COVID a seznamování

...

V poslední době jsem narazil u několik žen, se kterými jsem na seznamkách v kontaktu, na věc, která je dost trápí. Za poslední rok a půl se prakticky s nikým nesetkaly a to kvůli různým omezením v souvislosti s COVIDem.
Často jde o ženy ve věku 35-40 let, bezdětné, které hledají partnera pro založení rodiny. A tenhle více než roční výpadek jim hodně kazí plány. Navíc výhled do budoucna je dost nejistý, situace s omezeními se může kdykoliv znovu opakovat.
Také jsem si všiml už u několika profilů, že naočkované ženy hledají naočkovaného partnera a opačně, nenaočkovaná žena upřednostňuje nenaočkovaného partnera se zdůvodněním, že by s ním nemohla absolvovat společné akce, kde je třeba certifikátem prokázat bezinfekčnost.

Ovlivnil vás nějakým způsobem COVID a omezení s ním spojená při seznamování se?
Mám v rodině lidi co jsou očkování a mají covid i po něm.Dokonce ve světě na něj i někdo umřel i když měl v sobě vakcíny.
Znal jsem očkovaného, které přejelo auto a nepřežil to. Asi je to očkování fakt na Velké kulaté. *295*
Očkování prý funguje jen proti přejetí tramvají ... ty jsi pako *3**1*
Tak mám s tím osobní zkušenost, měl jsem už skoro dohodnutou schůzku s jedním párem,že půjdeme do 3,s tím,že by ona chtěla vystříkat,ale pak když se dozvěděli,že jsem očkovaný, tak přestali komunikovat.To jsem snad nějakej méněcenej, když mi jde o mé zdraví a nechci skončit v nemocnici?
*3* hele a kde si četl že v tomhle státě jde někomu o zdraví *9*.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
To byla demence... Ale u spousty lidí je to ideologie...
To abys na ně nepřenesl nanoboty 😉
Šel "hezký" hoax o nanožiletkách velikosti atomu.
Taková zábavná představa a slušná znalost, pokud si dobře vybavím, chemie 7. třídy *13*
Tak alespoň se to protřídí...
... covid v seznamování dost pomohl, alespon mne.... mám mnohem vyšší úspěšnost při seznamování, než kdy dříve....
... dokonce vídám na ulicích i samotné ženy ! to se za dob před covidem téměř nestalo... vždy ve skupinkách či s muži... nebo muži samotní všude... ale ženy samotné? - vůbec... ted je to právě naopak... všude jsou samotné ženy, muži téměř nejsou vidět venku.... ted je tolik příležitostí se seznámit...
...některým lidem dokonce schází osobní kontakt a tak tě neignorují nebo neposílají do háje během první vteřiny... jako před covidem (záleží kde zrovna se nacházíš)
Když 40-ka ztratí rok sexu kvůli Cokovidu, tak se nic až tak tragického neděje. Horší je, když se to přihodí třeba nějaké třináctce, ta už to snad ani nemá šanci potom v životě dohnat!
... vcelku úsměvné, ale něco přidám... za dobu covidu když někam jdu... tak většina 13-18tke má okolo sebe vždy 3-5 chlapíků... takže jsem nabil spíše opačného dojmu... 13tky mají mnohem víc sexu než před covidem... dřív jsem je vídal bud samotné, nebo s holkama... ale ted? pokaždé 1 náctiletá a 3-5 či více 15-20ti letých s ní...
Ty seš fakt vocas, že ti rovno není. Jednu píčovinu za druhou sem sázíš *3*
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Určitě jsou lepší výlety do přírody a na rozhledny než jen sezení někde na kafi. Kromě toho, že nemusíte řešit COVID, tak také zjistíte fyzickou kondici toho druhého *18*. Ovšem je zde jedna důležité věc - pokud se lidi zatím neznají, tak je výlet do přírody trochu odvážný. Muž by to mohl pochopit tak, že má s sebou vzít zrovna deku a prezervativy... Takže dokud není 100% důvěra, tak samotu určitě ne, doporučila bych zvolit oblíbenou turistickou trasu, aby nebylo nebezpečí nějakého nepřístojného jednání. Ale když je důvěra, je rande v přírodě naprosto dokonalé *4*
To si opravdu myslíš že žena která chce založit rodinu bude partnera hledat zde?*23*
Von to má v tý palici dost pomotaný *4*
Ja bych prosim pozadal, aby se tady prihlasily ty zeny, ktere znalce zen poslaly k sipku protoze COVID *3* (upravené)
Mnou já si dala tu strašnou práci a do vyhledávání na seznamce jsem dala vyhledat "Covid". No a jedna kurvička píše že se testuje pak nějaký pár že je očkovaný a nějaký chlap co nabízí masáže... Takže nám očividně znalec trochu blbne :)
Pockej, ty jsi znalce zen poslala k sipku???
Hele tak u tapiny je to, da se rict, vec skoro povinna *1* co nektere vystridaji za den, to nema lecktera normalni zena za cely zivot *3*
Smankote ne já se znalcem nemám vůbec nic *3*