvatelé tohoto sex portálu??? Opravdu jedna velká prostituce.... Chceš si psát?? Pošli na účet... Chceš moje foto? Aktuální?? Pošli VIP.... Atd... Ověřit se ve zprávě,fotografii s datumém a hodinou??i bez obličeje??Ať má druhý jistotu s kým píše.To už nikdo nenapíše ani čárku....Atd...Běžte proboha do práce,vydělat si peníze,jako slušný lidi a nedělejte z toho tady E55. Fandím těm slušným, co tu jedou tak říkajíc ofiko, co se nevydávají za někoho jiného, a nejsou podvodníci..... Před pár lety, to tu bylo o něčem jiném, opravdu se tu dali najít přátelé, na psaní, seznámení a pokec.... Dnes je tu veřejný BORDEL, šlapek a podvodníků. Nikomu svůj názor nevnucuji, je můj, a váš názor je váš. Jen jsem měl potřebu to ze sebe dostat.... Závěrem se omlouvám všem slušným co tu jsou, a kterých se to netýká. Hezky den ☀ Petr
Nevím co od toho tady čekáš, jak je to v popisu tak je to místo pro naše fotky a videa. Nic víc a nic míň, což tyto stránky naprosto splňují, čekat cokoli navíc je celkem bláhové.
Věřím, že se zde najít vhodný protějšek dá. Jen to chce trpělivost a vytřídit ty jedince, kteří nabízejí to, o co konkrétně zájem nemáte.
Je potřeba si uvědomit, že se zde nachází zástupci z celé populace. Tedy jak těch slušných a rozumných, tak i těch pomalejších a sociálně hloupějších. Akorát těch s nižší úrovní je možní víc vidět, nebo si jich více všímáte.
Navíc v dnešní době je internet používanější a přístupnější už skoro všem. Dříve to tak nebylo.
A co se týče nabídky služeb výměnou za peníze? Však kde je poptávka, tam je i nabídka.
Ano, máš pravdu, z Amatérů se stal jen server podvodníků, prostitutek a lidí pochybné úrovně. Pokud jednáš slušně, odpovědí jsou ti jen pošli prachy nebo VIP. Pokud se tu začneš bránit proti slovním útokům, před výhružkami o zmlácení, tak jsi ty ten špatnej ...a admin ti dá ban a zablokuje tě. Kdysi to byl dobrý server, ale ty pochybné existence to zničily. Totalita a cenzura správných názorů,tak mi to tu připadá. Znovu opakuji, máš velkou pravdu v tom ,co píšeš!
Ze začátku mi každou chvíli nějaká "žena" napsala a nabízela sex za peníze. Tak jsem si do profilu napsal, že za sex zásadně neplatím, že nejsem takový chudák, abych zrovna za sex musel platit. Od té doby mi žádná žena nenapíše ani neodepíše. To mluví za všechno. Ale nestěžuji si, protože jsem na Amaterech hlavně pro zábavu. Pokud se zde i seznámím, budu to brát jen jako příjemný bonus, ne jako cíl.
(upravené)
Já jsem se třeba registroval právě proto, že jsem měl zájem o nákup služeb. O nic jiného než placené služby tu zájem nemám. Popravdě si ani nemyslím, že se tu dá dělat něco jiného. Ale ti podvodníci, to je strašné, to ano.
Jak už jsem psal v jiném vlakne, ono jim ty ojeby s fotkama tady vyhovují, ty lidi jim tu zakládají jeden profil za druhým takže to tu vypadá živě a hlupáci jim nakupují vip takže extra prachy pro server a to se vyplatí
Trefne napsane, kurvy a podvodnici. Co s nima.ale, bonzovat je ubohe, takze jedine pravidelne zesmesnovani techto ubozaku online likvidace pripadne varovani pred osobnim setkanim, to.funguje
Dobrý den jsem žena a tím jsem si jistá.Jen chci napsat že face niku je tu opravdu spousta a spousta podvodníků.Sama jsem narazila na několik naposledy Matyasssss.Muz na fotce s pěknou tváří ,který jen tahá fotky z žen .Nedivím se ženám že si tu vše nechávají platit .
