s manželkou ideme do Permonu 30-31.9. Niekto sympa na pripadne zoznámenie alebo pozorovanie ...ideál par
Možno z toho niečo bude-možno nie
Dohodneme nejaký “signál”
Ahojte som tu nový, aj celkovo sme sa začali so ženou venovať intimite😜
Permon je náš obľúbený, môžete poradiť nejaké fígle kde si užiť,či íst na Thajsku masáž popr. Ako nadviazať kontakt (vždy sme v páre s manželkou). Ktore miesta su vychytané?
Ahoj budeme v permone na pobyte začiatkom decembra a láka má predstava že sa na mna pozerá cudzia žena v sprche v saune vo vírivke…tak isto je lákavé sa začať robiť pred tebou … ja 188 95 30 rokov…nápiš ak by si sa rada pozrela na veku nezáleží
Zaujímalo by ma / nás nakoľko je reálne sa v tom wellness niekde zašiť, nahá si zákutie kde sa dá mať sex. Nebyva to tam obsadene a preplnené? Co na to personál. Skratka reálna skúsenosť reálneho paru, nie žiadne uletene fantázie.
Dá za tam uplne v pohode, napr ve vodnim svete anebo pak v různých saunach. Přes týden jak se otevře wellness tak je tam málo lidi. Přes víkend a k večeru to může být problém když se to zaplní. Personál tam skoro nejde videt.
Wellness Permon
Wellness Permon
Možno z toho niečo bude-možno nie
Dohodneme nejaký “signál”
Nehladame nic konkretne
Pohoda, pokec, sauna, drink.....
Ideálne pár
Radi by sme tam stretli pár s ktorým by sme si užili relax vo vírivke.
Dnes sme v Permone. Pridá sa žena alebo pár na pokec a wellness ?
Permon je náš obľúbený, môžete poradiť nejaké fígle kde si užiť,či íst na Thajsku masáž popr. Ako nadviazať kontakt (vždy sme v páre s manželkou). Ktore miesta su vychytané?
Ďakujem
29.30.-9.
Niekto tam ???
Dakujeme
30. aj 1. Tak je to myslené