Zajtra u mňa ? ja pasiv pre 4-5, stretko v pritmi, doobeda u mna. Vajnory.. ja 28r uplne hladky zadok, dierka. 190/95, s bruskom... podrzim, chcem aby ma ostriekalo viacero chalanov/muzov
(upravené)
Súhlasím, tiež je problém s aktívnymi chlapmi, tiež mam pasíva co chcem na ňom group ale aktivovia no nič moc, a co sa ozvu tká párkrát popisu a nič z toho
No vecsinou v tom ze sa ozvu chlpaci ale potom zrazu sa odmlcia alebo sa zrazu od volajú takže skôr je to všetko o tom ze píšu píšu a v podstate nikto nikdy sa reálne neukáže
Od dnes popoludnia do nedele popoludnia budem v Ruzinove.Môj pohyb Hotel Plus,nudapláž Zlaté Piesky.Hľadám niekoho koho diskrétne hlboko do konca vyfajčim💦 papám prípadne ak máš chut a máš gumu podrzim REALNE. Som 35r pasív subík bez zábran
ja by som chcel vyskusat gangbang, vyskusat vystriedat v sebe aspon 4 chlapov, ale dodnes sa mi to nepodarilo zorganizovat, zeny to maju lahsie, napisu tu ze organizuju GB a hend si ho mozu uzivat, ked to chce vyskusat chlap uz to take lahke nie je
hm niekedy ma to aj laka vidiet taku akciu naživo,, ako si mlady chlapi uživaju,a nemuseli by to byt len čisto gayovia,,, no je to nemožne asi,,ak tu čitam ako sa nedari hoc len sa takym chlapom niekde stretnut seriozne..
To je lákave, len asi ťažko to niekto zorganizuje, aby boli sympatie jeden chce mladého ďalší svalnaca tak aby každý vyhovel každému 😝😉😚😁 by sme sa pridali👍👍💦💦💦💦💦💦
Pokiaľ viem tak nie... Písal som si tu s chlapmi co hľadali... Ale nikomu sa nepodarilo... Ze vraj najprv dohody boli ale potom keď malo prísť na vec tak nič z toho
Gay Gangbang
Gangbang group sex
Priestor aj chut je.
kludne by som to dal