Mna by zaujimalo, ci sa v tej parnej saune aj spravite? Co potom so spermiami? Idete s nimi v ruke az do sprchy, alebo v tej parnej ich sprchou zmyjete na zem?
Pred týždňom som bol po dlhšej dobe v saune v Auparku. Ako vždy dominovali muži ale našlo sa aj pár žien. Mňa ale zaujal jeden pár, skôr mladší ročník. Ona blondínka. Pár krát sa nám stretli pohľady, vždy keď jej priateľ nebol v blízkosti som sa pozeral na ňu čo neušlo jej pohľadu. Vtedy sa na mňa usmiala a žmurkla. Mal som chuť sa jej prihovoriť, no bol som si vedomí že tam nie je sama a vždy som si to rozmyslel pretože neviem ako by reagoval. Dá sa aj v saunii nadviazať kontakt, chodia tam páry ale treba mať naozaj len šťastie. Byť v správy čas na správnom mieste.
Čo je na tom nepochopiteľné pre Teba hmmmm ???? Máš pocit, že fantazirujem??? Však píšem že sa nič nedialo pretože nepatrím medzi mužov ktorý majú potrebu otravovať cudzie ženy predsa. Akceptovať som že bola s partnerom !!!! Alebo so. povedal že niečo podnikala nejaké aktivity ??? Tak čo sa ti nezdá??? Nič som nepridal
Moja skúsenosť s návštevníčkami ženského pohlavia v saunii - z 15 prítomných žien 14 zahalené v plachte po bradu. Jedna nerieši nahotu a vníma nahotu prirodzene
S "hetero výzorom" to je čo? 😂 že je špatný ako ruskí orkovia v ekvalizérovi či johnovy wickovi? alebo to znamená že na verejnosti je heterák ako koleník ale keď príde do sauny tak sa zmení na saunového pelegríniho? a ty máš hetero výzor milujemsemeno234? 😂
Všetci sme tak trochu úchyláci, jedny viac, iný menej . Úchyláci mi nevadia, pokiaľ svojím správaním neobťažujú iných. V Saunii sú tiež rôzny ľudia. Je fajn, že už ani niektoré ženy neriešia svoju nahotu a ak sa tak cítia príjemne, tak odložia plachtu hlavne pred vstupom do parnej sauny, a aj v suchej si plachtu podložia radšej pod celé telo tak, ako to má byť. Nahota je prirodzená, nezáleží na veku, ani na type postavy. V utorok prišla do parnej sauny ku nám jedna nahá pani, po chvíli keď sa rozohriala tak zobrala peeling a pokojne si vymasírovala celé telo. Úplne prirodzene a neriešila či ju niekto vidí nahú. Ľudia by si mali saunu a wellness užívať.
Keď som bol v naposledy v Saunii tak z 10 žien bolo 9 v plachte zabalených až po bradu 9 a až jedna neriešila nahotu a užívala si saunu ako sa má. A to tam všetci boli slušní, nik z mužov nezízal ani nerobil žiadne nepristrojnosti.
Tak keby ju tam obťažoval honiaci si jebinko z amatérov, druhý krát by tam neprišla a nesaunovala by ako sa patrí.
Peeling je tam na to aby ho človek používal, v parnej saune má byť človek nahý; to však neznamená že má byť žena/pár/muž vystavený sexualizácie a nežiaducemu správaniu od nejakého zúfalca čo nieje schopný nadviazať zdravý vzťah.
Wellness nieje swingers párty ani miesto pre realizáciu potlačovaných sexuálnych úchyliek.
Včera som bol so svojou priateľkou. Vo večernom čase (21:00) sa to tu hemžilo mladými chalanmi (80%), 3-4 pármi a pár ženami. Bolo to veľmi preplnené, ale na mňa to vyzeralo ako v bežnej saune, nič som nevidel, aj preto, že takmer všetci zjavne rovní muži, dokonca aj v skupinách.
Ja mám takú skúsenosť, že všetci zahalený v plachte až po bradu ( hlavne ženy ) niektoré idú v plachte až do sprchy. Z prítomných žien ktoré boli v čase keď som bol ja až jedna nemala problém s nahotou. Samozrejme plachta v saune je potrebná z hygienických dôvodov, ale úplne stačí dať si plachtu pod seba a nie byť v nej zababuseny po bradu 😁😁. Dokonca aj parná sauna kde sa chodí úplne holý aj tam chodili v plachte pokiaľ ich neupozornili pracovníčky wellness. Takže nahota a Saunia Aupark sa spolu nekamaratia 🤗🤗🤗
S priateľkou chceme ísť prvýkrát do sauny. Nemáme skúsenosti, ako funguje sauna Aupark? Stávajú tam ľudia zvyčajne nahí? Sú pánske/dámske šatne oddelené? Kedy je vhodné navštíviť saunu? Sú chlapci a dievčatá rovnako mladí ako my alebo len starí?