Moje zkušenost je,že mi chodí třeba od r 2017 cca co určité období úplně ty stejné vzkazy .když napíšu .odpovídala jsem už 5x tak se dotyčný v lepším případě omluví,že se mu samy smazaly zprávy ,ale za dva dny napíše to stejné...v ignoraci mám už skoro 300 nicků,ale opravdu to normální žena zde má těžší a těžší ...nemluvě o počtu vzkazů,které začínají fotkou penisu bez dalších písmen...a musím se přidat k ženám,co zde píši,že si za to mohou místní nicky.O adminech se mi už ani nechce psát.Slusne lidí cenzuruji a nutí kupovat VIP a zmetci atd tady mají své jisté.Jak uz tady bylo psáno,dají se tady najít i fajn reální lidé,jinak bych tady už nebyla .ale prokousat se "odpadem" je opravdu hodně časově náročné.Vrchol všeho byl,když mě kamarád odsud upozornil na norník.cz,kde si místní amatéři dávají tipy,jak která žena suka,kolik jich kdo měl atd...byla jsem označena jako že sukam zadarmo a tím mi kámoš napsal,ať už zadarmo s nikým nejsem,že jsem za blbou...takže pište dál o tom,že je to tu o prostituci apod. Ano je ..díky komu ?Chlapi,styďte se ..
Na Norníku nevidím nic špatného, když už přeci někdo jde do placeného sexu, zajímá ho jak která žena šuká. Není nic příjemného zaplatit za mrd ,pak zjistit že dotyčná jen bezhlučně leží a sleduje hodiny kdy ho může vyprovodit.
Milý Petře, tak jako může být všem úplně jedno, že jsi singl, tak tobě, že jsou zadaní pánové, kluci bez potřeby vztahu, kteří hledají službu a holky, které se s nimi domluví a nechají si uhradit čas a prostory. Je to věc domluvy, po které ti nic není. Nikdo ti ji nevnucuje a ty se nějak vyrovnej s tím, že tu takový okruh lidí je. Bude ti líp. Osobně třeba taky nechápu, proč má někdo, kdekoli, x falešných profilů, ale na internetu může být každý, kym chce. A někteří si holt vybrali idiota . Jinak přeji hodně úspěchů ve vztazích i mimo seznamky.
Názor je to dobrý. Už mockrát jsem si říkal, jestli není něco jiného, než tyhle stránky. Bohužel v takovém rozsahu nemá kdo nastavit zrcadlo. To že se tu nějaké lehké holky snaží vydělat peníze až zas takový problém není, až na to že je toho už moc. Pokud vím tyhle nicky by měly být označené jako služby za peníze, anebo aspoň v minulosti musely být.
To že z celých amatérů se stal stroj na peníze a už to nemá to původní kouzlo je absolutní škoda.
A s falešnými účty by to mělo být jednoduché, ale proč se snažit že? Bez ověření a vyplněného profilu, by tu lidi mohli tak maximálně koukat na fotky. Žádné psaní, žádný chat, seznamka, zprávy, komentáře atd. Jenže přiznejme si, že takhle to majitelům více vydělává a na lidi se .... , však víš co.
Tak je to prostě všude a se vším... je to vždy o lidech, o těch špatných se ví více protože mají prostě kolem sebe PR. A ty dobří, ty jsou kolikrát rádi, že se o nic neví aby se na ně ty špatní nezaměřili :-)
Modré Nicky si stěžují ale bohužel jsou to právě oni kdo může za situaci že se jim nedostává ženské přízně.
Když už si řeknu že se s někým zkusím nezávazně sejít tak začíná smršť vzkazů od chlapů kteří mají zájem, třídění vzkazů je hodně náročné, píšou z jiného konce Republiky, nemají často v profilů vůbec nic vyplněno, když jim neodpovím okamžitě píšou jízlivě nebo dokonce začnou psát sprostě.
Nakonec když už si myslím že se přece jen někdo našel kdo je z Prahy i věkově nastejno tak ve finále zrovna nemá čas a nebo začne psát neuvěřitelné věci ve stylu že chce šukat bez gumy a pod.
