Gay Gangbang

Gangbang group sex

Pasívov kopa, aktíva treba lampou hľadať.
Príspevok bol zmazaný užívateľom.
Zajtra u mňa ? ja pasiv pre 4-5, stretko v pritmi, doobeda u mna. Vajnory.. ja 28r uplne hladky zadok, dierka. 190/95, s bruskom... podrzim, chcem aby ma ostriekalo viacero chalanov/muzov (upravené)
Ahoj v stredu mam freed dom v šamorine rad by som niečo zorganyzoval ja akt 25r 185cm 90 kg
Yxcvbnml111
Yxcvbnml111 pred 12 mesiacmi
Kto chce sukat v Pondelok doobeda poslusneho zmrda na Zlatych pieskoch v lesiku????mozete aj viacery naraz.
Som si celkom istý že sa nenájdu.
Tak hlavne treba doplniť.ze musíš hlavne ty komunikovať....
niekto niečo take zorganizovať v ke ale do 30r?
Posluzim ako poslusna Fenka suka na statku niekomu dominantnemu . ...Najde sa tu niekto taky prosim????
Možno v zoznamke by sa dakto aj našiel
Dnes vecer - u mna 4-5 aktiv pre 1pas 💎💦
Ale za skúšku nič nedám, niekto aktívny co by sa niekedy k nám pridal na pasíva môjho? Ba?
No to máš pravdu je to cele také mŕtve ale tak možno sa niekedy za darí (upravené)
Aj ja by som sa rad pridal keby tam boli pomerne mladý chalani a reálny
Ahoj! A ty si už skúšal gangbang? (upravené)
Ahoj. Ak otázka bola myslena na mňa, tak ešte nie. Ale chcel by som skúsiť.
Ja sa rád pridám som aktív až by bol záujem kľudne napíšte
Pochybujem ze tu niečo nájdete, skôr tu len sa píše a píše aj keď držím palce.
Súhlasím, tiež je problém s aktívnymi chlapmi, tiež mam pasíva co chcem na ňom group ale aktivovia no nič moc, a co sa ozvu tká párkrát popisu a nič z toho
Mozem sa spytat v com je problem? To vsetci chcu byt opichany? Nema kto pichat? Ja by som aj bol opichany aj by som pichal, som z TO
No vecsinou v tom ze sa ozvu chlpaci ale potom zrazu sa odmlcia alebo sa zrazu od volajú takže skôr je to všetko o tom ze píšu píšu a v podstate nikto nikdy sa reálne neukáže
som z prešova viem dôjsť, teda ak je realny zaujem kludne. som skor pasiv subík
Rad sa pridam ja mlady aktiv 20
To je fakt 🤔 ale preco je taky nepomer?
Ale aj v pohode pasiva je problem najst
Ak by niekto mal chuť ja versatil ktorý rád fajčí veľké ale aj sa dáva.. užiť si tak že má anál naplnený byť fajceny a fajčiť veľký mnam ja ZV
Aj ja bi som sa rad pridal som pri Tn pekny nadrzany pofajcim podrzim moc kusenosty nemam ale chut je velka
Tiez z mojej strany stale platí ja pasiv subik bez zabran popik mám aj dvaja, prípadne viacerí... reál
Ahojte. Ak by bol zaujem piste spravy.
Priestor aj chut je.
Ahoj rad sa pridam. Ako casto organizujes?
Tak co pani spravime nieco v NR alebo TO???
do NR by som prisiel aj ja,som pasiv, na veku nezalezi
Ak by niekto hľadal v Košiciach fetish otroka, napis mi.
Od dnes popoludnia do nedele popoludnia budem v Ruzinove.Môj pohyb Hotel Plus,nudapláž Zlaté Piesky.Hľadám niekoho koho diskrétne hlboko do konca vyfajčim💦 papám prípadne ak máš chut a máš gumu podrzim REALNE. Som 35r pasív subík bez zábran
Ak by niekto hľadal v Košiciach fetish otroka, napis mi.
Ak by to bolo v Bratislave cez týždeň a s ochranou, tak som váš submisívny pasív. 😜
Ahoj, som z okolia Nitry, rad by som sa pridal ak sa nájde partia normálnych chalanov alebo mužov kľudne aj starších😊
Mohlo by sa niečo nájsť ak toto čítaš a máš kamarátov nápis mi rad by som si vás všetkých dal
Cafe_race
Cafe_race pred 4 rokmi
Mal by som priestor v piatok okolo obeda. BA hladam max 3-4. Zdravie, max diskretnost. Ideal bi, zenaci… ak mate zaujem, piste.
Ja by aj mal zaujem… len vsetko sa uvidi ako sa mi podari utiect z domu od manzelky;)… dam ti vediet v piatok. Napis viac info
Rád sa pridám v BA,TT ak by sa niečo organizovalo prosím dajte vedieť
Aj ja sa rad pridam, BA. Idealne ak sa najdu muzni chlapi, zenaci.
Rád by som sa niecoho taketo zucastnil subik 19 rokov
ja by som chcel vyskusat gangbang, vyskusat vystriedat v sebe aspon 4 chlapov, ale dodnes sa mi to nepodarilo zorganizovat, zeny to maju lahsie, napisu tu ze organizuju GB a hend si ho mozu uzivat, ked to chce vyskusat chlap uz to take lahke nie je
hm niekedy ma to aj laka vidiet taku akciu naživo,, ako si mlady chlapi uživaju,a nemuseli by to byt len čisto gayovia,,, no je to nemožne asi,,ak tu čitam ako sa nedari hoc len sa takym chlapom niekde stretnut seriozne..
Rad sa pridám. Zavisí to, v ktorom meste sa to koná.
V Nemecku su sexkina aj s miestnostami. Chcelo by to aj na Sk nieco take. Verim ze by to bolo zaujimave.
Pridam sa:)) kedy a kde? Len max safe to musi byt
Pridal by som sa ako pasív subik
To je lákave, len asi ťažko to niekto zorganizuje, aby boli sympatie jeden chce mladého ďalší svalnaca tak aby každý vyhovel každému 😝😉😚😁 by sme sa pridali👍👍💦💦💦💦💦💦
Ahojte ja by som sa rad pridal do trojky ja 49 188 85 stihloatlet.postava oralne akt.pas. analne pas*74**92**87**119**71**162*
aj ja, mohli by byť aj starí, aj mladí.... ale len s gumou :-)
Ja by som bol tiez za chlapci :P
Záleží od toho, že kedy a kde by sa uskutočnila, ale je to jeden z mojich snov. Snáď sa niekedy aj splní. Ale v tejto dobe asi ťažko.
rad sa zucastnim grupaku / gangbangu .... som len aktiv.... pricestujem. ale nemozem do 16tej cez pracovne dni.
Podarilo sa tu niečo aj zorganizovať?
Pokiaľ viem tak nie... Písal som si tu s chlapmi co hľadali... Ale nikomu sa nepodarilo... Ze vraj najprv dohody boli ale potom keď malo prísť na vec tak nič z toho
ja by som to doma aj teras spravil len nikto nikde
kludne by som to dal
Ja tiež ale skôr s mladšími...