Autofelace

Zajímá mě váš názor :)

Někomu to přijde nechutný, někomu zajímavý..Chtěl bych vědět váš názor, umím si to sám sobě udělat pusou ;) co si o tom myslíte? :P
Zkouší někdo? Zkouším 2-3 dny a dosáhnu jen jazykem.
A jak náš velkého? Taky bych to chtěl umět ale velké nemám
Nechej si vyoperovat posledni 2 páry žeber *14*
Nějakých 17, chce to trénovat a taky záleží na postavě.
Když sem byl mladší, tak sem to natrénoval skvěle. Každou chvíli jsem si kouřil péro a často i do konce s polknutím. Bylo to moc vzrušující. Teď už si na něj nedostanu:), ale občas si semeno nastříkám do pusy.
Zajimalo by me kolik chlapu to opravdu zkouselo a povedlo se jim to...podelte se
Nedávno se mi o tom v noci zdálo. Bylo to fakt dobrý. Tak jsem to hned ráno zkusil - a chybělo mi tak 30 centimetrů. Ale když jsem byl hubenější a ohebnější, tak mi chybělo méně, tak 15 centimetrů. Pokud budu mít smůlu a zažiju nějaký strašný smrtelný úraz (například se se mnou utrhne výtah), tak to bude možná to poslední, co zažiju.

Ale četl jsem, že jsou k tomu potřeba současně tři věci:
- Dlouhý penis.
- Žádný břicho.
- Ohebná páteř.
Takže se svým tělem to asi už nedám, mám problém ve všech třech aspektech.
Chce to hlavne trenovat. Trenuj vzdy rano a vecer a po par dnech se zacnes přibližovat. Ještě pomaha jist dietni jidla abys nemel plne bricho. Hlavne pomalu at si nezranis zada..jinak je to fajn zmena.
tak to ti závidím,chtěl bych taky,ale nedostanu ho do pusy,maximálně si do ní stříknu.Zajímalo by mě jaké to je,lepší než od cizího?
Taky to umím. Chce to chvilku trénovat. Ideální je si dát nohy hodně daleko za hlavu a zapřít se o zeď. Velikost není až tak rozhodující. Žena nepolyká a tak musím sám. ;-))
Trvalo mi tak 3 roky, než jsem se to naučil, ale stojí to za to.
Ješte se tomu věnuješ? Někdo dalsi komu to jde?
Já jsem to v mládí také velmi dobře zvládal, bylo to skvělé. Bohužel už mnoho let to nedokážu :-( .... ;-).
suhlasim s pisateľom. stoji to za to polykat svoje....je to perfektne a bez rizika.