No tak treba kdyz mam zajem, tak se ozvu...tim se dostanu do "smrste" a vysledek neznamy... Taky se po nejake dobe zeptam jak to teda vypada....dost casto jen ticho po pesine a zadna odpoved. Chapu, ze tech zprav je hodne, ale nekdy se trefi na nekoho, s kym se zda ze by to nemuselo byt spatny, a pak je skoda, ze se uz neozve :-)
No tak nejsem padlej na hlavu abych psal "Cau, jak je?" ako prvni zpravu :-) A profil mam, a snazim se ragovat vcas :-) Jinak, reakce zdruhe strany prichazi az.....takze ten bod "..a reagovat az druhy den" neni uplne validni, sorry :-) Byl by, kdybychom i my pisici doatavali ospovedi hned/brzo po odepsani...jakmile nechas nekoho cekat nekolik dnu, tak po nem tezko muzes chtit, aby ti neodepsal az druhy den. Zase trochu so.udnosti. A to jedalai vec - takova lehka arogance tech, kteri dpstanou nejake reakce, sklony k poucovqni co, jak a kdy psat...
To je presne ono - radoby lehce opovrzlive "jak to, ze ti nikdo neodepisuje?". Ty tady cekas 100% uspesnost? Tak cekej dal. Furt je nekdo prechytralej jak mu kdo ma psat aby ho to nahodou neurazilo az si rikam proc si sem dava inzerat, kdyz neni schopen pobrat reakce...a pak tady fnuka jaky tu jsou debilove, ze tak si odpovedi nepredstavoval (brek brek)...
Ty nedokážeš přijmout názor jinýho. Ses akorát nasranej sám na sebe a jen plives kolem. Hele vole ženských a párů je tu hodně málo a tak se zkrátka smír s tím že si mohou vybírat. Otázka navidky a poptávky. Ty ses takový tuctový zboží co nikdo nechce ani v akci a Lidlplus Brec dál chuju to jediný ti jde
To je na mne? :-) Mne je to jedno jestli mi nekdo odpovi,nebo ne. Delam to ze sportu, ne ze zoufalstvi. Ty tuctovy zbozi z vyprodeje :-) Jenom me nebavi ty narky tady a deleni na "my normanli a ti debilove" - holt pokud tu mas zastoupene IQ rekneme 60 - 130, tak holt asi dostanes na inzerat odpovedi od celeho spektra. Holt je treba se s tim smirit a ne si hrat ma prechytralyho. Dalsi moznosti je nedavat si tu inzerat, aspon ti nikdo neudela bebi svyma odpovedma...
Jasně že to bylo na tebe vole. Tobě je to u prdele, ale nasranej ses dost. Ty ses právě ten iqkvac co si myslí že každá co mu nedá i něco přišla. Nářky tu mas akorát ty a do role prechytralyho se stavíš taky jen ty. Všechno víš a znáš, všude si byl čtyřikrát, máš klíče od celý zeměkoule, ale honíš si ptáka protože ti žádná nedá. Tak přestaň vysirat honibrku co chce pichat kundy ale nepohrdne ani chlapem. Tak ty musíš bejt výhra ukrutna. Už vidím buchtu jak s chutí roztahuje nohy ocasu vytazenymu z chlapsky řiti
Jedinej kdo se tu rozčiluje ses ty a ani jsem si nevšiml že by tě ten druhý urazel a napadal, nezačal si s tím náhodou ty? Tak nevím nevím kdo tu má nějaký mindracek :D
Přečti si reakce toho obojetnika výše. Úplně normální psaní páru co mu to vysvětlí a tenhle machr to nazve aroganci, opovrhovanim atd. Takže co ty na to? Kdo má nějakej mindracek? Já co nikoho nehledám, páč mám tu, co si zasloužím a jsem spokojenej? Nebo obojetnik bez ženský i chlapa?
