Sex za peníze

Sex za peníze

Tak by mě zajímalo, jak to vlastně chodí... Chodí mi dost zpráv, jen o číslech... Tak mě zajímá, co vás k tomu pánové vede, jak to probíhá, dáváte peníze na začátku, nebo po sexu, dle toho jak se vám to líbí, nebo až si o to žena řekne? Kolik je přijatelné za běžný sex ( i lízání,kouření) ...?
Chápu, že je možná lepší pro ženy, když už nikoho nehledají, a chtějí jen sex, za to ještě dostat zaplaceno...kdete někde na azyl, který platí muž,nebo někam k němu, pokud nemá,ze zázemí?....ale jak se na tohle všechno díváte? Ženy? Muži?
Ono je možná snažší dát peníze přímo než platit kino, večeři atd.... :D
Nejlevnejsi sex je zapenize. Zadne vecere, darky, svatky, narozeniny, udobrovacky, vanoce, nevola ti domu, na dovolene a vubec zadna nezvlada roli milenky.....
Nevím asi chtějí upoutat pozornost, ale z toho co tu vidim, tak by zensky musely platit me...

Ale pokud ma nejaka ideální vaginu neco jako Modry Mauricius mezi vaginama a nema hlavu na pytel, tak se muze ozvat. Tam bych to samozrejme ocenil klidne za vetsi penize... (upravené)
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Takový za peníze nechodí. Protože diky chytré hlavě nemusí. A dokonalé tělo je známkou že nejsou líné.

Teda, pár jsem jich potkal, ale to rozhodně nebyly amatérky a měly jasný byznysplán...
Proti gustu, žádný dišputát. Nicméně než být tak zoufalý, že bych za sex platil, je možná lepší způsobně onanovat v koutku.....*22*
A to mi chceš říci, že jsi v životě nezaplatil za sex v jiné formě ? Respektive mi chceš namluvit, že všechny slečny se kterými jsi něco měl od první chvíle za sebe platily samy , všude dojely na vlastní náklady a za společný program ti již předem posílaly polovinu útraty na účet ?
Chlape tomu se neříká náklady ale mimo náklady. Tak samozřejmě když někam jdeme platím ale to se nepočítá jinak máme doma každý pěknou kurvu a to přece není pravda viď? Do sexu za peníze nepočítám ani sex na pracovišti jelikož to neplatim já ale můj šéf který ale dotyčnou také šukal, ale až po mě . Napsal jsem to jen aby šlo vidět jak dotyčné které si můžou hezky vydělat protože jim pánbůh nadělil to vlastně ani nezvládnu jelikož mají právě jen kundu a na mozek jim už nezbylo. Jé proč jsem se nemohl narodit jako holka bych se měl surově na to dám krk *3**24*
Ale podívej se sám ona nabízí služby Ústecký kraj a pak dej vědět jestli kecám
😂 no to by mě zajímalo.... To je konkurenční boj?
Ahoj všem. Nejdříve bych měl napsat že placený sex nevyužívám. Mám však problémy se spánkem tak si zde čas od času přečtu i inzerci, a to i ona nabízí služby. A řeknu vám že čumím a hlava mi to nebere. Co vlastně ty holky dokážou vymýšlet. Tak chtějí poslat civilní fotku předem, no který debil bi šlapce poslal fotku aby ho třeba pak mohla vydírat. Pak jsou tu takové co mají napsaný jen ceny žádný popisek žádná fotka nic. No ty jsou asi nejlepší. Ovšem je tu ještě kategorie opravdu elity mezi elitou. A to je inzerát typu. Nabízím sex za fo požaduji civilní fotku a když budou simpatie pošlu kontakt. Cena za 30 minut 1000 za hodinu 1500 těším se na vás brouckove. No myslím že po tomto asi každého přejde chuť,nebo myslíte že jsou opravdu takové případy že na takoví inzerát odpoví?
Tvl. upřímně jsi mě rozesmál , myslím v dobrém. Ony existují i jiné stránky než tyto , stejně tak jako existují ženy, které si tímto vydělávají, ale zároveň mají rady sex, takže opravdu vybírají podle toho jak se jim chlap libí / nelíbí :-)
Predevsim jak uz tu nekdo zminil , ohromujici castky zde zrejme nikdy nebyly a nebudou vyplaceny. Je to hloupost, kdyz si muze ckovek sednout k internetu a ma ve sve podstate co si zamane. Minimalne vi co by si kupoval , coz preci tady vetsinou ani nevi , kdyz holky nemaji fotky obliceje a cele postavy , casto jen poprsi ...
Ja osobne v placenem sexu vidim rychlost , casovou nenarocnost a vysokou efektivitu. Samozrejme jako u vseho zalezi v jakem se clovek nachazi rozpolozeni.
Ale zjednodusene, proc by se mel nekdo trmacet nekam , vsechno zarizovat , svadet , ukazovat se , hodiny povidat a ve finale beztak kvuli zdravi pouzit kondom , kdyz muze tohle vsechno vcetne kondomu absolvovat za hodinu az dve ?
Já si vždy beru jednu z pardubic do auta není to tipicka kurva je to normální ženská která si na nic nehraje a mužů se sní bavit o čemkoliv ma milej přístup a ceny jsou fajn oral bez do konce za 500 sex za tisíc a do hodiny se mužů udělat kolikrát chci
Nořím cca 15 let...a prostě proto, že jsem sexuálně více náruživý než přítelkyně, resp. manželka...a držel jsem se rčení: "placený sex, není nevěra O:-)"!

Platil jsem za to, že mohu ženu lízat, občas za orál bez, za SM služby, za to že jsem se nechal šukat s připínákem...za to, že jsem mohl zkusit trojku s Bi mužem, se dvěma ženami...

A poslední dobou zjisťuji, že mi to už přestává dávat...jen bere.

Rád bych přestal, ale nedaří se...vždy zvítězí chtíč nad rozumem!

Raději s placeným sexem ani nezačínat O:-)
Drogy a placený sex jsou špatné.Ááááno?😉
Tak pokud tě to zajímá tak to zkus a uvidíš... :-))
Děkuju se blbě rozměňuje v Kauflandu ..😀
no do piči, tohle jsem asi nikdy nechtěl ani vidět, natož vědět jak se to jmenuje... kam se to řítíme tvl
Ty už jsi se evidentně zřítil, tak co... 🤷🏼‍♂️
My se známe, že jsi tak přesvědčený o mém duševním stavu? Udělal by jsi to i v reálném světě? Myslíš si, že by jsi mi řekl do očí, že jsem debil?
Ja bych si taky myslela ze jsou to tangace *3*
Proč platit za sex? Za to že udělám ženě dobře?
Vždyť je tolik žen co budou prcat zadarmo 😁