Prešov - sex v prírode, aute

Hľadáme nove miesta s priateľkou

Ahojte s priateľkou hľadáme miesta v Prešove a okolí, kde sa dá sexovať v aute počas dňa alebo chceme prvý krát vyskúšať aj sex v prírode.
Za každý tip budeme vďačný skúšame ale všade sa hemžia ľudia :(
Prešov po 18:00-20:00 bareback v🚗pri nudapláži v zadu pri bráne ja zmrd štetka bez zabran budem honiť v aute. Podržím aj dvom trom real aktiv, dominom popik mam. POtrebujem citit prisnost a rozhodnost pana/ov a nie keci... aj "náhodne"
Prešov niekto na real? Bez zbytočnych reči.Pridem na dohodnuté miesto podľa inštrukcií. ja 35r pasiv zmrd bez zabran aj pre dvoch, troch aktív dominov popik mám. Prosim len real žvasty a spisovatelia pohov REAL
Prešov niekto kto mi nastrieka hlboko do krku milujem papať semeno
Kde si????????????????????????????? (upravené)
Cesticka nad nudaplazou Presov okolo 16.00 sa budem prechadzat poznavacka čierne tepláky kto ma prinúti kľaknúť, oprie o strom "zneuzije" aj dvaja ja pasiv subik bez zabran deeotheroat, hardanal, 💦 papám. Prípadne budem honiť na zadných sedadlách. Real
Nudaplaz presov dnes niekto na niečo reálne a taktiež príjemné? či len kecálkovia, snílkovia, prípadne pozbieram palce dole :D :D :D
Prešov už potrebujem dostať pár faciek, deeptheroat s vystrekom hlboko do krku, prípadne sa nechať aj análne zneužiť....real dnes niekde?...
idem sa ja dnes prejsť k nudaplazi okolo 14,30 prida sa niekto?
Prešov nudaplaz dnes okolo 16.45 honka fajka mrd pripadne sex v aute na zadných sedadlách kto ma príde zneužiť ja pasív zmrd bez zabran popik mám aj dvaja
nudaplaž delna dnes okolo 12,30 niekto na niečo zaujímave?
Prešov nudaplaz dnes popoludni honka fajka pripadne sex v aute na zadných sedadlách kto ma príde zneužiť ja pasív zmrd bez zabran popik mám aj dvaja
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
No co najdeme neaky parik na spolocne santenie.
*362**92**75*
Skôr nájdeš par chlapov ,ktorý by sa prišli pozerať ako si to rozdávate *87**425**425*
To mas pravdu no toto nas nelaka.
Chodi niekto niekam v okoli presova nieco v aute podnikať nas to laka ak by sa nasiel podobny par na niečo v prirode v aute vedla seba*362**92**75*
Ahojte v sobotu pojdem cez PO nejaka žena alebo par co by chcel nieco podniknut tesim sa na spravy.
Nudaplaz presov teraz niekto na niečo príjemné?
A co dnes najde sa niekto na niečo vonku hoc aj v aute vedla seba*362**75**92*
A kdebv aute vedľa seba ? Ak chcete párik
Prípadne ak by ste vedeli poradiť kde nás tajne niekto mlady v našom veku nachyta? Alebo my iný parik?
Najde sa neaky par z presova na nieco zaujimave niekde vonku dohoda cez postu
Najde sa neaky par v Prešove na nieco spolocne v prirode hoc len sledovanie navzajom
Na konci parkoviska za stanicou Šarišské Lúky (auto) prípadne hneď tam za mostíkom za potokom, tam je zaujímavá lokalita (na čerstvom vzduchu)....
Ak by ste mohli konkrétnejšie? Pripadne ak sa tam stretnúť niekto? Mladé páry k nám?
Cawko mi chodíme pod diaľničný most medzi za obcou Svinia smerom na Prešov. Chodia tam aj iní nie len mi.
Kde je ten most prosím ? Hladam miesto na stretka niekde vonku
V smere od Prešova za Župčanskym kopcom takoj v ľavo
kde asi presnejsie to je ? aj ja by som zašiel
my sme doteraz chodili pod dialničný most pred obcou Svina len tam dosť často chodia policajti :(
Alebo nuda pláž na delni ale to len ak chceš aj divákov a nevadia ti
Ale máš priateľku alebo sa len pytas ? V lese hocikde cez deň stačí len deku 😁 keď máš s kým 👰miesto najmenej 😁
praveže nieje :( :( 2x policia
Chceli sa pridať? %)) Či ako to bolo?
Tak zabehni do margecianského tunelu,...tam je fasa klíma aj pokoj,...akurát sa prehemží sem/tam nejaký ten vlak,....no,...a čo,?.
To je skôr adrenalin skor hľadáme niekde kde sú mladý vedľa nas