To si jako fakt vazne myslis, ze se budu rozcilovat kvuli tomuhle serveru a lidem na nem?! Kvuli virtualnim debatam o blbostech? No to asi ne :-) Taky si nekoho najdi, hodne stesti :-)
Nemohu si na zdejší služby stěžovat byl jsem okraden pouze 4x z deseti plateb tedy statisticky +čísla a všechno ostatní bylo řešeno včetně přijatých opatření je ale také pravda že mě kontaktují stále nové nicky které chtějí zaplatit za fotky a videa ? No ale kurva to bych musel být miliardář abych mohl nakoupit všechen obsah tohoto webu
Asi takhle to zde funguje nabídnu cokoliv hlavně když budou lováky
Anetka213:Ahojky máte chuť na smradlavou k******* která má kvasinky pište do vzkazů jsem kousek od Sokolova nebo volejte na číslo 723 633 6 37 Mám jít na smradlavý a voní po rybičce Tak kdybyste si otevřeli konzervu rybiček
Jinak neměj strach vše je řešeno revolučním systémem který s tebou i komunikuje -koupily robota první generace
Vaše oznámení bylo přezkoumáno a my jsme v této věci přijali opatření. Děkujeme vám za vaše úsilí o zlepšení těchto stránek.
Zlepšení je takové že dojde k vyhození pouze na 10min aby tato hra mohla dále pokračovat opravdu šikovní lovci mohou vyhrát i klíčenku s logem (ty ale bohužel momentálně došli)
Pokud provozuješ nejstarší řemeslo čemu se divíš ? Jinak na tomto chatu je možno koupit od připosraných kalhotek, drog, fotek a videí které mají svoji jedinečnou místnost i auto , kanady po vojínu Hagenovi nebo prodat extrementy ,mámu ,dceru, ejakulát i jiné lahůdky jako je kastrace, fyzická likvidace nebo si dopisovat s mužem pod ženským nickem což je běžné je nabízena také K9 tedy sex se psem a jínými zvířaty a to přímo na statku
(upravené)
Máš recht všechno je řešeno a jsou přijata opatření akorát nevím proč mě stále píšou muži s ženským nickem a profilovkou ženy así jinej oddíl co jinak bych byl za to přejmenonovat to tu na gaymateri takzvané pytlíkové nabídky jsou v každé místnosti jen do ni člověk vstoupí ani v klubu Drakes po tobě ti chlapáci takhle nejdou jako tady
(upravené)
Má zkušenost, pokud si chci vrznout, tak musím na "seriózní vážné" seznamky a oslovit stejně staré ženy, zde najít protějšek na jakýkoliv typ vztahů je velice málo pravděpodobné.
Moje řeč, na vážných seznamkách si zašukáš vždy a nezávazně v pohodě a dokonce za to nechtějí prachy , stačí zaplatit kafíčko nebo dvoudecku a pak ti rády nastaví. Ovšem jsem už důchodce a tak to teď nefunguje jako dřív, občas si zaplatím kurvu, ale na to jsem si našetřil za aktivního života.. Z důchodu bych to nedal, patří to k údržbě zdavého ducha a těla.
Ani vidím to stejně.... Taky sám nikomu žádné honoráře neposilam. A stejně tak si o žádné neříkám.... Jak jsem psal..... Vidím to tu jako veřejnou prostituci, ale z ulice jsme se dostali na internet
Mě je to líto v tom smyslu, že je tady strašně hodně zoufalců, kteří jen nadávají, posílají hned na první dobrou dickpic a chovají se neslušně. Ten poměr muži / ženy je tady extrémně špatný a jakákoli reakce ženy je, ze má milion zpráv a že nestíhá atd. A k tomu všemu se ke všem chovají povýšeně protože právě ony mají těch milion vzkazů od fakových lidí a je to zkratka začarovaný kruh. Celkově je na amaterech taková negativní nálada … ale nehazim všechny do jednoho pytle :) snad si to někdo nevezme k tělu :)
Souhlasím. za pár měsíců mám desítky ( "upřimných") zpráv a kontaktů, kde se se mnou domlouvají, posílají mi fota páry i jednotlivé tetky, ale jakmile má dojít na realitu mizí včetně nicku. . Jsem přesvědčen, že vše tu slouží jen fantazírování a masturbaci, vzrušeni sami sebou žhaví klávesnice a lžou a lžou. Hnusné báby posílají svá fota za mlada a snad si u toho i honí kundy. Chlapi taky tak. To, že tu je možné sehnat občas kurvu za peníze, je jediný reálný bonus těchto stránek. Ale to už nejsou amatéři ale profi.