- nahí, s plachtou...je to potom na človekovi, či sa ukáže na Adama a Evu alebo si nechá plachtu....sú aj aj...plachta je hlavne z hygienických dôvodov, keď ideš do sauny
-satne sú spoločné, sú kabínky...a následne prechod do saunovej časti, kde sú wc a sprchy, ale tie sú rozdelené pre mužov a ženy
-od rána až do večera, cez pracovnú dobu menej ľudí...po pracovnej dobe viac....a o 20:45, keď je lacnejší vstup na 2hodiny, tak zvykne tam byť veľmi dlhý rad...ja osobne preferujem tmu, večer....vtedy sa viem najlepšie odreagovať
-veková kategória je rôzna, ale zvyčajne prevláda mladšia kategória :) cca 30-40r.
Ahojte, chcel by som sa iba informovat. S priatelkou by sme chceli ist prvy krat do Auparku do sauny. Mate skúsenosti, ze tam chodia aj pary, alebo sa to skor vyprofilovalo na muzsku saunu? dakujem
Podľa recenzií tam údajne chodia aj individuá v oblečení/v plavkách/kraťasoch, čo moc nerozumejú hygienickým štanardom/kultúre saunovania a personál to zrejme nerieši, tieto informácie nás odrádzajú od návštevy.
Bol som tam už mnohokrát a nevidel som nikoho v plavkách. Personál zvykol aj chodiť kontrolovať sauny a upozornil ľudí pokiaľ nemali podložené chodidlá.
Predtým sa dalo v parnej. Keď som ale bol naposledy (pred vyše týždňom) tak para bola zavretá kvôli rekonštrukcii. Okrem toho tam bolo dosť veľa ľudí. Možno cez pracovný deň je tam menej ľudí a ak si vyhliadneš nejakého chlapa, dalo by sa s ním schovať na záchode. Snáď spojazdnia tú paru a bude to lepšie.
Niekto v stredu po 18.00 do saunie v Auparku v Bratislave? Milá dáma na zoznámenie? Ja hetero single muž. Budem tam. Na krku mám prívesok so zralocim zubom. Maj zovretú ruku v päsť pre náznak sympatií pre zoznámenie a ja sa príhovorim 😉 Hľadám skôr vnútornú krásu. Nikdy nevieš, kde stretneš svoju spriaznenú dušu.
Ja mlady chalan 26/183/76 m18 sport, hetero.. rad by som niekedy poobzeral podobneho chalana... mozno honka kazdy svojho.. diskret po dohode vopred na case
SAUNIA Aupark BA
saunovanie
Peeling je tam na to aby ho človek používal, v parnej saune má byť človek nahý; to však neznamená že má byť žena/pár/muž vystavený sexualizácie a nežiaducemu správaniu od nejakého zúfalca čo nieje schopný nadviazať zdravý vzťah.
Wellness nieje swingers párty ani miesto pre realizáciu potlačovaných sexuálnych úchyliek.
-satne sú spoločné, sú kabínky...a následne prechod do saunovej časti, kde sú wc a sprchy, ale tie sú rozdelené pre mužov a ženy
-od rána až do večera, cez pracovnú dobu menej ľudí...po pracovnej dobe viac....a o 20:45, keď je lacnejší vstup na 2hodiny, tak zvykne tam byť veľmi dlhý rad...ja osobne preferujem tmu, večer....vtedy sa viem najlepšie odreagovať
-veková kategória je rôzna, ale zvyčajne prevláda mladšia kategória :) cca 30-40r.
Je zvyčajne viac mužov alebo žien alebo párov?
Je väčšina chlapcov a dievčat úplne nahá?
Existujú pokusy o prístupy mladých ľudí? snažia sa ťa dotknúť? Alebo len vyzerá? alebo sa nic nedeje?
Prepáčte za toľko otázok, je to prvýkrát, čo sme išli do sauny, nevieme, ako to funguje.
Pridá sa par, alebo žena symposka?
Aspoň si to napísal veľkými písmenami.