Můj smutný pohled na AMATÉRY
Zdejší prostituce
Dobrý den, možná se mýlím, možná nee. Nevím, nechám na každém, ať si pomyslí své. Z celých AMATÉRŮ, se tady stal portál falešných NICKŮ, a prostitutek. Jak jinak si vysvětlit, že pod červenými Nicky, jsou chlápci, kteří mají zájem o posílání svých fotek (vesměs stažených z internetu). U páru je to stejné.... Po pár řádcích člověk vnímavý pozná, že na druhé straně žádná žena není, a možná ani nikdy nebyla,. Netvrdím že to tak je pokaždé, ať nekrivdim všem slušným. Já sám tu měl vždy foto své, dlouho v profilovce foto obličeje, nejsem tu natajno, jsem singl, a když chci někoho oslovit, ať ví kdo jsem. Jsem ověřený, VIP, a moje fotografie několikrát figurovaly u falešných parovych a modrých nicků. Nechápu tu drzost.. Proto jsem své foto smazal,a informace v profilu taktéž,a smazal galerie...A zdejší obyvatelé tohoto sex portálu??? Opravdu jedna velká prostituce.... Chceš si psát?? Pošli na účet... Chceš moje foto? Aktuální?? Pošli VIP.... Atd... Ověřit se ve zprávě,fotografii s datumém a hodinou??i bez obličeje??Ať má druhý jistotu s kým píše.To už nikdo nenapíše ani čárku....Atd...Běžte proboha do práce,vydělat si peníze,jako slušný lidi a nedělejte z toho tady E55. Fandím těm slušným, co tu jedou tak říkajíc ofiko, co se nevydávají za někoho jiného, a nejsou podvodníci..... Před pár lety, to tu bylo o něčem jiném, opravdu se tu dali najít přátelé, na psaní, seznámení a pokec.... Dnes je tu veřejný BORDEL, šlapek a podvodníků. Nikomu svůj názor nevnucuji, je můj, a váš názor je váš. Jen jsem měl potřebu to ze sebe dostat.... Závěrem se omlouvám všem slušným co tu jsou, a kterých se to netýká. Hezky den ☀ Petr
Je potřeba si uvědomit, že se zde nachází zástupci z celé populace. Tedy jak těch slušných a rozumných, tak i těch pomalejších a sociálně hloupějších. Akorát těch s nižší úrovní je možní víc vidět, nebo si jich více všímáte.
Navíc v dnešní době je internet používanější a přístupnější už skoro všem. Dříve to tak nebylo.
A co se týče nabídky služeb výměnou za peníze? Však kde je poptávka, tam je i nabídka.
To že z celých amatérů se stal stroj na peníze a už to nemá to původní kouzlo je absolutní škoda.
A s falešnými účty by to mělo být jednoduché, ale proč se snažit že? Bez ověření a vyplněného profilu, by tu lidi mohli tak maximálně koukat na fotky. Žádné psaní, žádný chat, seznamka, zprávy, komentáře atd. Jenže přiznejme si, že takhle to majitelům více vydělává a na lidi se .... , však víš co.
Když už si řeknu že se s někým zkusím nezávazně sejít tak začíná smršť vzkazů od chlapů kteří mají zájem, třídění vzkazů je hodně náročné, píšou z jiného konce Republiky, nemají často v profilů vůbec nic vyplněno, když jim neodpovím okamžitě píšou jízlivě nebo dokonce začnou psát sprostě.
Nakonec když už si myslím že se přece jen někdo našel kdo je z Prahy i věkově nastejno tak ve finále zrovna nemá čas a nebo začne psát neuvěřitelné věci ve stylu že chce šukat bez gumy a pod.
věř,že to tak dělá většina žen
pak můžeš čekat na odpověď do aleluja
Anetka213:Ahojky máte chuť na smradlavou k******* která má kvasinky pište do vzkazů jsem kousek od Sokolova nebo volejte na číslo 723 633 6 37 Mám jít na smradlavý a voní po rybičce Tak kdybyste si otevřeli konzervu rybiček
Vaše oznámení bylo přezkoumáno a my jsme v této věci přijali opatření. Děkujeme vám za vaše úsilí o zlepšení těchto stránek.
Zlepšení je takové že dojde k vyhození pouze na 10min aby tato hra mohla dále pokračovat opravdu šikovní lovci mohou vyhrát i klíčenku s logem (ty ale bohužel momentálně došli)